2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay suni sancı çok kötüymüş ya allah düşmanımın başına vermesin
Aslinda kotu degil ayni kendi sancinla agrisi kadar sadece kendi sancin yavas yavas cogaliyor ve siddetleniyor, sunni sancida azdan baslasalar bile sana cok gibi geliyor ben 2 sinide tattim yani sanci cidden ayni. Bi fark yok :)

Bende babamı 20 yıl önce kaybettim onun isimini koyacağım inşallah bekar erkek kardeşimle konuştum, çünkü o da koymak isteyebilir. O da koysa sorun olmaz benim icin.

Bende babamı 20 yıl önce kaybettim onun isimini koyacağım inşallah bekar erkek kardeşimle konuştum, çünkü o da koymak isteyebilir. O da koysa sorun olmaz benim icin.
Benim için de sorun olmaz canım ama onlar için olur mu bilmiyorum.ya soracaktım ama abimin iki kızı var üçüncü olursa erkek olur olmaz bilinmez istediğini biliyorum ama,kardeşim de daha evlenecek oğlu olacak koymak isteyecek de koyacak.bunlara çok var.koyma derler koymam bakarsın koyamazlar,zaten onlar koyarsa bir sorumluluk ortadan kaldırma niyetiyle koymuyorum canım istediği için koymak istiyorum,bir de hamile idim aynı sene biri gitti biri geliyor bilmiyorum

Ben de bu isim konusunu çok dert ettim kendime. Hersey nasip kismet belki erkek çocukları olmayacak. Benim kac yil sonra tedaviyle oldu bebeğim. Heveslendiysen koy bence. Onlarda koyarsa koysun sonucta soy isimleri farkli olacak.

Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Selim Mete
Defne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim
Güzel isim ama evet çevrede çok var sen bilirsin canım içine ne yatarsa onu koy
Efe

Canım benim nişanım gece 3 gibi gelmişti, sabah 8 gibi suyumun boşalmasıyla ( sancı yok açılma yok) beklememize rağmen sezaryenle doğum yapmıştım. Ama bazılarında uzun sürede devam edebiliyomuş nişanın gelmesi. Ama gözün aydın doğum başlamış herşeyini ve kendini hazırla her şeye

Kalp atışı yavaşlamış yani? Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne oldu yatışın yapıldı mı

Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
İlk kızımın adı Şevval Sıla. 2 numaramı da Şeyma Hira düşünüyorum inşallah. Ben Hira da kararlıyım ama babamız mırın kırın ediyo, hala kabullenmiş değil sebebi ilk kızımın 1 ismini o, 1 ismini ben koymuştum. Bunda ikisinide ben koydum, hala hazmedemedi isimde bulamıyo, güzel bi isim bulsa Şeymanın yanına sıkıntı yok, koysun ama; bulamıyorda

Inşallah hepimiz sağlıkla sihhatle alalım kucağımizahem korku hem heyecan var

Benm nişanlım gelmiş anlamamışım 3 cm açıklığım var bekliyoruz merak etmeyin hemen doğum anlamına gelmiyor

Kızlar kontrolden geliyorum haftaya perşembeye kadar normal doğmasını bekleyeceğiz 3 cm açıklığım varmış gelmezse cuma sezeryanla alacak bebişi çünkü plesanta kireçlenmesi var bebeğim kilo almıyor çok perşembeye kalmaz kendi gelir çok aşağıda başı dedi heycanlıyım

Benim nişan cuma gelmisti pazar günü dogurdum

Ya ne güzel işte annesini yormuyo benimkide hiç uyumuyor üst üste sancı kesen ilac aldırıyor kımıldama bile deyip duruyor doktor. Ne kadar akkılı bebeğin varmış benim sıpaya dicem bak diğerlerin bebekleri annişlerini hiç üzmüyor sen niye bukadar yaramazsın diğe

Bende aynı seyi düsünüyorum. Bak seni ne zorluklarla doğurdum diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…