- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Benim ilk doğumum,normal istiyorum geçenlerde çatı muayenesinde normal gözüküyor dedi asistan doktor,3 haftadır gidemedim doktora bir hafta sonra falan randevum var o zaman gidince az çok belli olur herhalde doğum şeklim,doğumdan birgün önce yada o gün kullansan bile iğneyi sıkıntı olmuyormuş birkaç yerde öyle okudum ama doktor ne diyecek bakalımCanım doğumdan bir gün önce bırakıcakmışın iğneyi, inşallah tabi öncesinde plansız gelmezsebirde benim doğumum sezaryen olcak ya, planlamak daha kolay. Senin doğumun sezaryenmi normalmi olcak, belli mi? Normal doğumda iğneyi bırakma zamanlamasını planlamak daha zor olsa gerek. sana ne zaman bırak dedi doktorun.
Oksapar 6000 lik,günde 3000'ni vurunuyorum kalan yarısını da ertesi gün,koronadan 4000 lik bulamadık,doktorda bu şekilde vurunmamı söyledi
Bende en ufak birşeyde hadi hemen gidelim diye tutturuyorum,eşimde tam tersi soğuk kanlı biraz bekleyelim,bak geçebilir,hemen hastaneye gitmeyelim diyor,bazen zıt fıtrat olmak iyi oluyorBizimki benden panik ya bu hastalık vs konusunda.
Ben bir şey var desem hadi gidelim diye ısrar ediyor. Bende eşimin o huyunu sevmiyorumgitmek istemesem kızıyor. O yüzden kendim çok şüphelenmezsem anlatmıyorum eşime
Ben de oyle canim, oglumu 39+5 te dogurdum.Ağrı hissetmiyorum ben sadece oğlumda da sancım olduğu zamanları hissetmiyordum da acaba böyle birşey mi dedim. Bu gittiğimde doktora bi danışayım en iyisi sancı cahiliyim bir de çocuk doğurduk
Bayram boyunca görüntülü arayanlardan bıktım. Resmen dedikodu malzemesi cıkarmak icin görüntülü arıyorlar. Zaten sürekli yatiyorum saçım başım karısık duruyor, tipimden hiç hoşnut degilim bi bakıyorum görüntülü arama. Ben açmıyorum eşimden arıyorlar. Açınca başlıyorlar hamileyken görelim dedik, falanca çok kilo almıs sende aldın mı. Bugün arayanlari açmadım eşimede dedim yatiyor de.
Size icimi döktüm rahatladım
Benim ilk doğumum,normal istiyorum geçenlerde çatı muayenesinde normal gözüküyor dedi asistan doktor,3 haftadır gidemedim doktora bir hafta sonra falan randevum var o zaman gidince az çok belli olur herhalde doğum şeklim,doğumdan birgün önce yada o gün kullansan bile iğneyi sıkıntı olmuyormuş birkaç yerde öyle okudum ama doktor ne diyecek bakalım
Kızlar bu karında toplanma ya da dışarı doğru itme mi artık neyse o olurken tansiyonunda düşmesi/çıkması sancı olmuyor değil mi? Bi nefesim daralıyor, beynimdeki damarları hisseditorum zonkluyor falan. Bşrkaç dk yoklutor böyle geçince tekrarlamıyor. Sıcaktan mıdır ki diyorum. Karışık oldu biraz ama
Evet yemek sonrası özellikle sanki nefes kesilir gibi oluyor semsert oluyor karnım bazen de sancılı oluyorArada banada oluyor anlattigin gibi genelde aksam yemeginden sonra
Canım senin de sezeryan olacak değil mi sana tarih vermiyorlar mı?Canim o sırada bazen sancı geliyor bana. Adet sancisi gibi oluyor. Karnıma bakıyorum sanki dışarı çıkacakmış gibi her yeri belli resmen bebegin. O hali düzelince sanci da geçiyor. Ama sürekli olmuyor
Evet cnm sezaryen en son 35te gittim tarih vermedi. Salı günü 37 oluyorum o zaman verir sanırımCanım senin de sezeryan olacak değil mi sana tarih vermiyorlar mı?
Hayırlısı olsun inşallah ben şafak saymaya başladım 17 gün kaldıEvet cnm sezaryen en son 35te gittim tarih vermedi. Salı günü 37 oluyorum o zaman verir sanırım
Tabi yaparlar gerekliyse. Doktora muayene olduğunda sorabilirsin böyle bir durumum var doğumda yapılıyor mu acaba diye. Sonuçta kist içinde aynı yeri açacaklar.Devlet hastanesinde de kist operasyonu yaparlar mı Sezaryenle birlikte
Nerene ne oluyor güzelmişKızlar bu ay gün sancısı denilen bende de var kasıklarım da raglı ağrısı gibi arada belimden geliyor bacaklarımada vuruyor sancı esnasında bebek toplanıyor gibi karnın geriliyor bazense hem bogazıma kadar baskı oluyor daralıyorum ayağa kalktığımda yürüyemiyorum şeyim çıkacak altıma edecek gibi baskı ağrı karışımı birşey oluyor uzun oldu kusura bakmayın ama bir türlü ağrıları tarif edemiyorum eşimde diyor hanım kestiremiyorum nerene ne oluyor hep farklı tarif ediyorsun
Evet şuan mesela derin derin nefes alma ihtiyacım var sürekli. Gece yatarkeni hiç demiyorum zaten boğuluyorum boğazlarım kapanıyor sankiKızlar sizde de nesfes darlığı oluyor mu ozellikle geceleri
Oluyor uyurken burnumda tıkanıyorKızlar sizde de nesfes darlığı oluyor mu ozellikle geceleri
Ben mide ağrısı ile gitmiştim dayanılmaz haldeydim,doktorda doğum sancısı mı anladı artık ya da kontrol amaçlı baktı galiba, beni nstye falan gönderdi 32. Haftamdaydım o yüzden yaptı çatı muayenesi ,ama normalde de 37. Haftada bakıyorlar diye duymuştum,zaten 1 dakika bile sürmüyor,hissetmiyorsun bileben de kendimden pek memnun değilim arada süsleniyorum giyiniyorum falan sonra daral geliyor tekrar pijamalarımı giyiyorumzaten bi yere çıktığım yok gelen de yok evde rahat takılmak istiyorum
çatı muayenesi son haftalarda yapılıyor diye biliyorum ama canım senin neden o kadar erken yaptılar? Ben yarın doktora gideceğim bana çatı muayenesi yapar mı acaba ?
Evet ben bi iki haftadır kremliyorum ama düzenli değil. Biraz lekeleniyoruz ama yağ gibi olmuyor kremle çabuk emiliyor lansinoh. Ama pul pul dökülmelere iyi geldi şimdidenSiz memitolari kremlemeye basladınız mi kizlar
Ben daha bugün başladım.evde Hindistan c.yagi var aklima geldikçe sürüyorum ama atleti de yağ içinde birakicaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?