• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor
Allah yardımcın olsun canım. Tez zamanda feraha çıkarsın seni inşallah.❤

Kan tahlili vermiştik kalple ilgili sıkıntı çıktı kalp kapakçığı ile ilgili bir de kanında mikrop çıktı şimdi tekrar çağırıyorlar Perşembeye randevu aldık tekrar gideceğiz halsizlikten gözlerimi açamıyorum Zaten sürekli üşüme ler titremeler zor geçiyor Evet 4 sezeryan ve çok kötü oldum Ağrılarım geçecek gibi değil Epidural anestezi oldum doğumum Çok güzel geçti ilk 1 hafta hiç ağrım olmadı ama şu an yeni doğum yapmışım gibi ağrıyor
Çok geçmiş olsun

ya ben kullanmadan yapamam. 🙈🙈🙈

Bende hamilelikten önceki bedenime göre aldım o yüzden zorlanıcağıma eminim ama ara ara takarım diye düşünüyorum. Hiç takmamam olmaz kızımda şal bile bağladım ama onlar sayesinde bide tabi sporla göbekten eser kalmamıştı.👌🏻
Tercih senin canım 😊

pekı neden hepsı farklı cıkıyo??kafa 2hafta onde karın capı 1hafta kemık 1gun geride🙊yanı mesela burda da okuyorum 1hafta onde dıyolar nasıl tüm olcumlerı 1haftamı onde acaba🙊yanı benım cocukmı orantısız acaba🤭
Neden farklı çıkıyor bilmiyorum ama doğunca öyle bir fark olmuyor. Kizim da 2 hafta önden giderdi her yeri farklı ölçüm çıkardı ama doğduğunda baya normal bebekti yani 🤭 başlarda kilo alımları da hızlı oluyor sonra azalıyor.

Merhabalar benim de randevum vardı bugün. Plesenta yaşlanmaya başlamış her hafta kilo alımını takip edeceğiz dedi doktorum. Bebek kilo alamazsa hemen doğuma alırım dedi ve şu an 2800 gr. Biraz daha dursun istiyorum en azından 38.haftaları görseydim
Sağlıkla doğsun da canım , 38 leri görmesede olur, boşver 🤗 öyle düşünüp üzme kendini. her şeyin hayırlısı olsun 🙏

MrvCn MrvCn sen naptın seninde vardı randevy canım ?
Bende gittim yine sıra bekledim 😒 önce nstye aldı bu sefer birşey çıkmadı yine. Kontrolde herşey yolunda dedi 37 dolmadığı için pek doğum hakkında konuşmadı haftaya gidicem yine bakalım. 2800gr olmuşuz pozisyonumuz hala aynı c şeklinde aşağı inmeye niyeti yok 😋 bir de sancı tarifi istedim 🤣 geldiğinde anlarsın dedi 🤣 vajinadaki şişliklerime baktırdım vajinal varismiş sakıncası yokmuş sadece doğum sırasında ağrı yapabilirmiş gerekirse kesi atılıyormuş. Bizden bu kadar şimdilik beklemeye devam :işsiz:

Ya ben de bi şeylere bağlıyordum doktorda öyle dedi allah razı olsun canım 🙏
Kıyamam anne yüreği işte endiselenmeden olmuyor 💐 bol bol emzirin deniliyor . Evet emzirmek iyi ama inan kaç kişide okudum yine de olmuş. Sen huzurlu ol stresini hissetmesin tatlım . Geçecek inşallah. 🤲

Back
X