Anladım hayırlısı olsun hakkınızda ilkinde normal istemiştim 41.haftaya kadar bekledik son anda aniden sezeryana alındım bebeğin sağlığı için yani hem normal doğum sancımı çektim hem sezeryanı bunda ssvd yapılabilir ama istemiyorum artık:)
1 saat önce karnımı kesiyolar gibi acı içinde kaldım. Bebek hareketleri çok acıttı göbek çevremi. Sonra sandalyede otururken tutamadım bir sıvı geldi. İsedm heralde ama garip tarafı bitti diye kalktım hala sıvı aktı durdu. Bebeğin suyu değildir diye ümit ediyorum.
Aynen ilki mecburi sezeryan oldu diye 2.de ben sezeryan istiyorum tekrar aksilik olursa hem normal hem sezeryan sıkıntısı çekmek istemiyorum zaten ssvd yapan doktor sayısı da az önceki randevumda dr haziranın ilk haftası demişti ama bakalım salı netleşir hangi günse
Ben yasiyorum cnm aynisini protein kacagi cikiyor onun icin yarin 24 saatlik idrar toplucm sali hastahaneye verecegim doktor 24 saatlik idrara bakacak benimde tansiyon normal
Normal şartlarda öyle ama bu gebelikte geçerli değilmiş.gebelerin idrarında glukoz çıkabilir dedi doktorum.böbrek geçirgenliği ile alakalı imiş ama protein normal değil hiç bir şekilde
Aynen ilki mecburi sezeryan oldu diye 2.de ben sezeryan istiyorum tekrar aksilik olursa hem normal hem sezeryan sıkıntısı çekmek istemiyorum zaten ssvd yapan doktor sayısı da az önceki randevumda dr haziranın ilk haftası demişti ama bakalım salı netleşir hangi günse
Aynı şekilde ben de.sadece dün bayılma hissi geldi takatim gitti eşim tuttu yatırdı tansiyon ölçtük 9 5 çıktı.sanırım bundan oldu onla alakası yoktur dedik.ama insan tedirgin oluyor.bebiş hareket etmese vay halime Allah'tan hareketli de içim rahatlıyor
Aynı şekilde ben de.sadece dün bayılma hissi geldi takatim gitti eşim tuttu yatırdı tansiyon ölçtük 9 5 çıktı.sanırım bundan oldu onla alakası yoktur dedik.ama insan tedirgin oluyor.bebiş hareket etmese vay halime Allah'tan hareketli de içim rahatlıyor
24 saatlik idrar topluyan var mı daha önce aranızda hanımlar 5 lt bidona toplayip 0,5 lt lik su şişesine koyup götürüyüm diyorum olur mu ki doktora sordum o da idrar miktarini bilemem diyor 5 lt ligi de arabaya mı koysam ki ay rezillik resmen ya
Ara ara heyecan basıyor kalbim çok hızlı atıyor panik oluyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Ayyy doğursaydık hayırlısıyla vakit yaklaştıkça korkuyorum
Normal şartlarda öyle ama bu gebelikte geçerli değilmiş.gebelerin idrarında glukoz çıkabilir dedi doktorum.böbrek geçirgenliği ile alakalı imiş ama protein normal değil hiç bir şekilde
Evet glikoz küçük bir molekül hamilelik istisnai bir durum protein büyük bileşik proteinin olmaması gerekiyor inşallah önemli bir şeyiniz yoktur canınızı sıkmayın
Ara ara heyecan basıyor kalbim çok hızlı atıyor panik oluyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Ayyy doğursaydık hayırlısıyla vakit yaklaştıkça korkuyorum