Kasmadigin surece acicagini sanmiyorumEvet,acımıyordu ama içim bir tuhaf oluyordu o aletle bakınca,ama alttan muayenede öyle olmadı çok şükür,3 hafta önce yapılan tedbir amaçlıydı,ileriki haftalardaki çatı muayenesi nasıl olcak bakalım başka birisi yapcak çünkü
Ay evet inşallah ya çok heyecanlıyım ilk bebişim, 3,5 yıldır her ay yolunu gözlüyorduk,o yüzden ne doğum,ne sancı gözümü korkutmuyor elh. herkes heyecanla onu bekliyor,az kaldı inş Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alıp ,büyütmeyi nasip etsin inşallahKasmadigin surece acicagini sanmiyorumbendede haftaya bakar doktor artik bakalim bebisler haziranda tek tek sirayla dogmaya baslarlar iyce
Amin cnm amiiiin benimde 3. Kizim olmasina ragmen bende cok heycanliyim cunku benim 3 kaybim var ve heran bisey olckamis gibi korkuyla geciriyorumAy evet inşallah ya çok heyecanlıyım ilk bebişim, 3,5 yıldır her ay yolunu gözlüyorduk,o yüzden ne doğum,ne sancı gözümü korkutmuyor elh. herkes heyecanla onu bekliyor,az kaldı inş Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alıp ,büyütmeyi nasip etsin inşallah
canım bende normal değil diye biliyorum. inşallah bir sıkıntı yoktur. haftan çok da erken değil artık tehlikeli zamanları atlattık sayılır ama yinede biraz daha içerde kalsalar iyi olur. haberdar et bizi.❤Kızlar iyi geceler uyanık olan var mı acaba biraz önce lavaboya çıktım ve kahverengi pembe arası bi renk akıntım olmuş peçete koymuştum ona geçmiş. Ağrım yok ama şuan çok korktum gecenin bu saatinde de ne yapsam bilemedim sabaha kadar bekleyip devam ederse doktora mı gitsem bu dönemde normal değil bunlar
Nişan gelmiş olabilir devam ederse git mutlaka çünkü doktor kanama olursa hemen gel diyo bu zamanlarda.Kızlar iyi geceler uyanık olan var mı acaba biraz önce lavaboya çıktım ve kahverengi pembe arası bi renk akıntım olmuş peçete koymuştum ona geçmiş. Ağrım yok ama şuan çok korktum gecenin bu saatinde de ne yapsam bilemedim sabaha kadar bekleyip devam ederse doktora mı gitsem bu dönemde normal değil bunlar
Nisan gelmis olabilir cnm doktorunu bildir hemenKızlar iyi geceler uyanık olan var mı acaba biraz önce lavaboya çıktım ve kahverengi pembe arası bi renk akıntım olmuş peçete koymuştum ona geçmiş. Ağrım yok ama şuan çok korktum gecenin bu saatinde de ne yapsam bilemedim sabaha kadar bekleyip devam ederse doktora mı gitsem bu dönemde normal değil bunlar
canım bende normal değil diye biliyorum. inşallah bir sıkıntı yoktur. haftan çok da erken değil artık tehlikeli zamanları atlattık sayılır ama yinede biraz daha içerde kalsalar iyi olur. haberdar et bizi.❤
Nişan gelmiş olabilir devam ederse git mutlaka çünkü doktor kanama olursa hemen gel diyo bu zamanlarda.
Nisan gelmis olabilir cnm doktorunu bildir hemen
Günaydın cnm gecse de geçmese de sen doktora git yine de.K
Günaydın kızlar sabahı sabah ettim gerçekten bir daha gelmedi o şekilde bir lekelenme o yüzden rahatladım biraz ama sanki adet olacak gibi hafifhafif kasık ağrım var bi kaç saate geçmezse doktorumu arayacağım
İyi sonuçlar alırsın inşallah cnm benim de toplanmalar artti bu aralar.Günaydın hanımlar geceden beri kasımlarımda adet sancısı var hic rahat uyuyamadım bebiste toplanıp duruyor bakalım bugun nts de ne cikacak
Gelen büyük olasılıkla nişanedir bir doktora gidin benceK
Günaydın kızlar sabahı sabah ettim gerçekten bir daha gelmedi o şekilde bir lekelenme o yüzden rahatladım biraz ama sanki adet olacak gibi hafifhafif kasık ağrım var bi kaç saate geçmezse doktorumu arayacağım
Bu aralar sabah kalkinca mide bualntilarida basladı sanki hamileligin ilk zamanları gibi.
Günaydın cnm gecse de geçmese de sen doktora git yine de.
İyi sonuçlar alırsın inşallah cnm benim de toplanmalar artti bu aralar.
Sancı kısmı değil de diğer dediklerinin aynısı bende de oluyor. Her kalktığımda ağrı. Galiba baş en başta baskı yapıyor biraz yürüyünce gevsiyor. Keza gece de çok uyanıyorum dönmek için, her seferinde sırtım belim tutulmuş oluyor. Dönmelerin de hepsi ayrı dert. Ama minisim için hepsine razıyımGünaydın kızlar.
Dayak yemiş gibi ağrılar içinde uyananlara bende eklendim gerçi dün gün boyu oturduğum için çok normal diye düşünüyorum. Ya ben yataktan koltuktan falan kalkarken Altrafımda çok acı bir ağrı oluyor bu normal mi ? Bide kızımda hiç yaşamamıştım ama bu hamileliğimde yalancı sancımda çok oluyor belden kasığa vuruyor karnım taş kesiliyor resmen.
Yeter ki sağlıkla gelsinler her şeye katlanırız. Bazen eşimle dalga geçiyorum sen hamile olsan nazından geçilmez diye. Erkekler kadınlar kadar güçlü değil malesefSancı kısmı değil de diğer dediklerinin aynısı bende de oluyor. Her kalktığımda ağrı. Galiba baş en başta baskı yapıyor biraz yürüyünce gevsiyor. Keza gece de çok uyanıyorum dönmek için, her seferinde sırtım belim tutulmuş oluyor. Dönmelerin de hepsi ayrı dert. Ama minisim için hepsine razıyım
Bence iyi cnm benim 35+1 iken 2630 gramdiBu arada 34+3 te doktor 2600 dedi kilosuna bana yüksek geldi. Daha doğuma en az 4 hafta var. Sizinkiler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?