Sağol canım benim haftayı bekler mi acaba şüphelerim var rahim ağzı açık artıkMaşallah Selim Meteyehaftaya kadar 4 ü bulur paşa bu hızla
Sen bi de erken başlamışsın hissetmeye sancıları gün alcak msn dr undan yakın zmna?Benimde 2. Bende ilkinde hiç bilmiyodum sancı nedir. İlki sezaryendi. Bu da öyle olacak nasipse. Ama adet sancısı gibi belden karından kasıktan hissedilio. İlkinde bu kadar olmazdı ama bu sefer bende hissediyorum sancı girdiğinde
Maşallah ne güzel doğurmuşsun darısı paşana hattt bkalmKızlar ben hiç suni almadım ilk doğumda kendi sancımla doğurdum .
Ama herkesin farklı olabılıyormus, benım mesela asla belden ağrı girmedi ,
Gece yarısı çok hafif regl ağrısı vardı krnımın altında hatta gene yalancı sancılar deyip uyudum , sabah normal saatimde kalktım . Saat 10 gibi çok keskin bir ağrı girdi Şiddetli regl ağrısı gibi sonra Wc ye gittim nişanım gelmişti , nişan geldikten sonra bu hafif refl ağrıları saat başı gelmeye başladı , doktoruma haber verdim çağordı kontrol etti 3 cm açıklık vardı hatta yatış yapmak istedi ben kabul etmedim evde olmak istiyorum dedim . Yolda yemek yedik az avm Gezdikdikbunlrı yaparken hep sancı geliyordu ama çok şiddetli değil , gelince sadece durup geçmesini beklıyordum yaklaşık 20-30 sn sürüyordu zaten , eve uğrayıp kedilerime mama verip bi duş alıp hastaneye geri geldim 8 dk bir gelemeye başlamıştı çünkü hala çok acılı değildi ve hep dediğim gibi regl ağrısı karnımın altında , hastaneye gittiğimde saat gece 10 du 4 cm açıklık vardı ebe hatta keşke gelmeseydin ilk doğum hemen olmaz demişti , bizde ozaman dışarda gezelim dedik eşimle çıktık dışarı Eyüp sultana uğradık dua ettik 12 gibi tekrar yatışım yapıldı , yattığımda 6 cm açıklık vardı , hala zorlanmıyordum ama 8 cm den sonra ıkınma hissi gelmeye başladı afedersiniz sanki büyük tuvalaetım var gibi o saatten sonra zorlandım diyebilirim . Suyum kendi gelmedi ebe patlattı derken sabaha karşı 4 te doğdu kızım :)
İnşallah oğlumda böyle gelir hiç müdahale olmadan.
Al benden de o kdr dicem ama bnm ikinci günün sonunda normal doğum gerçekleşti senden ni tık ileri gitmimYok ondada hiç sancı olmadı suni sancıda bile sancım olmadı diyebilirim hatta sonuçta 1 gün uğraşıp doğuramadımdoktor rahmi uyandırmak için salladı dürttü alttan sürekli muayene edip kurcaladı ama yok yani. Dünde doktora dedim suni sancı bile kesmiyor beni açılma bile olmuyor 24saatte. Onun dışında herşeyimiz normal ilerliyordu çıkası gelmiyor benimkilerin
Sağlık olsun kuzu ne zaman isterse gelir artık :)Sağol canım benim haftayı bekler mi acaba şüphelerim var rahim ağzı açık artık
Ayyy gözün aydın canım maşallah mert beye de baya iri bi bebekmiş ondan duramamş o :) nasılsınız şuan?Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Evet canım.o vardi yanimizdaKaşık dediğin normal çay kaşığı mı?
Sagaol canim.yurumeye çalışıyorum mert bey iyice emebilse daha iyi olacakAyyy gözün aydın canım maşallah mert beye de baya iri bi bebekmiş ondan duramamş o :) nasılsınız şuan?
Sen hastane çantana mama koymuş muydun?Evet canım.o vardi yanimizda
Sagaol canim.yurumeye çalışıyorum mert bey iyice emebilse daha iyi olacak
Kizlar hepiniz sagolun alintilayamadiklarim kusura bakmasın hepinizin mesajını okuyorum
Bence yalancı sancılardır onlar. Benim kısmetse 7-8 haziran gibi olcak doğum. Sizin ne zamanSen bi de erken başlamışsın hissetmeye sancıları gün alcak msn dr undan yakın zmna?
Canım sen iyi ol arada özet yazsan da yeterEvet canım.o vardi yanimizda
Sagaol canim.yurumeye çalışıyorum mert bey iyice emebilse daha iyi olacak
Kizlar hepiniz sagolun alintilayamadiklarim kusura bakmasın hepinizin mesajını okuyorum
Yalancı malancı o sancı bile yoktu bende şu ana kdrBence yalancı sancılardır onlar. Benim kısmetse 7-8 haziran gibi olcak doğum. Sizin ne zaman
Meyve ye cnm erik kapruz kavun :) ferah şeyler dondurma :)Bugun hic istahim yoktu.. bebekte oldr kilolu degil yesem daha iyi ama istemiyor cnm
Yemeye calisim dogru soyliyosun bugun sicak yemek yemedim okdr gitti istahimMeyve ye cnm erik kapruz kavun :) ferah şeyler dondurma :)
Yemeye calisim dogru soyliyosun bugun sicak yemek yemedim okdr gitti istahim
Demekki bi bende degilmis son zamanlarda oluyormus boyle.. ama iste bebek fazla kilolu olmayinca yiyemeyince uzuldum:) saglikli olsunlarda dedigin gibi meyveye fln agirlik yapimBenim de çok yok canım. Meyve yiyorum kefir içiyorum gün içinde. Öğlen çay demleyip kaşar ekmek. Yemek hiç yiyemiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?