2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sen bi de erken başlamışsın hissetmeye sancıları gün alcak msn dr undan yakın zmna?

Reactions: H E
Maşallah ne güzel doğurmuşsun darısı paşana hattt bkalm

Al benden de o kdr dicem ama bnm ikinci günün sonunda normal doğum gerçekleşti senden ni tık ileri gitmim bnmkiler de pek çıkmaya niyetli olmuo

Kaşık dediğin normal çay kaşığı mı?
Evet canım.o vardi yanimizda
Ayyy gözün aydın canım maşallah mert beye de baya iri bi bebekmiş ondan duramamş o :) nasılsınız şuan?
Sagaol canim.yurumeye çalışıyorum mert bey iyice emebilse daha iyi olacak

Kizlar hepiniz sagolun alintilayamadiklarim kusura bakmasın hepinizin mesajını okuyorum

Evet canım.o vardi yanimizda

Sagaol canim.yurumeye çalışıyorum mert bey iyice emebilse daha iyi olacak

Kizlar hepiniz sagolun alintilayamadiklarim kusura bakmasın hepinizin mesajını okuyorum
Canım sen iyi ol arada özet yazsan da yeter memeyi de tutar mert oğlan stres yapma sen rahat olursan o da rahat olur Yrn daha kolay olsn inşallah sizin için

Bence yalancı sancılardır onlar. Benim kısmetse 7-8 haziran gibi olcak doğum. Sizin ne zaman
Yalancı malancı o sancı bile yoktu bende şu ana kdr bnm de beklenen tarihim 7si ama bgn kontrole gittim ecicik açılmam varmş muayene de sanki biraz sancı tetikledi, sancı nedir bilmediğimden sancı diorm buarada

Benim de çok yok canım. Meyve yiyorum kefir içiyorum gün içinde. Öğlen çay demleyip kaşar ekmek. Yemek hiç yiyemiyorum ama.
Demekki bi bende degilmis son zamanlarda oluyormus boyle.. ama iste bebek fazla kilolu olmayinca yiyemeyince uzuldum:) saglikli olsunlarda dedigin gibi meyveye fln agirlik yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…