Evet benim eşim de çok nazlı. Hamile olan o alsa 9 ay yataktan kalkmazdıYeter ki sağlıkla gelsinler her şeye katlanırız. Bazen eşimle dalga geçiyorum sen hamile olsan nazından geçilmez diye. Erkekler kadınlar kadar güçlü değil malesef
Aa benim de öyle çıktı aynı haftada ama bana öyle bir şey demedi doktorKizlar bugun tam 34+5 haftalik hamileyim kontrolum vardi bugun bebeim 2605 gr geldi sizin bu haftada kilosu nasil bebisinizin bna dr boyle gderse cok iri bebek olur sezeryan olursun dedi buda bni korkuttu
14 eylülAy biraz daha kalır umarım tosbiğimamin kuzuşum hepimiz inşallah alırız sıkıntısız kucağımıza
Evet canım 13 Eylülsenin kaç ?
kesinlikleEvet benim eşim de çok nazlı. Hamile olan o alsa 9 ay yataktan kalkmazdı
Gğnaydın canım o alttaraftaki ağrı resmen vajina morarmış gibi yürüyünce zonkluyor bende de var . Bencede bebeğin başı aşağıda olduğu için ve kafaları maşallah kocaman olduğu için hissettiriyorGünaydın kızlar.
Dayak yemiş gibi ağrılar içinde uyananlara bende eklendim gerçi dün gün boyu oturduğum için çok normal diye düşünüyorum. Ya ben yataktan koltuktan falan kalkarken Altrafımda çok acı bir ağrı oluyor bu normal mi ? Bide kızımda hiç yaşamamıştım ama bu hamileliğimde yalancı sancımda çok oluyor belden kasığa vuruyor karnım taş kesiliyor resmen.
Canım doktor bir şey söylemediyse hiç sorun yapma. Benimki yüzüme yüzüme iri kemikli sen öylesin eğer eşinde öyleyse genetiktir dedi. Eşim minyon aslında ama benim tarafım hep uzun ve kilolu olduğu için normaldir diye düşünüyorum.Aa benim de öyle çıktı aynı haftada ama bana öyle bir şey demedi doktorstres yaptım şimdi
Tam olarak öyle yürüyorum yaa. Çok komik oldum. Bazen eşim benden utanır mı acaba diyorum bir halimi görsen.Gğnaydın canım o alttaraftaki ağrı resmen vajina morarmış gibi yürüyünce zonkluyor bende de var . Bencede bebeğin başı aşağıda olduğu için ve kafaları maşallah kocaman olduğu için hissettiriyordoktorum bana normal zaten bu saaten sonra penguen gibi yürümen lazım demişti
.
Günaydın cnm gecse de geçmese de sen doktora git yine de.
İyi sonuçlar alırsın inşallah cnm benim de toplanmalar artti bu aralar.
Gelen büyük olasılıkla nişanedir bir doktora gidin bence
Öyle gerçekten canım bende eşime sık sık söylemeye başladım bunu. Geçen ayağına kramp gibi bir şey girdi nasıl topallıyo nasıl nazlanıyor görmen lazımYeter ki sağlıkla gelsinler her şeye katlanırız. Bazen eşimle dalga geçiyorum sen hamile olsan nazından geçilmez diye. Erkekler kadınlar kadar güçlü değil malesef
aahahah hepsi aynı hepsi arada pamuk prens diyorum ben eşime. benim şuan yaşadıklarımı yaşasa düşünemiyorum.Öyle gerçekten canım bende eşime sık sık söylemeye başladım bunu. Geçen ayağına kramp gibi bir şey girdi nasıl topallıyo nasıl nazlanıyor görmen lazım
Gunaydin cancan vallah al bendende o kadar. Bu çocuklar asagiya inmedilermi normalde oyle oluyormus mide felan son haftalarda rahatliyormus. Vallah bende hep ayni su içsem yaniyor resmen çok zorlaniyorum bende.Günaydın kızlar
Bu mide yanmaları beni mahvetti sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum
Evet bende öyle okumuştum ama dediğin gibi su içsem yanıyor. Bizim bebişler inmiyor galibaGunaydin cancan vallah al bendende o kadar. Bu çocuklar asagiya inmedilermi normalde oyle oluyormus mide felan son haftalarda rahatliyormus. Vallah bende hep ayni su içsem yaniyor resmen çok zorlaniyorum bende.
Dun dr cok karamsar konustu smdiye kadar hic boyle deyildi sinir oldum sanki 3500 4000 gr mis gibi konustuAa benim de öyle çıktı aynı haftada ama bana öyle bir şey demedi doktorstres yaptım şimdi
Canım bence çok abartmış yaa. hiç takma belki doğuma kadar aynı hızla almayacak bile kiloyu. bazen doktorlar çok düşüncesiz.Dun dr cok karamsar konustu smdiye kadar hic boyle deyildi sinir oldum sanki 3500 4000 gr mis gibi konustu
Benim şurup bitmişti dün gece elmalar yoğurtlar yedim geçmedi eşimi eczane aramaya gönderdim valla gaviscon için anında geçiriyor neysekiGünaydın kızlar
Bu mide yanmaları beni mahvetti sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum
Yani cnm hklisin blki 3 hftya dgum ypcam blki 500 gr anca alicak 3000 3100gr çok kilolu bi bebek degilCanım bence çok abartmış yaa. hiç takma belki doğuma kadar aynı hızla almayacak bile kiloyu. bazen doktorlar çok düşüncesiz.
Ne bilim yerleri rahat zaarEvet bende öyle okumuştum ama dediğin gibi su içsem yanıyor. Bizim bebişler inmiyor galiba
aynen öyle bide şu var bana doğuma gireceğimde 3500 dendi kilosu için ama 3140 doğdu. her tahminde birebir tutmuyor. sağlıkla gelsinler inşallah.❤Yani cnm hklisin blki 3 hftya dgum ypcam blki 500 gr anca alicak 3000 3100gr çok kilolu bi bebek degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?