• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ben 12 eylül doğum yaptım. Bebeğin gazı var. Gaz damla kullaniyorum ama pek fayda etmiyor bu gun başka marka aldım bakalım o fayda edicekmi. Bebe yağıyla bütün vucudunu yagliyorum karnına masaj yapıyorum bazen çıkarıyor. Mesela eskiden her bezi kakali olurdu. Şimdi her bezi kakali olmuyor. Karnı şiş oluyor masaj yapınca kaka yapıyor. Bide kundak yapiyormusunuz. Ev içinde neler giydiriyorsunuz?
Kundak yapıcam o cırtlı kundaklardan aldım. Ev içinde zıbın +tulum şeklinde giydiriyorum. Sende çorap giymeye çalış. Anneden geçiyor dedikleri doğru. Bizimki de 10 eylül doğumlu. Günde sanırım 2 kere kaka yapıyor. Hiç dikkat etmedim ama

Benim bebeğimde pişik olmuştu. Her ne denediysem geçmedi. Arkadaşım nişasta önerdi. O bir gecede geçirdi ertesi günü kızarıklık bile yoktu.
Merhabalar bebeğimde 20 günlük geçmek bilmeyen bir pişik var çok ama çok kötü durumda ilaçlar vs de fayda etmedi ne nişastası kullandınız bende bir denemek isterim

Back