2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bayram boyunca görüntülü arayanlardan bıktım. Resmen dedikodu malzemesi cıkarmak icin görüntülü arıyorlar. Zaten sürekli yatiyorum saçım başım karısık duruyor, tipimden hiç hoşnut degilim bi bakıyorum görüntülü arama. Ben açmıyorum eşimden arıyorlar. Açınca başlıyorlar hamileyken görelim dedik, falanca çok kilo almıs sende aldın mı. Bugün arayanlari açmadım eşimede dedim yatiyor de.
Size icimi döktüm rahatladım

Benim ilk doğumum,normal istiyorum geçenlerde çatı muayenesinde normal gözüküyor dedi asistan doktor,3 haftadır gidemedim doktora bir hafta sonra falan randevum var o zaman gidince az çok belli olur herhalde doğum şeklim,doğumdan birgün önce yada o gün kullansan bile iğneyi sıkıntı olmuyormuş birkaç yerde öyle okudum ama doktor ne diyecek bakalım

Bende en ufak birşeyde hadi hemen gidelim diye tutturuyorum,eşimde tam tersi soğuk kanlı biraz bekleyelim,bak geçebilir,hemen hastaneye gitmeyelim diyor,bazen zıt fıtrat olmak iyi oluyor

Ağrı hissetmiyorum ben sadece oğlumda da sancım olduğu zamanları hissetmiyordum da acaba böyle birşey mi dedim. Bu gittiğimde doktora bi danışayım en iyisi sancı cahiliyim bir de çocuk doğurduk
Ben de oyle canim, oglumu 39+5 te dogurdum.
Yalanci sancı bile çekmedim.
Bu cocugumda da 34. Haftadayim, cok şükür iyi gidiyor.

ben de kendimden pek memnun değilim arada süsleniyorum giyiniyorum falan sonra daral geliyor tekrar pijamalarımı giyiyorum zaten bi yere çıktığım yok gelen de yok evde rahat takılmak istiyorum

çatı muayenesi son haftalarda yapılıyor diye biliyorum ama canım senin neden o kadar erken yaptılar? Ben yarın doktora gideceğim bana çatı muayenesi yapar mı acaba ?

Arada banada oluyor anlattigin gibi genelde aksam yemeginden sonra
Evet yemek sonrası özellikle sanki nefes kesilir gibi oluyor semsert oluyor karnım bazen de sancılı oluyor

Canim o sırada bazen sancı geliyor bana. Adet sancisi gibi oluyor. Karnıma bakıyorum sanki dışarı çıkacakmış gibi her yeri belli resmen bebegin. O hali düzelince sanci da geçiyor. Ama sürekli olmuyor
Canım senin de sezeryan olacak değil mi sana tarih vermiyorlar mı?

Kızlar bu ay gün sancısı denilen bende de var kasıklarım da raglı ağrısı gibi arada belimden geliyor bacaklarımada vuruyor sancı esnasında bebek toplanıyor gibi karnın geriliyor bazense hem bogazıma kadar baskı oluyor daralıyorum ayağa kalktığımda yürüyemiyorum şeyim çıkacak altıma edecek gibi baskı ağrı karışımı birşey oluyor uzun oldu kusura bakmayın ama bir türlü ağrıları tarif edemiyorum eşimde diyor hanım kestiremiyorum nerene ne oluyor hep farklı tarif ediyorsun

Nerene ne oluyor güzelmiş benimde aynı öyle valla ne ben anlıyorum ne tarif edebiliyorum

Siz memitolari kremlemeye basladınız mi kizlar
Ben daha bugün başladım.evde Hindistan c.yagi var aklima geldikçe sürüyorum ama atleti de yağ içinde birakicaz galiba

Ben mide ağrısı ile gitmiştim dayanılmaz haldeydim,doktorda doğum sancısı mı anladı artık ya da kontrol amaçlı baktı galiba, beni nstye falan gönderdi 32. Haftamdaydım o yüzden yaptı çatı muayenesi ,ama normalde de 37. Haftada bakıyorlar diye duymuştum,zaten 1 dakika bile sürmüyor,hissetmiyorsun bile

Siz memitolari kremlemeye basladınız mi kizlar
Ben daha bugün başladım.evde Hindistan c.yagi var aklima geldikçe sürüyorum ama atleti de yağ içinde birakicaz galiba
Evet ben bi iki haftadır kremliyorum ama düzenli değil. Biraz lekeleniyoruz ama yağ gibi olmuyor kremle çabuk emiliyor lansinoh. Ama pul pul dökülmelere iyi geldi şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…