• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hiç bi ayakkabı olmadı ayağıma terlikle hastaneye gidiyorun çok moralim bozuldu

Çok normal olsa bile sıkıntı yapıyor canım allahtan havalar ısındı terlikle çıkabiliyoruz. Ben de bu hafta full terlik moduna geçtim artık ☺️

Kızlar 36+1'im bu nişan dedikleri şey kahverengi oluyo mu 😓

Canım o kadar çok okudum, yurtdışında da emzirme danışmanı olan doktorları takip ediyorum , denilen şey şu. Sütü arttıran şey ten tene temas (çıplak şekilde) ve bol su. İlk zamanlarda özellikle bebek gak dedi meme guk dedi meme.

Rezene çok yaygın kullanılıyor ama zararlı olduğu söylenen yayınlar var. Emzirme danışmanları da önermiyor. İnşallah gerek kalmaz, risk almaya değmez gibi geliyor bana. O yayınları daha önce de göndermiştim. Yani ben kullandım bir şey olmadı diyebilir arkadaşlar ama araştırmalar ortada. Kar zarar hesabını kullanıcı yapmalı.
Evet gak dese guk dese memeye almalıymışız kuzenim de öyle dedi...
Kızlar 36+1'im bu nişan dedikleri şey kahverengi oluyo mu 😓
Pembe diyorlar kanlı akıntı gibi ama belkide dediğin gibi çatı muayenesinden olmuş olabilir Dr una danış mutlaka

Valla ben bu konuya çıldırıyorum artık. Hepimizin karnı burnunda oturup kalkmak zaten işkence kendimizi zor taşıyoruz bi de daha misafirliğe gelmeye çalışıyolar ha bi de çok düşünceliler ya "aman sakın bişey yapma zahmet etme bak" diyolar böyle duvarları tokaylayasım geliyo. Olur yapmam yapmam da 40 yıl konuşursun arkamdan aman şuna şuna misafirliğe gittikte önümüze kuru çay koydu diye ama kimseye 9 aylık hamileydi demezler. 😠🤬 Çok dertliyim bu konuda çok
aynen öyle. ne yapsak zaten yaranamayız kimseye. gelmek isteyenleri tanıyorum çok tatlı insanlar ama işte halden anlamak gerek diye düşünüyorum. benim evde eşime çocuğuma hayrım yok onlar bile kendi kendilerine hallediyor her şeyi ama gel gör ki misafir hizmet bekler. ayrıca haftaya halıları vereyim koltukları yıkatayım temizliğe başlayayım diyordum o yüzden ev birbirinde. dip köşe yapmadan öylece topluyorum etrafı. gelip bide etrafı inceleyecekler.🤦🏽

Pembe diyorlar kanlı akıntı gibi ama belkide dediğin gibi çatı muayenesinden olmuş olabilir Dr una danış mutlaka
Söyleyince kolay da yaşarken öyle olmuyor sanırım o yorgun vücut ve psikolojiyle . Allahım hepimize şakır şakır sütler ve emen bebişler versin😊

Söyleyince kolay da yaşarken öyle olmuyor sanırım o yorgun vücut ve psikolojiyle . Allahım hepimize şakır şakır sütler ve emen bebişler versin😊
Canim gerçekten yaşarken oyle olmuyor. Bir gece sabaha kadar bebegin gazdan ağlarken bazen kafayi yicek duruma geliyorsun veya sütün ona yetmeyince yine öyle.
O sutu arttırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır oluyor insan. Neler yapmadimki yani millet sütüm cok surekli mastit oluyorum derken benim süt 30cc zor çıkardı cok üzülürdüm
Ha bu çayların ne zararı var bu kadar okudum pek anlamadım açıkçasi ama kullanirim ben yine. Kizimda cok zorluk cektim çünkü bir ben bir Allah bilir .
Tabi herkesin kendi tercihi. İsteyen kullanmaz

Canim gerçekten yaşarken oyle olmuyor. Bir gece sabaha kadar bebegin gazdan ağlarken bazen kafayi yicek duruma geliyorsun veya sütün ona yetmeyince yine öyle.
O sutu arttırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır oluyor insan. Neler yapmadimki yani millet sütüm cok surekli mastit oluyorum derken benim süt 30cc zor çıkardı cok üzülürdüm
Ha bu çayların ne zararı var bu kadar okudum pek anlamadım açıkçasi ama kullanirim ben yine. Kizimda cok zorluk cektim çünkü bir ben bir Allah bilir .
Tabi herkesin kendi tercihi. İsteyen kullanmaz
Sütün dolsun taşsın inşallah canım. Çaresiz kalınca insan her şeyi yapıyor. İnşallah hiç sorun yaşamayız hiç problememimiz olmaz. Sallamıycam diyip ayakda bile salladım yeter ki uyusun diye. 🙈 o yüzden şimdi hiç bir şeye zararlı gözüyle bakmıyorum. Tabi ki kesin olarak zararlı olan şeylerden bende uzak duruyorum ama biri öyle biri böyle deyince iş değişiyor.

Sütün dolsun taşsın inşallah canım. Çaresiz kalınca insan her şeyi yapıyor. İnşallah hiç sorun yaşamayız hiç problememimiz olmaz. Sallamıycam diyip ayakda bile salladım yeter ki uyusun diye. 🙈 o yüzden şimdi hiç bir şeye zararlı gözüyle bakmıyorum. Tabi ki kesin olarak zararlı olan şeylerden bende uzak duruyorum ama biri öyle biri böyle deyince iş değişiyor.
Valla sorma canım Allah bilir neler yaşadığımı. Ben hem meme hem mama veriyordum sütüm az diye sonra baktik verdiğim mama kilo aldırmıyor kızıma değiştirdik mamayi
Ama bu kez de o mamanın tadını sevmedi içmedi kızım. Tekrar eskisine dönelim dedik onu da kabul etmedi. E bendeki süt zaten doyurmuyor kaldım öyle çaresizce. Zorla o süreçleri geçirdik işte yaşarken gerçekten bambaşka oluyor.
Insallah bunda sütümuz iyi olur da gerek kalmaz ne diyim.

Mesaj attim muhtemelen ogleden sonra giderim. Rahim baya incelmis dedi kendimi kasmadim halbuki ama belki olabilir

Valla sorma canım Allah bilir neler yaşadığımı. Ben hem meme hem mama veriyordum sütüm az diye sonra baktik verdiğim mama kilo aldırmıyor kızıma değiştirdik mamayi
Ama bu kez de o mamanın tadını sevmedi içmedi kızım. Tekrar eskisine dönelim dedik onu da kabul etmedi. E bendeki süt zaten doyurmuyor kaldım öyle çaresizce. Zorla o süreçleri geçirdik işte yaşarken gerçekten bambaşka oluyor.
Insallah bunda sütümuz iyi olur da gerek kalmaz ne diyim.
Aminn canım inşallah.❤ ilkinden deneyimli olunca işler daha kolay bence. Ben şuan her şeye hazırlıklıyım mesela.😁

Aminn canım inşallah.❤ ilkinden deneyimli olunca işler daha kolay bence. Ben şuan her şeye hazırlıklıyım mesela.😁
Ben hic gaz problemi cekmedim insallah bu bebisimindz fazla gazi olmaz😍 hepimiz guzelce gazsiz buyutelim insallah

Ben hic gaz problemi cekmedim insallah bu bebisimindz fazla gazi olmaz😍 hepimiz guzelce gazsiz buyutelim insallah
gazı olan bebek daha çok emmek istermiş buda daha çok gaz olmasını sağlarmış bunun içinde emzik vermek rahatlatıyor dediler. bende kızımda gaz sorunu yaşamadım bakalım oğlum nasıl olacak. hala daha oğlum demeye alışamadım bazen unutup kızım diye seviyorum.🤪🤪🤪

Bir de doktorum dün cati muayenesi yapti acaba ondan mi?
Benim de salı günü çatı muayene oldu. Carsamba aksam yani dün aksam sümüksü yapışkan sari az miktarda akintim geldi. Bugün de hafif geliyo bende nisan mı diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyim bakalım. 37+6 yim

Back
X