2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Eklentiler

• 53B27ACA-FE9F-4615-98F0-2A6614D4AB22.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 48
  • A7CA2102-1FED-4784-B0CA-C37767FE9BC3.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 44
  • F0EE4AC7-2435-4C2B-99DD-FDC647DF0125.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 45
Aslinda cogu bebekler 40. Haftasini dolduruyor cnm bide bise diyimmi boyle bekliyosunya iyce haftasini doldurmadan gelmez
Çok haklisin cancan biliyorum ama elimde olan bisey degil. Dedigim gibi suni sancindan korkuyorum. Bide suni sanciyla da olmazsa sezeryan dedi doktorum onu dusunmek dahil istemiyorum. Yanlis anlasilmasin karsi degilim ama ameliyat sonuçta. Daha zor olur dogumdan sonra benim için.

Inan bana cnm suni sanci korkulcak kadar degil. Aslinda soyle senin ilk bebegin sanirim? Ilk bebekte sancinin nasil bisey oldugunu bilmiyoruz ve bebek
Kendi sancinla gelmeyince sunni sanci yapinca diyorsunki bu nasil bi acidir ben dayanamiyorum cunku ilk kez tadiyoruz bu aciyi.. benim ilk bebegim degil Allah nasip ederse 3. Kizim ve ben hem normal sanciyi hemde sunni sanciyi tattim... ikisinide biliyorum ve inanki 2sinin acisi ayni. O nedenle korkma icini ferah tut de dunyadaki tum kadinlar nasil dogurabiliyorsa bende Allahin izniyle yaparim :) eger aciya dayanamicak duruma gelirsen ve cok korkarsan epidural dusunebilirsin cnm. Teyzem o sekilde cok guzel dogum yapti acisiz... zorunlu olmadigi surece epiduralli normal dogumu sezeryana tercih ederim ama dedigim gibi zorunlu olmadigi surece.. ben epiduralsiz dogum yaptim ama inan ilk dogumumda daha aciyi bilmedigim icin kendi sancim gelince bana epidural vurun diye bagirdim ama hemsire acilman hizli ilerliyor yapmiyalim dedi bende üstelemedim:)

yani demek istedigim ilk dogumda bizi nasil bi sanci bekliyor Bilmedigimizden dolayi sunni sanci korkunc geliyor ama degil.

Biliyorum cancan cok tesekkur ederim yazdiklarin icin ama sorun su ki normal sancim gelirse vucudum beynim yavas yavas alisabiliyormus o sanciya ama suni sanci aniden geldigi icin dayanamamaktan çekiniyorum. Bakalim herseyin hayirlisi bekliycez yapicak bisey yok.

Anneler cok gücludur o mucizeye kavusabilmek icin herseye katlaniyoryz insallah dogumun gönlunce olur

Bende mama veriyorum canım sen mamayı günde kaç kez ve ne kadar veriyosun biz 1 haftalık 2800 canım inan takmam kiloyu ama her gören çok.minik diyince deliriyorum zaten duygusal bir donemdeyiz

Doktorum dün şey dedi biz toplum olarak doğumu normal bir şey gibi karşılayamıyoruz. Korku kodlanmış genlerimize sanki. İster istemez hepimiz geriliyoruz ne olacak diye. Bir de ilk olunca daha tedirgin.
Doktorum yabancı hastalarımla süreci çok rahat geçiriyoruz dedi. Genelde sancıya evde dayanıyorlar. Açılma ilerlmeden gelmezler diyor.
Bilmiyorum niye böyle.
geçen gün anlatmıştım anneannem bana durduk yerde korkuyor musun diye sordu. Yoo korkmuyorum dedikçe üstüme geldi korkulur diye

Yani konuyu alakasız yerlere getirdim belki ama kafamızda kurmaya gerek yok bence. Olacağına varacak sonunda. Ve baktığında bir anlık şey. Sonra hepsini unutucaz.
Aslında kendime söylüyorum en çok bunları. Çünkü ben de sezaryenden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…