Aminn cnm çok haklısın benim bir çocuk daha var bide evde umarım Rabbim kolaylığını verirSöyleyince kolay da yaşarken öyle olmuyor sanırım o yorgun vücut ve psikolojiyle . Allahım hepimize şakır şakır sütler ve emen bebişler versin
Çok güzel anlatmışsın umarım bol sütlerimiz olur ilkinde yaşadıklarımızı yaşamayızCanim gerçekten yaşarken oyle olmuyor. Bir gece sabaha kadar bebegin gazdan ağlarken bazen kafayi yicek duruma geliyorsun veya sütün ona yetmeyince yine öyle.
O sutu arttırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır oluyor insan. Neler yapmadimki yani millet sütüm cok surekli mastit oluyorum derken benim süt 30cc zor çıkardı cok üzülürdüm
Ha bu çayların ne zararı var bu kadar okudum pek anlamadım açıkçasi ama kullanirim ben yine. Kizimda cok zorluk cektim çünkü bir ben bir Allah bilir .
Tabi herkesin kendi tercihi. İsteyen kullanmaz
Benim genelde 170 180 çıkıyordu diyetle düzelmeyince başlamalıyız dediŞuanda gerek duymadı ama gerek duyarsa kullanırım tabi..sizin değerleriniz kaç çıkıyordu neye göre verdi insülini?
Sanci varmi canim ?Neyseki herkeste terlik var mutlu oldum biraznstdeyim şimdi
Çatı muayenesinden sonra normal. sancın var mı?Bir de doktorum dün cati muayenesi yapti acaba ondan mi?
Bende bu sürecin olması gerektiği gibi, söylendiği gibi olmayacağının farkındayım, haklısın. Sonuçta yaşamadan ne yorum yapsak boş, her bebiş farklı oluyor, her annenin durumu imkanı farklı oluyor. Benimki genel bilgilendirme olarak kalsın. Okudum ve konusu geçince paylaşmak istedim sadece, bilmişlik olarak algılanmasınCanim gerçekten yaşarken oyle olmuyor. Bir gece sabaha kadar bebegin gazdan ağlarken bazen kafayi yicek duruma geliyorsun veya sütün ona yetmeyince yine öyle.
O sutu arttırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır oluyor insan. Neler yapmadimki yani millet sütüm cok surekli mastit oluyorum derken benim süt 30cc zor çıkardı cok üzülürdüm
Ha bu çayların ne zararı var bu kadar okudum pek anlamadım açıkçasi ama kullanirim ben yine. Kizimda cok zorluk cektim çünkü bir ben bir Allah bilir .
Tabi herkesin kendi tercihi. İsteyen kullanmaz
Yok cnm bilmişlik olarak algılanmadi sadce bu anne bebek ilişkisi hiçbir şeye benzemiyor gerçekten.Bende bu sürecin olması gerektiği gibi, söylendiği gibi olmayacağının farkındayım, haklısın. Sonuçta yaşamadan ne yorum yapsak boş, her bebiş farklı oluyor, her annenin durumu imkanı farklı oluyor. Benimki genel bilgilendirme olarak kalsın. Okudum ve konusu geçince paylaşmak istedim sadece, bilmişlik olarak algılanmasın
Sende haklısın insan gördüğü bir şeyi görmemiş gibi yapamaz. bilmişlikle hiç alakası yok bence bu topikde tecrübeli olan herkes bambaşka şeylerle devam etmiş biri biberon kullanmış biri meme reddi olur demiş biri mama kullanmak zorunda kalmış diğerinin sütü yetmiş biri sıkıntılı bebekmiş biri rahatmış hala daha az kilo aldı çok kilo aldı muhabbeti var mesela. hepimiz bambaşka hayatlar yaşıyoruz hepimizin bireysel tecrübeleri var. inşallah hiç birimiz sorun yaşamayız. ❤Bende bu sürecin olması gerektiği gibi, söylendiği gibi olmayacağının farkındayım, haklısın. Sonuçta yaşamadan ne yorum yapsak boş, her bebiş farklı oluyor, her annenin durumu imkanı farklı oluyor. Benimki genel bilgilendirme olarak kalsın. Okudum ve konusu geçince paylaşmak istedim sadece, bilmişlik olarak algılanmasın
Eklesene canim nstyi nasil çıkmış merak.ettim.benim de geçen ilkinde 50lerde sanci çıkmıştı hep 2.de çıkmadığı için eve yolladıKızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Maşallah bebişeKızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Dedin dedin yatış yapacaklar diye bak dediğin olacak herhaldeKızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Arabada şimdi kağıt atarım birazdan ama sancı yok bebeğin kalp atışları uyuyo gibi sürekli hiç iniş çıkış yok dediEklesene canim nstyi nasil çıkmış merak.ettim.benim de geçen ilkinde 50lerde sanci çıkmıştı hep 2.de çıkmadığı için eve yolladı
Aynen ben de heyecanlandımMaşallah bebişe
Ayyy çok heyecanlı doğum yapabilirsin
37+3 dedi canım, aynen açtım şom ağzımıDedin dedin yatış yapacaklar diye bak dediğin olacak herhaldehayırlisi olsun cnm insallah güzel bir dogum olur ultrasinda kac haftaluk cıktı bebiş
Aynı bennDün gece ben de çok heveslendim geliyo galiba dedim ama yok malesefidrarımı yaparken ayıptır söylemesi alt tarafa bi sancı girdi sanki bebiş bi anda çıkıp düşecekmiş gibi hissettim, toparlandım çıktım zor yürüdüm karnım taş gibi oldu duvarlara tutuna tutuna yatağa zor attım kendimi o zaman geçti karnımın sertliği ama bayağı ümitlenmiştim
Aynılarını yaşıyorumBen yarımsaattir uyumaya çalışıyorum ama bizim kız bir durmadı sola yattım ittirip durdu içerden sağa yattım kasıklarıma vurup durdu. Şimdide sadece karnımın alt rarafında ağrı var. Adet ağrısı gibi değil üşütürsünde kıvranırsın o tarz bişey. Belimde ağrı yok diye rahatım ama yalancı sancılardan mı bunlar da. Geçmek bilmedi
Çok gıcık gerçektenNeyse misafirliğe gelmeye çalışanlara sinirimi attıktan sonra...Günaydın herkese bugün randevum var benim artık şans dileyin de gitmişken doğurayım dicem çantaları hazırladım arabada duracaklar zaten artık acil bi durum olursa diye nstde kocaman sancılar çıksın da doktor da amaaaaan kız sen doğuruyosun deyip yatırsın beni
Cancan ben yatis sebebini anlamadim pek hayirmi ? Aciklikmi var ??Kızlar bebiş 3200 kg olmuş, kafası biraz küçük ama irsi galiba dedi bi de nstyi beğenmedi 2 defa soktu, kan idrar tahlili istedi 7 tüp kan verdim öğleden sonra sonuçlar çıksın ona göre yatışına karar vericem dedi bebek çok uyuyomuş nstde öyle çıkmış beğenmedi o yüzden durumu hayırlısı olsun bakalım
Yok bebeğin kalp atışları yavaşmış sürekli uyuyo gibi böyle olmaması lazım dedi tahlillerin çıksın onlarla beraber bi değerlendirme yapalım dediCancan ben yatis sebebini anlamadim pek hayirmi ? Aciklikmi var ??
Anladim canim hayirlisi olsun saglikla zamaninda kucagina al insallahYok bebeğin kalp atışları yavaşmış sürekli uyuyo gibi böyle olmaması lazım dedi tahlillerin çıksın onlarla beraber bi değerlendirme yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?