• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kizlar 32+3 oldum kizim asiri hareketlendi bayagi tekme yumruk hissediyorum bu normaldir dimi🙏 bir de 3 gun once kontrolde bebek ters dedi basi yukardaymis bebisiniz bas asagi donerken hissettiniz mi nasil bi histi?

insallah oyle olur canim. benim 2 ci sezaryen olacak zaten az cok neler olacagini biliyorum aslinda zorda degil 3 gune guzel yurumustum 1 hafta bas agrim olmustu o da ilaclarla idare etdikden sonra. hepsini toplasam 7 - 10 gune her sey gecti gibi sayilirdi. sadece o zamanlar kan pihtilasma sorunum yoktu simdi var ondan korkuyorum aslinda burada yazmak istemiyordum endiselerimi sizide endiselendirmek istemem ama etrafimda kime soylesem korkumu kimse anlamiyor her kez bebeyin sagligini dusunuyor ayy sana ne olacak ki diyorlar bisey olmaz falan. oyle kendi kendime dusunmekten deliricek gibi oluyorum ondan yazdim paylastim
merhaba, trombosit değeriniz kaç çıktı ?

Kizlar bi cilginlik yapip 36. Hafta arabayla uzun yola çıkıyorum doğum için. Böyle olan var mi cevresinde falan önerileriniz var mi

Doktor izin verdi bu arada
Ayyy ben de aynı. 2.5 hafta sonra yani tam 36.hafta mecburen doğum yapacağım şehre gideceğim. 5 saat.
Öneriler ? 🥹🥰🥰🥰🥰🥰🫠

Korkunç bir sırt ağrım var. Karnım da taş gibi. Ne yatabiliyorum ne gezinebiliyorum. Ne yapsam bilemedim. Sanki söyle yüzüstü yatıp sırtımı bir çiğnetsem hersey çözülecek gibi 😢

Ahh kaderdasim🤣 ben hiç istemeye istemeye gidiyorum o ayrı
Allah bize yardım etsin

Ben de gideceğim haftaya,arka koltukta uzana uzana girmeyi düşünüyorum.Ama kız kardeşimi görmeye gidiyorum zorunlu değil😅haftaya 33.haftamda oluyorum,doktor 2 saatte bir dolaş dedi

Kizlar 32+3 oldum kizim asiri hareketlendi bayagi tekme yumruk hissediyorum bu normaldir dimi🙏 bir de 3 gun once kontrolde bebek ters dedi basi yukardaymis bebisiniz bas asagi donerken hissettiniz mi nasil bi histi?
Bunda değil ama ilk kızımda hissettim ben, böyle göbeğim sağ sol, sağ sol, sağ sol çekildi resmen😄

Kızlar şekerden konu açılmışken nasıl gidiyor ölçümler ben insülin de kullanıyorum akşamları ama kaçıyor yüksek çıkıyor bazen yediğimde bazen de açlıkta annemler de gebelikte çıkıyor şeker çok takılma bizde de çıktı dikkat bile etmedik diyorlar ama doktorlar aşırı önem gösteriyor bilmiyorum dozu için konuşsam mı yoksa arada bir böyle yüksek çıkması normal mi
Yüksek dediğiniz değerler kaç ?
Ben de insülin kullanıyorum, günde 6 kere de şeker ölçümü yapıyorum.
Benim hem şimdiki hem önceki doktorumun söyledikleri şey, özellikle tokluk şekerlerinin sürekli 150-160 civarlarında olmaması gerektiği.

Canımmm sen nasıl oldun bebiş nasıl
Ben artık bende değilim kalk diyolar kalkıyorum emzir diyolar emziriyorum ye diyolar yiyorum uyu diyolar uyuyamıyorum bugün emzirmeden çıkarken memem açık çıkmışım hemşire uyardı o derece mala bağladım artık
Sağ salim eve giderim inş ajsjsj

Ben artık bende değilim kalk diyolar kalkıyorum emzir diyolar emziriyorum ye diyolar yiyorum uyu diyolar uyuyamıyorum bugün emzirmeden çıkarken memem açık çıkmışım hemşire uyardı o derece mala bağladım artık
Sağ salim eve giderim inş ajsjsj
Ay kahkaha attım 🤣🤣🤣
Kıyamam ya analık lohusalık bebişin durumu hepsi üst üste geldi hastaneden çıkamadın doğru düzgün, iyi bile dayanıyorsunuz. Bebiş nasıl, senin sütün geliyor mu?

Ay kahkaha attım 🤣🤣🤣
Kıyamam ya analık lohusalık bebişin durumu hepsi üst üste geldi hastaneden çıkamadın doğru düzgün, iyi bile dayanıyorsunuz. Bebiş nasıl, senin sütün geliyor mu?
Aynen öyle kim bana beddua ettiyse Allah cezasını versin wjajs kesin kaynanam olacak kaknem kadın ettiaahsjs
Aybüş iyi şükür sütüm de geldi emziriyorum inşallah yarıyordur

Back
X