- 14 Mart 2025
- 337
- 487
- 18
Yaşadıkların hissettiklerin normal .Yeni ve zorlu bir hayata adım attım.Cocuk bakmak çok zor .Ama onun şuan sana ihtiyacı var seni emmeye ,kokuna...Annendesin zaten yemeği temizliği o yapar.Sen her bulduğun fırsatı değerlendir bebek uyudu mu sen de uyu.Allah kolaylık versinKızlar hiç keyfim yok.. Annemde kalıyoruz eşimle birlikte doğumdan bu yana. Geceleri eşimle ilgileniyoruz birkaç defa uyanıyor ya da uyanmıyorsa da 2-3 saate bir uyandırıyoruz. Bazen kolay emip uyuyo bazen çok huysuz oluyo. Bir an önce sabah olsun da anneme vereyim sonra uyuyayım diye saat sayıyorum resmen. Bu sabah da en son 7de 8de peş peşe kalktım sonra 9a doğru kalktı yine eşim kalktı o esnada. Neyse anneme götür dedim yattım, önce kahvaltı yapcan mı diye geldi eşim yanıma yok dedim. Sonra 2 saat uyumuşum annem altını değiştiriyor hadi kalk sen de emzir diye geldi. Emzirmek bazen beni çok yoruyor sürekli bi o meme bi bu meme.. bazen kolay emiyor dediğim gibi bazen emmiyor. Sütümü sağmıştım ara ara onlar buzlukta. Diyorum ki hazır burda annemdeyken şu çocuğu size verdiğim anlarda dolaptaki sütle besleseniz olmuyo mu hemen gelip beni uyandırıyorsunuz. Yok onu sevmiyo çok içmiyo falan diyorlar. Ama ben de rahatsız edilmeden biraz uyumak istiyorum, gece zaten kaç kere kalkıyorum. Benim annemin yanında olmamın ne faydası var o zaman? zaten kendi şehrimize gittiğimde yalnız kalıcam bari lohusalığımın başlarında biraz rahat edeyim kafasındayım. Ama bi yandan da kendimi suçluyorum çocuğu emzirmek istemediğimde. Çok kötü hissediyorum ya çok yorgunum