Sorma valla bende. Özellikle bir is yapınca nefes nefese kalıyorum. Az önce kızın oyuncaklarını topladım mahvoldum
Esim de diyor sen uyuyunca baya nefes sesin geliyor hamilelikten önce boyle değildin diyor
Benimki hillarity trendyol dan aldım sütyenli tabi ama ucu görünür ped kullanmazsamkızlar emzirme atletini hangi marka aldınız. sütyenli olanlardan istiyorum ebebekteki güzelmidir acaba
teşekkür ederim canım.Hem emzirma sütyeni aldim hemde atletini aldım normal sütyen gibi degil zaten penye seklindeler fiyatı uygundu 35 40 tl civari
Tamam bedeni zaten büyük almayı düşünüyorum ama ebebek nasıldır bilemedim. Trendyol dan falan alırken yorumlara bakıp alıyorum hep.Canim bende bi civilden bi ebebekten aldim ama e bebektekinin kumaşı daha güzel geldi bana. Yalniz kalıpları dar. Ben tabi ikisini de indirimden aldim
Bakayım canım teşekkür ederim. Ben hep gümüş kapak düşmesin hemde evde sütyen giymek zorunda kalmayayım diye sütyenli istiyorum. Dışarıda illa ki giymem gerekir sütyen benim göğüs uçlarım baya büyük net belli olur yani.Benimki hillarity trendyol dan aldım sütyenli tabi ama ucu görünür ped kullanmazsam
Yataktan mi düşüyor nasıl düşüyor kız adama hiç yer bırakmıyor musun yazıkcidden minnak şapşikler bizi ne hale soktu bende sofra kurarken kaldırırken nefessizlikden catlıyorum sanki. eşim benle yatmıyor zaten yazık adam rahat etsin diye ayırdım 2 haftadır yatağı yoksa düşüyor yataktan her yeri tutulmuş kalkıyor
Kumaşı baya güzel canım civildeki de güzel ama sadece biraz kalın. Bir de sen sungerli istiyorsun galiba lcwda gördüm onlardan. Almak istersenteşekkür ederim canım.
Tamam bedeni zaten büyük almayı düşünüyorum ama ebebek nasıldır bilemedim. Trendyol dan falan alırken yorumlara bakıp alıyorum hep.
Bakayım canım teşekkür ederim. Ben hep gümüş kapak düşmesin hemde evde sütyen giymek zorunda kalmayayım diye sütyenli istiyorum. Dışarıda illa ki giymem gerekir sütyen benim göğüs uçlarım baya büyük net belli olur yani.
Yataktan mi düşüyor nasıl düşüyor kız adama hiç yer bırakmıyor musun yazık
Kumaşı baya güzel canım civildeki de güzel ama sadece biraz kalın. Bir de sen sungerli istiyorsun galiba lcwda gördüm onlardan. Almak istersen
C ceylin1907 önerdiğini aldım canım hemen. İki tane ten rengi aldım bedeni büyük alın yazmışlar zaten tek 100 beden vardı. Gögüslerim çok aşırı büyük değil ama kilodan dolayı sırtım falan genişledi bence anca olur.Yataktan mi düşüyor nasıl düşüyor kız adama hiç yer bırakmıyor musun yazık
Kumaşı baya güzel canım civildeki de güzel ama sadece biraz kalın. Bir de sen sungerli istiyorsun galiba lcwda gördüm onlardan. Almak istersen
Hımm,yo benim anlattığım olay beni rahatsız etmiyor aksine hoşuma gidiyor o zmn benimki kasılma değilBenimde pek anladığım söylenemez cnm tek hissettiğim içeriden birşeyin sertleşip tüm damarlarımı sıktığı. Kulaklarıma kadar tüm damarların zonkladığını hissediyorum. Braxton hicks kasılması dedikleri bu mu bilmiyorum. Oturunca da kasıklarıma aşırı baskı yapıyor o sertlik.
Evet işte bizimkilerde meraktan arıyorlar. Istedigim kadar kilo alır veririm. yatıyorum stresli bi hamilelik geciriyorum bunlar cocugu soracagına moral verecegine kiloyu soruyor.Bana da aynısını yaptılar bu bayram kayınvalidem İstanbul’da 2 görümcesi etkisi vs hepsi yanındayken aradı allahtan eşimi önce normalden aradılar görüntülü arayacağız diye saat de geç olmuştu ben hemen kaçtım yatak odasına beni sordular 3-4 kezsinir oluyorum bebeği göreceklermiş yalan karnıma bakacaklar neyseki eşim o dinleniyor uyudu falandedi de kurtuldum. Bide şu lafa sinir oluyorum çok kilo alma aman sanki onlar taşıyor kiloyu üzerinde. Pandemi de eve tıkıldık millet normalde 10 kg aldı hamile olmayanlar biz iki canlıyız istersek 30 kg alırız
Bebiş sağa yada sola toplanıp karnının yamulması bence sadece bebek hareketinden kaynaklı. Bazen bizimkide çünkü totosunu sağ tarafa dayıyo ve yamuluyo, sertleşiyo karnım. Ama bi sancı ağrı sızı falan hissetmiorm o zaman. Sancı yada kasılma ne pekte anlamıorm gerçi amaO toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedimbebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?
Umarım beğenirsin sende güle güle kullanC ceylin1907 önerdiğini aldım canım hemen. İki tane ten rengi aldım bedeni büyük alın yazmışlar zaten tek 100 beden vardı. Gögüslerim çok aşırı büyük değil ama kilodan dolayı sırtım falan genişledi bence anca olur.
Ben mide ağrısı ile gitmiştim dayanılmaz haldeydim,doktorda doğum sancısı mı anladı artık ya da kontrol amaçlı baktı galiba, beni nstye falan gönderdi 32. Haftamdaydım o yüzden yaptı çatı muayenesi ,ama normalde de 37. Haftada bakıyorlar diye duymuştum,zaten 1 dakika bile sürmüyor,hissetmiyorsun bile
Bana da aynısını yaptılar bu bayram kayınvalidem İstanbul’da 2 görümcesi etkisi vs hepsi yanındayken aradı allahtan eşimi önce normalden aradılar görüntülü arayacağız diye saat de geç olmuştu ben hemen kaçtım yatak odasına beni sordular 3-4 kezsinir oluyorum bebeği göreceklermiş yalan karnıma bakacaklar neyseki eşim o dinleniyor uyudu falandedi de kurtuldum. Bide şu lafa sinir oluyorum çok kilo alma aman sanki onlar taşıyor kiloyu üzerinde. Pandemi de eve tıkıldık millet normalde 10 kg aldı hamile olmayanlar biz iki canlıyız istersek 30 kg alırız
Trendyoldan tampap marka emzirme sütyeni alan var mı? Yorumları iyiymiş fiyatıda uygun geldi.
TAMPAP 2
TAMPAP 2'li Paket Emzirme Atleti 2021 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cnm boyle karninin her yeri semsert oluyor sanki geriliyor karnin ve adet agrisindan daha bi agri hissediyosun ama uzun degil kisa suruyor... benim sag yada sola toplanmiyor heryer semsert oluyor ve aci hissediyorum o anO toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedimbebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?
Acı dediğin birşey saplanmış gibi mi oluyor yoksa zonklama gibi birşey mi? Ay tarif de edemiyorum ya bende o sertlik dışında bebişin oramı buramı delmeye çalışması devam etti tüm akşam. O sırada arada bir saplanan ufak acılar oluşuyor can acıtıyor sadece dedim bendw hareketler. Uyutmayacak gibi şuandaCnm boyle karninin her yeri semsert oluyor sanki geriliyor karnin ve adet agrisindan daha bi agri hissediyosun ama uzun degil kisa suruyor... benim sag yada sola toplanmiyor heryer semsert oluyor ve aci hissediyorum o an
Bendeki boyle belden alt karnina dogru bir basinc agrili bi basinc oluyor cnm bu bende sanci oluyor isteAcı dediğin birşey saplanmış gibi mi oluyor yoksa zonklama gibi birşey mi? Ay tarif de edemiyorum ya bende o sertlik dışında bebişin oramı buramı delmeye çalışması devam etti tüm akşam. O sırada arada bir saplanan ufak acılar oluşuyor can acıtıyor sadece dedim bendw hareketler. Uyutmayacak gibi şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?