Aslinda kotu degil ayni kendi sancinla agrisi kadar sadece kendi sancin yavas yavas cogaliyor ve siddetleniyor, sunni sancida azdan baslasalar bile sana cok gibi geliyor ben 2 sinide tattim yani sanci cidden ayni. Bi fark yok :)Ay suni sancı çok kötüymüş ya allah düşmanımın başına vermesin
Bir sıkıntı olsa çağırırdı dr zaten dimi. Cok endişelendimHayir hemen dogum yapacagn anlamina gelmiyor 3 4 gun sonra yapan bile var
Bende babamı 20 yıl önce kaybettim onun isimini koyacağım inşallahisim konusunda ben de hala kararsızım.babamı şubatta kaybettik hatırlarsanız,ikinci isim olarak aslında koymak istiyorum.daha eşine hiç bahsetmedim çünki kafamda netleştiremedim,iki erkek kardeşim var Allah kısmet edip bir oğulları olursa koymak isteyeceklerdir acaba ben koyunca ne düşünürler diye düşünüyorum,bi sorayım fikirlerini dedim ama vazgeçtim,koymaya karar verirsem neyini sorayım diyorum.babamın adı Aslan.aklımdakiler Selim Aslan,Semih Aslan,Muhammet de çok severim ama Muhammet Aslan uzun mu bilmiyorum.yada yine böyle dini anlamlı başka ne olabilir ince harf bulunsun istiyorum,yardım edin kızlar çözeyim şu işi yoksa bebek isimsiz kalacak
Benim için de sorun olmaz canım ama onlar için olur mu bilmiyorum.ya soracaktım ama abimin iki kızı var üçüncü olursa erkek olur olmaz bilinmez istediğini biliyorum ama,kardeşim de daha evlenecek oğlu olacak koymak isteyecek de koyacak.bunlara çok var.koyma derler koymam bakarsın koyamazlar,zaten onlar koyarsa bir sorumluluk ortadan kaldırma niyetiyle koymuyorum canım istediği için koymak istiyorum,bir de hamile idim aynı sene biri gitti biri geliyor bilmiyorumBende babamı 20 yıl önce kaybettim onun isimini koyacağım inşallahbekar erkek kardeşimle konuştum, çünkü o da koymak isteyebilir. O da koysa sorun olmaz benim icin.
Ben de bu isim konusunu çok dert ettim kendime. Hersey nasip kismet belki erkek çocukları olmayacak. Benim kac yil sonra tedaviyle oldu bebeğim. Heveslendiysen koy bence. Onlarda koyarsa koysun sonucta soy isimleri farkli olacak.Benim için de sorun olmaz canım ama onlar için olur mu bilmiyorum.ya soracaktım ama abimin iki kızı var üçüncü olursa erkek olur olmaz bilinmez istediğini biliyorum ama,kardeşim de daha evlenecek oğlu olacak koymak isteyecek de koyacak.bunlara çok var.koyma derler koymam bakarsın koyamazlar,zaten onlar koyarsa bir sorumluluk ortadan kaldırma niyetiyle koymuyorum canım istediği için koymak istiyorum,bir de hamile idim aynı sene biri gitti biri geliyor bilmiyorum
Kizimin ismi Asel oğlumun da kısmetse Mert koyacağız canım. Ben sade isimler seviyorum. Kizimin adı eşim koydu bunu da ben:)Cnm senin bebisin ismi ne olacak birde kızın vardı sanirim adi ne zillinin
Selim MeteKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Güzel isim ama evet çevrede çok var sen bilirsin canım içine ne yatarsa onu koyDefne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim
Efeisim konusunda ben de hala kararsızım.babamı şubatta kaybettik hatırlarsanız,ikinci isim olarak aslında koymak istiyorum.daha eşine hiç bahsetmedim çünki kafamda netleştiremedim,iki erkek kardeşim var Allah kısmet edip bir oğulları olursa koymak isteyeceklerdir acaba ben koyunca ne düşünürler diye düşünüyorum,bi sorayım fikirlerini dedim ama vazgeçtim,koymaya karar verirsem neyini sorayım diyorum.babamın adı Aslan.aklımdakiler Selim Aslan,Semih Aslan,Muhammet de çok severim ama Muhammet Aslan uzun mu bilmiyorum.yada yine böyle dini anlamlı başka ne olabilir ince harf bulunsun istiyorum,yardım edin kızlar çözeyim şu işi yoksa bebek isimsiz kalacak
Canım benim nişanım gece 3 gibi gelmişti, sabah 8 gibi suyumun boşalmasıyla ( sancı yok açılma yok) beklememize rağmen sezaryenle doğum yapmıştım. Ama bazılarında uzun sürede devam edebiliyomuş nişanın gelmesi. Ama gözün aydın doğum başlamışKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Kalp atışı yavaşlamış yani? Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne oldu yatışın yapıldı mıKızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
İlk kızımın adı Şevval Sıla. 2 numaramı da Şeyma Hira düşünüyorum inşallah. Ben Hira da kararlıyım ama babamız mırın kırın ediyo, hala kabullenmiş değilKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Saat 3u bekliyorum canım tahlil sonuçları çıksın ona göre dediKalp atışı yavaşlamış yani? Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne oldu yatışın yapıldı mı
Inşallah hepimiz sağlıkla sihhatle alalım kucağımizaCanım benim nişanım gece 3 gibi gelmişti, sabah 8 gibi suyumun boşalmasıyla ( sancı yok açılma yok) beklememize rağmen sezaryenle doğum yapmıştım. Ama bazılarında uzun sürede devam edebiliyomuş nişanın gelmesi. Ama gözün aydın doğum başlamışherşeyini ve kendini hazırla her şeye
Benm nişanlım gelmiş anlamamışım 3 cm açıklığım var bekliyoruz merak etmeyin hemen doğum anlamına gelmiyorKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Iyiyim cnm evdeyim uzaniyorum aksam annem gelcek yurtdisindan :) artık doğursamda üzülmem :) sen napyorsun nasılsıntubaslk sende son durumlar nedir?
Benim nişan cuma gelmisti pazar günü dogurdumKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Ya ne güzel işte annesini yormuyo benimkide hiç uyumuyor üst üste sancı kesen ilac aldırıyor kımıldama bile deyip duruyor doktor. Ne kadar akkılı bebeğin varmış benim sıpaya dicem bak diğerlerin bebekleri annişlerini hiç üzmüyor sen niye bukadar yaramazsın diğeKızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Bende aynı seyi düsünüyorum. Bak seni ne zorluklarla doğurdum diycemYa ne güzel işte annesini yormuyo benimkide hiç uyumuyor üst üste sancı kesen ilac aldırıyor kımıldama bile deyip duruyor doktor. Ne kadar akkılı bebeğin varmış benim sıpaya dicem bak diğerlerin bebekleri annişlerini hiç üzmüyor sen niye bukadar yaramazsın diğe
Icimi rahatlattiniz 2 gün önce 1 cm acıkligim vardı. Sali günü kontrolum var bakalımBenm nişanlım gelmiş anlamamışım 3 cm açıklığım var bekliyoruz merak etmeyin hemen doğum anlamına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?