2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar bugun tam 34+5 haftalik hamileyim kontrolum vardi bugun bebeim 2605 gr geldi sizin bu haftada kilosu nasil bebisinizin bna dr boyle gderse cok iri bebek olur sezeryan olursun dedi buda bni korkuttu
Aa benim de öyle çıktı aynı haftada ama bana öyle bir şey demedi doktor stres yaptım şimdi

Gğnaydın canım o alttaraftaki ağrı resmen vajina morarmış gibi yürüyünce zonkluyor bende de var . Bencede bebeğin başı aşağıda olduğu için ve kafaları maşallah kocaman olduğu için hissettiriyor doktorum bana normal zaten bu saaten sonra penguen gibi yürümen lazım demişti

Aa benim de öyle çıktı aynı haftada ama bana öyle bir şey demedi doktor stres yaptım şimdi
Canım doktor bir şey söylemediyse hiç sorun yapma. Benimki yüzüme yüzüme iri kemikli sen öylesin eğer eşinde öyleyse genetiktir dedi. Eşim minyon aslında ama benim tarafım hep uzun ve kilolu olduğu için normaldir diye düşünüyorum.

Tam olarak öyle yürüyorum yaa. Çok komik oldum. Bazen eşim benden utanır mı acaba diyorum bir halimi görsen. kilomda tavan yaptı zaten.

.

Günaydın cnm gecse de geçmese de sen doktora git yine de.

İyi sonuçlar alırsın inşallah cnm benim de toplanmalar artti bu aralar.

Gelen büyük olasılıkla nişanedir bir doktora gidin bence

doktorumla konuştum. Dün nst de sancı çıkmıştı hafif serum takmışlardı serumdan sonra olabilir dedi doktor. Eğer ağrın yoksa gelme dedi bende tamam dedim. Bekleyeceğiz biraz dediği gibi ağrım çok olursa yada artarsa giderim artık.

Yeter ki sağlıkla gelsinler her şeye katlanırız. Bazen eşimle dalga geçiyorum sen hamile olsan nazından geçilmez diye. Erkekler kadınlar kadar güçlü değil malesef
Öyle gerçekten canım bende eşime sık sık söylemeye başladım bunu. Geçen ayağına kramp gibi bir şey girdi nasıl topallıyo nasıl nazlanıyor görmen lazım

Öyle gerçekten canım bende eşime sık sık söylemeye başladım bunu. Geçen ayağına kramp gibi bir şey girdi nasıl topallıyo nasıl nazlanıyor görmen lazım
aahahah hepsi aynı hepsi arada pamuk prens diyorum ben eşime. benim şuan yaşadıklarımı yaşasa düşünemiyorum.

Günaydın kızlar
Bu mide yanmaları beni mahvetti sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum
Gunaydin cancan vallah al bendende o kadar. Bu çocuklar asagiya inmedilermi normalde oyle oluyormus mide felan son haftalarda rahatliyormus. Vallah bende hep ayni su içsem yaniyor resmen çok zorlaniyorum bende.

Gunaydin cancan vallah al bendende o kadar. Bu çocuklar asagiya inmedilermi normalde oyle oluyormus mide felan son haftalarda rahatliyormus. Vallah bende hep ayni su içsem yaniyor resmen çok zorlaniyorum bende.
Evet bende öyle okumuştum ama dediğin gibi su içsem yanıyor. Bizim bebişler inmiyor galiba

Dun dr cok karamsar konustu smdiye kadar hic boyle deyildi sinir oldum sanki 3500 4000 gr mis gibi konustu
Canım bence çok abartmış yaa. hiç takma belki doğuma kadar aynı hızla almayacak bile kiloyu. bazen doktorlar çok düşüncesiz.

Günaydın kızlar
Bu mide yanmaları beni mahvetti sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum
Benim şurup bitmişti dün gece elmalar yoğurtlar yedim geçmedi eşimi eczane aramaya gönderdim valla gaviscon için anında geçiriyor neyseki

Yani cnm hklisin blki 3 hftya dgum ypcam blki 500 gr anca alicak 3000 3100gr çok kilolu bi bebek degil
aynen öyle bide şu var bana doğuma gireceğimde 3500 dendi kilosu için ama 3140 doğdu. her tahminde birebir tutmuyor. sağlıkla gelsinler inşallah.❤

Kizlar şuan nts deym sancı yok olmazda insallah neden derseniz rahatına düşkün kızım dönmüş makat geliş bile değil kıçı bir yerde basi bir yerde ayaklar asagida bası göğüs kafesimin altinda popo sağ boslugumda bu cocuk ne yapiyor ben anlamıyorum ins geri döner ya ne güzel asagidaydi kac haftadir son haftalar yaptigina bak sezeryanda olsa zor olur bu pozisyonda dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…