2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Söyleyince kolay da yaşarken öyle olmuyor sanırım o yorgun vücut ve psikolojiyle . Allahım hepimize şakır şakır sütler ve emen bebişler versin
Aminn cnm çok haklısın benim bir çocuk daha var bide evde umarım Rabbim kolaylığını verir
Çok güzel anlatmışsın umarım bol sütlerimiz olur ilkinde yaşadıklarımızı yaşamayız

Bende bu sürecin olması gerektiği gibi, söylendiği gibi olmayacağının farkındayım, haklısın. Sonuçta yaşamadan ne yorum yapsak boş, her bebiş farklı oluyor, her annenin durumu imkanı farklı oluyor. Benimki genel bilgilendirme olarak kalsın. Okudum ve konusu geçince paylaşmak istedim sadece, bilmişlik olarak algılanmasın

Yok cnm bilmişlik olarak algılanmadi sadce bu anne bebek ilişkisi hiçbir şeye benzemiyor gerçekten.
Ben hep bulutların üstünde cocuk büyütecegimi sanmıştım ama öyle olmadi tabi bu sekilde rahat cocuk büyütenler de var kismet heralde bu işler.
Insallah herkesin dilediği gibi olur.

Sende haklısın insan gördüğü bir şeyi görmemiş gibi yapamaz. bilmişlikle hiç alakası yok bence bu topikde tecrübeli olan herkes bambaşka şeylerle devam etmiş biri biberon kullanmış biri meme reddi olur demiş biri mama kullanmak zorunda kalmış diğerinin sütü yetmiş biri sıkıntılı bebekmiş biri rahatmış hala daha az kilo aldı çok kilo aldı muhabbeti var mesela. hepimiz bambaşka hayatlar yaşıyoruz hepimizin bireysel tecrübeleri var. inşallah hiç birimiz sorun yaşamayız. ❤

Bir tane cocugum var 9yaşında onu büyütürken şunu ögrendim. Herkesin dedigini duy dinle, sana ve bebegine uygun gelirse yap. Sizede onu tavsiye ederim. Her bebek farklı birine cok iyi gelen digerine gelmiyor.
40gün süt sagdim kızıma biberonla verdim, sonra meme emmeye başladı 2sene emdi. Ablamın kızı hic biberon kullanmadı 6aylıkken meme reddi oldu, bir daha emmedi. Ikiside bebegin tercihi.
Bebeginizi büyütürken elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Hormonlardan etraftan gelen laflardan dolayı asla kendinizi kötü hissetmeyin. Bebege en iyi bakacak kendi annesidir. Sizden daha iyi bilecek daha iyi yetistirecek kimse yok❤❤❤

Kızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım

Eklesene canim nstyi nasil çıkmış merak.ettim.benim de geçen ilkinde 50lerde sanci çıkmıştı hep 2.de çıkmadığı için eve yolladı

Maşallah bebişe
Ayyy çok heyecanlı doğum yapabilirsin

Dedin dedin yatış yapacaklar diye bak dediğin olacak herhalde hayırlisi olsun cnm insallah güzel bir dogum olur ultrasinda kac haftaluk cıktı bebiş

Kizlar ben pazartesi gunu kontrole gitcem demistm gittim 35+5 gunluk 2 kilo 902 gram kilosu boyu iyi nst cektirdm oda cok iyi ama tek.sorun makat gelis daha asagiya donmemis bebegim boyle bir durumu olan varmi grupta

Eklesene canim nstyi nasil çıkmış merak.ettim.benim de geçen ilkinde 50lerde sanci çıkmıştı hep 2.de çıkmadığı için eve yolladı
Arabada şimdi kağıt atarım birazdan ama sancı yok bebeğin kalp atışları uyuyo gibi sürekli hiç iniş çıkış yok dedi

Aynı benn
Aynılarını yaşıyorum
Çok gıcık gerçekten

Benimde yarın dr kontrolüm var 2 hafta önden gidiyordu inşallah hadi doğuma der

Cancan ben yatis sebebini anlamadim pek hayirmi ? Aciklikmi var ??

Yok bebeğin kalp atışları yavaşmış sürekli uyuyo gibi böyle olmaması lazım dedi tahlillerin çıksın onlarla beraber bi değerlendirme yapalım dedi
Anladim canim hayirlisi olsun saglikla zamaninda kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…