Hayirlisi olsun cancan kac haftaliksin ??Kızlar kontrolden geliyorum haftaya perşembeye kadar normal doğmasını bekleyeceğiz 3 cm açıklığım varmış gelmezse cuma sezeryanla alacak bebişi çünkü plesanta kireçlenmesi var bebeğim kilo almıyor çok perşembeye kalmaz kendi gelir çok aşağıda başı dedi heycanlıyım
Kaçıncı haftadasınızKızlar kontrolden geliyorum haftaya perşembeye kadar normal doğmasını bekleyeceğiz 3 cm açıklığım varmış gelmezse cuma sezeryanla alacak bebişi çünkü plesanta kireçlenmesi var bebeğim kilo almıyor çok perşembeye kalmaz kendi gelir çok aşağıda başı dedi heycanlıyım
Benim ara ara gelmeye devam ediyor hala bakalim hayırlısıBenim nişan cuma gelmisti pazar günü dogurdum
Ben hep aç gidiyorum bence aç gitmeyide dene belki yemek diğe bağırdığı için çok kımıldıyor bizimkiToktum aaslinda ama
Kardeşimin ismi Semih, hedefleri çok yüksek ve çok azimli hırslı oluyorlar , çokta merhametliler , annelerine de pek düşkün . Semih ismi bence çok güzel kardeşimin adı semih olmasaydı ben koyardım bebişime :) Semih Aslan çok güzel olur bence . İsmiyle yaşsın inşallahisim konusunda ben de hala kararsızım.babamı şubatta kaybettik hatırlarsanız,ikinci isim olarak aslında koymak istiyorum.daha eşine hiç bahsetmedim çünki kafamda netleştiremedim,iki erkek kardeşim var Allah kısmet edip bir oğulları olursa koymak isteyeceklerdir acaba ben koyunca ne düşünürler diye düşünüyorum,bi sorayım fikirlerini dedim ama vazgeçtim,koymaya karar verirsem neyini sorayım diyorum.babamın adı Aslan.aklımdakiler Selim Aslan,Semih Aslan,Muhammet de çok severim ama Muhammet Aslan uzun mu bilmiyorum.yada yine böyle dini anlamlı başka ne olabilir ince harf bulunsun istiyorum,yardım edin kızlar çözeyim şu işi yoksa bebek isimsiz kalacak
Şeyma ismini severim kendi adımdır babam sagolsunİlk kızımın adı Şevval Sıla. 2 numaramı da Şeyma Hira düşünüyorum inşallah. Ben Hira da kararlıyım ama babamız mırın kırın ediyo, hala kabullenmiş değilsebebi ilk kızımın 1 ismini o, 1 ismini ben koymuştum. Bunda ikisinide ben koydum, hala hazmedemedi isimde bulamıyo, güzel bi isim bulsa Şeymanın yanına sıkıntı yok, koysun ama; bulamıyorda
Aynen benimki resmen beni titretiyor ağlatıyor ağrıdanBende aynı seyi düsünüyorum. Bak seni ne zorluklarla doğurdum diycem
Doktorla konustuk cati muayenesi sirasinda olmustur. Bebek hareketlerinde sikinti yoksa sanci yoksa aynen devam gelme dediBenm nişanlım gelmiş anlamamışım 3 cm açıklığım var bekliyoruz merak etmeyin hemen doğum anlamına gelmiyor
37+6 bugünHayirlisi olsun cancan kac haftaliksin ??
Başından beri aklımda olan bir isim canım beğeniyorum eşim biraz kararsız kalıp gönlümü geçirdi ama bilmiyorum koyalım dersem de koyar,öğrencim de vardı çok severdim beyefendi idi,inşallah hepimizin ki sağlıkla doğsun ismiyle yaşasınlarKardeşimin ismi Semih, hedefleri çok yüksek ve çok azimli hırslı oluyorlar , çokta merhametliler , annelerine de pek düşkün . Semih ismi bence çok güzel kardeşimin adı semih olmasaydı ben koyardım bebişime :) Semih Aslan çok güzel olur bence . İsmiyle yaşsın inşallah
Aaa çok sevindim senin adına gözün aydın şimdidenIyiyim cnm evdeyim uzaniyorum aksam annem gelcek yurtdisindan :) artık doğursamda üzülmem :) sen napyorsun nasılsın
Hadi hayırlısı olsun bişeyler yap dedimi yürüyüş yer silme filan, onlarla inşallah açılma tam olurKızlar kontrolden geliyorum haftaya perşembeye kadar normal doğmasını bekleyeceğiz 3 cm açıklığım varmış gelmezse cuma sezeryanla alacak bebişi çünkü plesanta kireçlenmesi var bebeğim kilo almıyor çok perşembeye kalmaz kendi gelir çok aşağıda başı dedi heycanlıyım
Arabada şimdi kağıt atarım birazdan ama sancı yok bebeğin kalp atışları uyuyo gibi sürekli hiç iniş çıkış yok dedi
Nişandan sonra 10 gün içinde doğuruyosn canım. Ertesi gün de olabilir 10 gün sonra da olabilir. En azından az çok tarihi netleşmiş oldu bence sevinmelisinKızlar 37+6 ym. Salı günü çatı muayenem olmuştu. Dün akşam dan beri sümüksü yapışkan akıntı geliyor. Dr a mesaj attım. Nişan geliyor sıkıntı yok yürüyüşlere hareketlere devam dedi. Sancim falan da yok. Ilk dogumum olacak inşallah. Korkuyorum nişan gelmesi hemen doğum yapacağım anlamina mi geliyor. Nişan dan ne kadar sonra doğum başlar
Ara ara yalanci kasilmalarim disinda pek agrim yok cok tuhafilk baslarda kalca bel agrisi vardi simdi hepsi gecti birden ve daha enerji doluyum su saat oldu hala oturmadim sabah 9 dan beri
Kuzum yaa az kaldı kavuşcaz bebişlerimize. Nstler vs iki hafta hızlı geçcek . Birdahaki kontrolün ne zaman ??Aaa çok sevindim senin adına gözün aydın şimdiden
Bende iyiceneyim işte dün sabah bacağıma giren krampın ağrısı olmasa daha da iyi olacağım hareketlerimi kısıtlıyor nefesimi kesiyor resmen
Hadi hayırlısı olsun bişeyler yap dedimi yürüyüş yer silme filan, onlarla inşallah açılma tam olur
ÖmerKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Önümüzdeki çarşamba dikişleri alacak sonraki çarşamba da doğumKuzum yaa az kaldı kavuşcaz bebişlerimize. Nstler vs iki hafta hızlı geçcek . Birdahaki kontrolün ne zaman ??
Hira kızımın ismiİlk kızımın adı Şevval Sıla. 2 numaramı da Şeyma Hira düşünüyorum inşallah. Ben Hira da kararlıyım ama babamız mırın kırın ediyo, hala kabullenmiş değilsebebi ilk kızımın 1 ismini o, 1 ismini ben koymuştum. Bunda ikisinide ben koydum, hala hazmedemedi isimde bulamıyo, güzel bi isim bulsa Şeymanın yanına sıkıntı yok, koysun ama; bulamıyorda
Az kaldı canımÖnümüzdeki çarşamba dikişleri alacak sonraki çarşamba da doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?