2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım en başından beri kullanıyorum normaldi ilki. Inşallah bu da öyle olur. Ilk yavrumda da kullanmıştım iğne. Doğumdan sonra 10 gun daha kullandirtmisti doktor

ENOX 4000 kullanıyorum . Bulamadığım zamanlarda da oksapar kullandım
Bende oksapar 4000 kullanıyorum. Aynen doğumdan 10 gün sonra da devam edicem bende. İlk doğumda ben iğne kullanmamıştım, o yüzden bunda nasıl olcak bende bilmiyorum normal olduysa ilk doğum iğneyi nasıl ayarladınız? Ne zaman vurdun, ne zaman doğuma girdin ? Kanama sorunu yaşamış mıydın ?

İlk hamileliğimde hiç sancım olmamıştı, suni sancı verdiklerinde bile bir şey hissetmemiştim karnımın sertleşmesi dışında ama bu kız beni mahvetti. Karnım şimdiden sertleşmeye başladı ve iki büklüm oluyorum öyle olduğu zaman. Gerçek Doğum sancısı değildir di mi bunlar?
İlki suni sancıya rağmen açılmam olmadığı için sezeryan olmuştu.

Ayy benimde hep doğumla bebekle alakalı olmaya başladı rüyalarım ya kafası çıkıyo, ya kolu çıkıyo elimle dokunuyorum; elimle içeri falan itmeye çalışıyorum heralde çok düşünüyoruz nasıl olcak diye

Ayın 29u ikindi gibi yapmıştım ignemi.30u sabah 8 de doğum oldu. Sabah yoğun kanamam başlamıştı tam 40. Haftada. Ama doğumdan sonra herhangi bi problem yasamamstim şükür.

Ayın 29u ikindi gibi yapmıştım ignemi.30u sabah 8 de doğum oldu. Sabah yoğun kanamam başlamıştı tam 40. Haftada. Ama doğumdan sonra herhangi bi problem yasamamstim şükür.
Maşallah ne güzel. O zaman kanama olsada cok korkmamak gerek dimi? Bi caresi bulunuyor illaki. Ben iğneyi vurupta ani bi şekilde doğum baslar ve kanamam olursa diye cok stres yapiorm simdiden ☹

Maşallah ne güzel. O zaman kanama olsada cok korkmamak gerek dimi? Bi caresi bulunuyor illaki. Ben iğneyi vurupta ani bi şekilde doğum baslar ve kanamam olursa diye cok stres yapiorm simdiden ☹
Ben de çok korkmuştum o sabah beklemiyodum kanama falan. Doktora sorduğumda bazı gebeler sancıyla gelir bazıları suyunun boşalmasiyla bazıları da kanama ile gelir illa iğneyle alakası var diyemeyiz demisti. Doğum anında kanamam olmuştu sadece sonrasında normale dönmüştü. Inşallah sıkıntısız alırız kucagimiza yine Allahın izniyle. Çok düşünmemeye çalışıyorum ben

Benim ilk doğumum suyumun boşalmasıyla başlamıştı Amin. İnşallah aynen düşünmemek gerek. Düşünsekte elimizden bişey gelmiyo çünkü. En iyisi akışına bırakmak ve ne yaşayacağımızı görmek

Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler inşallah

Kontrolün ne zamandı devamı gelmediyse çok sorun olmaz herhalde merak ettim bende bu su olayı çok karmaşık
Cumartesi ye anca buldum. Artık hastaneden çıkmadan alcam randevuyu. Çok geç tarih oluyor oysa 3-4 gün önce aldım randevuyu
Cnm çiş olsa kontrol ederdin illaki. Kontrolsuz kendiliğinden aktıysa bebeğin suyu olabilir
Karnım semsert hiç yumusamadi. Ve çok can yakıyor ama korkuma gidemiyorum acile. İlk kızımda 35+2 de doğdu. Şuan ters birşey varsa diye korkuyorum. Vajinada da aşırı ağrı var sanki biri vurdu da bere çöktü gibi. Eşime sertleşme geçmezse karnimda akşama gotur dedim bakalım

Canım akşama kadar nasıl bekliceksin. Keşke şimdi bi acile gidebilsen. Korkma zaten artık riskli dönemi atlattık çok şükür

Gidip birşey çıkmazsa eşim laf ederse kavga çıkar nazlandigimi düşünüyor şu sıralar.
ay bu erkekler de bi alem. Benimki de aynı sanki keyfimize oram buram ağrıyo diyoruz ama sabahtan beri benimde vajinamda baskı, ağrı var. Hareketlerini hissediyosan bekle bakalım biraz. Bebekte baskı yapıor ondan ağrıyorda olabilir

Hareket var o yüzden rahatm ama akşamdan vberi karın sertliği gecmeyince korktum. Birde adet olcak gibi bacaklarım da hafif ağrı var. Söyledim eşime arkadaşı bı hastanede kadın doğum cu varmı bakicak haber edicek ona göre gideriz artık

Gidip birşey çıkmazsa eşim laf ederse kavga çıkar nazlandigimi düşünüyor şu sıralar.
Ne dicegimi bilemedim canim biz nerden bilebilirizki birsey varmi yokmu yani eslerinde anlayisli olmasi lazim
Boyle sehler icin kavga cikarmalari cok uzucu ve sacma... nazlanirsakta nazlaniriz ne zorluklar cekiyoruz ama bu son haftalarda cidden nazlanmaya firsat olmuyor cunku biz bile tereddut ediyoruz acaba gercek sancimi degilmi diye.

Bence simdi gidin Allah korusun test birsey olursa ya gidin ben tedirgin oldum sizin adınıza

Kızlar bende hep şeyden korkuyorum uykuya dalmadan önce gözümün önünde böyle bebeğim doğduğu an hemşireler alıyoya giydirmek için falan o sırada ya bebişim kayar düşerse yere diye kendi kendime panikliyorum

Naz olur mu yah daha önce yaşadıklarını unutmuş hatırlat sen bi bayramdan sonra gelsin demişti ama haftaya gidicem bende sık sık gitmeye gerek yok bana belirtim yok nst de birşey çıkacağını sanmam. Şu kemiklerim olmasa çok bir sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…