2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sorma valla bende. Özellikle bir is yapınca nefes nefese kalıyorum. Az önce kızın oyuncaklarını topladım mahvoldum
Esim de diyor sen uyuyunca baya nefes sesin geliyor hamilelikten önce boyle değildin diyor
cidden minnak şapşikler bizi ne hale soktu bende sofra kurarken kaldırırken nefessizlikden catlıyorum sanki. eşim benle yatmıyor zaten yazık adam rahat etsin diye ayırdım 2 haftadır yatağı yoksa düşüyor yataktan her yeri tutulmuş kalkıyor

Hem emzirma sütyeni aldim hemde atletini aldım normal sütyen gibi degil zaten penye seklindeler fiyatı uygundu 35 40 tl civari
teşekkür ederim canım.
Canim bende bi civilden bi ebebekten aldim ama e bebektekinin kumaşı daha güzel geldi bana. Yalniz kalıpları dar. Ben tabi ikisini de indirimden aldim
Tamam bedeni zaten büyük almayı düşünüyorum ama ebebek nasıldır bilemedim. Trendyol dan falan alırken yorumlara bakıp alıyorum hep.
Benimki hillarity trendyol dan aldım sütyenli tabi ama ucu görünür ped kullanmazsam
Bakayım canım teşekkür ederim. Ben hep gümüş kapak düşmesin hemde evde sütyen giymek zorunda kalmayayım diye sütyenli istiyorum. Dışarıda illa ki giymem gerekir sütyen benim göğüs uçlarım baya büyük net belli olur yani.

Yataktan mi düşüyor nasıl düşüyor kız adama hiç yer bırakmıyor musun yazık
Kumaşı baya güzel canım civildeki de güzel ama sadece biraz kalın. Bir de sen sungerli istiyorsun galiba lcwda gördüm onlardan. Almak istersen

bende bilmiyorum nasıl yattıgımı rahat edemeyince çapraz yatıyormuşum oda kaçtıkca düşüyormuş seninle yatmak cin işkencesi perişan ediyorsun agrımadık kemigim kalmadı diyor benim hamilelikden onunda hamile karısı yüzünden 9 ayı sancılı geçiyor

C ceylin1907 önerdiğini aldım canım hemen. İki tane ten rengi aldım bedeni büyük alın yazmışlar zaten tek 100 beden vardı. Gögüslerim çok aşırı büyük değil ama kilodan dolayı sırtım falan genişledi bence anca olur.

Hımm,yo benim anlattığım olay beni rahatsız etmiyor aksine hoşuma gidiyor o zmn benimki kasılma değil

Evet işte bizimkilerde meraktan arıyorlar. Istedigim kadar kilo alır veririm. yatıyorum stresli bi hamilelik geciriyorum bunlar cocugu soracagına moral verecegine kiloyu soruyor.

O toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedim bebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?
Bebiş sağa yada sola toplanıp karnının yamulması bence sadece bebek hareketinden kaynaklı. Bazen bizimkide çünkü totosunu sağ tarafa dayıyo ve yamuluyo, sertleşiyo karnım. Ama bi sancı ağrı sızı falan hissetmiorm o zaman. Sancı yada kasılma ne pekte anlamıorm gerçi ama

kızlar sabah hıçkırığını kasıklarımda hissediyordum şimdi kaburgama baskı yapıyor ve orada hıçkırıyor döndü mü yine

Umarım beğenirsin sende güle güle kullan

Trendyoldan tampap marka emzirme sütyeni alan var mı? Yorumları iyiymiş fiyatıda uygun geldi.

yaa rahatladım şimdi biraz inşallah dediğin gibi ben de hiç hissetmeden kolayca atlatırım

aynen canım doğru söylüyorsun zaten pandemiden dolayı genel olarak herkes kilo aldı yani hamileyken almışız gayet normal.

güzel görünüyor ya benim de almam lazım 1 tane atlet 2 tane sütyen var sadece emzirmek için. Bikaç tane daha almam lazım. Kullanan var mı acaba bundan?

O toplanma kasılma ne oluyor, olması ne manaya geliyor ,kaç kere rasgeldim buralarda ama ne olduğunu öğrenemedim bebiş sağa yada sola toplanıyor karnımım şeklini değiştiriyor, karnım yamuluyor falan o mu ?
Cnm boyle karninin her yeri semsert oluyor sanki geriliyor karnin ve adet agrisindan daha bi agri hissediyosun ama uzun degil kisa suruyor... benim sag yada sola toplanmiyor heryer semsert oluyor ve aci hissediyorum o an

Cnm boyle karninin her yeri semsert oluyor sanki geriliyor karnin ve adet agrisindan daha bi agri hissediyosun ama uzun degil kisa suruyor... benim sag yada sola toplanmiyor heryer semsert oluyor ve aci hissediyorum o an
Acı dediğin birşey saplanmış gibi mi oluyor yoksa zonklama gibi birşey mi? Ay tarif de edemiyorum ya bende o sertlik dışında bebişin oramı buramı delmeye çalışması devam etti tüm akşam. O sırada arada bir saplanan ufak acılar oluşuyor can acıtıyor sadece dedim bendw hareketler. Uyutmayacak gibi şuanda

Bendeki boyle belden alt karnina dogru bir basinc agrili bi basinc oluyor cnm bu bende sanci oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…