Ben de aynı duygular içindeyim bugün eşime diyorum ki 15 Hazirandan önce gelmez bizim bebek, öyle hissediyorum:) 31 mayısta 36+3 olacağım kontrolden sonra eve gelip bebeğin yatakları fln yıkadım, ütüledim onları hazırlarım. Hastane cantam hazır ama henüz o fermuar kapanmadı:) onu hallederim. Halılarım geldi yıkamadan bi kez daha süpür-sil sererim tamam işte:) ayy iş bitmiyor yuva yapma sendromu başladı herhalde ben de her gün bir yeri düzenliyorum mutfağımı fln hallettim baharatlara kadar düzenledim.hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum:)öyle olacak gibi. Bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan beklesin zamanını doldursun istiyorum. Artık uğraşacak işim de kalmadı alınacak bir şeyde. her şey hazır bebek yok.
Demekki bi bende degilmis son zamanlarda oluyormus boyle.. ama iste bebek fazla kilolu olmayinca yiyemeyince uzuldum:) saglikli olsunlarda dedigin gibi meyveye fln agirlik yapim
Saglikla gelsinler cnm bisey olmaz dogumdan sonra hemen toparlanirlarEvet benimki de minnak. Meyveyle belki kilo aldırırım diyorum. Bir de rahatsızım yatıyorum ya çoğunlukla yapamıyorum da bir şey. Olduğu kadar artık.
Benimde hic istahım yok canım meyve yiyorum anca. Bebis de kücük artık ne kadar yararsaBugun hic istahim yoktu.. bebekte oldr kilolu degil yesem daha iyi ama istemiyor cnm
Insallah guzelce yarar annesiBenimde hic istahım yok canım meyve yiyorum anca. Bebis de kücük artık ne kadar yararsa
Amin insallh ikimizinkinedeInsallah guzelce yarar annesi
Ya bende erken mi geç mi doğar bilemiyorum ama artık çok fazla ağrım var. Bedenen aşırı yorgun ağrılı zamanlardayım. Sabah sağlık ocağına gidip geldim yakın olmasına rağmen kasık ve bel ağrımdan iki büklüm oldum yattım. İnşallah bu ağrılar boşuna değildir açılmam yavaş yavaş başlıyordur. Yatarken kaburğalarım bile ağrıyor artık.Ben de aynı duygular içindeyim bugün eşime diyorum ki 15 Hazirandan önce gelmez bizim bebek, öyle hissediyorum:) 31 mayısta 36+3 olacağım kontrolden sonra eve gelip bebeğin yatakları fln yıkadım, ütüledim onları hazırlarım. Hastane cantam hazır ama henüz o fermuar kapanmadı:) onu hallederim. Halılarım geldi yıkamadan bi kez daha süpür-sil sererim tamam işte:) ayy iş bitmiyor yuva yapma sendromu başladı herhalde ben de her gün bir yeri düzenliyorum mutfağımı fln hallettim baharatlara kadar düzenledim.hazırlıksız yakalanacağım diye korkuyorum:)
Ya bende erken mi geç mi doğar bilemiyorum ama artık çok fazla ağrım var. Bedenen aşırı yorgun ağrılı zamanlardayım. Sabah sağlık ocağına gidip geldim yakın olmasına rağmen kasık ve bel ağrımdan iki büklüm oldum yattım. İnşallah bu ağrılar boşuna değildir açılmam yavaş yavaş başlıyordur. Yatarken kaburğalarım bile ağrıyor artık.şuana kadar ki en yüksek kilomdayım vücudum kaldıramıyor sanki.
Öyle olacak gibi canım. ben kızımda ne ağrı ne sızı biliyordum doktor müdehalesiylede olsa erkenden aldım kucağıma. Ama bunda o kadar ağrım olmasına rağmen nst de 0 ları görüyorum şaka gibi. Doğmaya niyeti pek yok bizimkilerin galiba.Kızlar bu yalancı mı dır nedir onlar bize erken dogacakmış gibi sinyaller veriyor ya galiba erken dogururum diyenden korkmak lazım 41 haftayı bulduracaklarmış gibi geliyor hiç ağrısı olmayan pat diye doğurur bu bebeler bizle oynuyor dün gece o kadar çok agrım vardıki inanın 20 defa 1 dk süren ağrılar çektim kesin doguracagım dedim sabah tık yok bende kızdım bütün evi komple temizledim arada olan agrım falan kalmadı ters köşe yaptı galiba bende bari yatayım
Benimde 3 cm acilmam var ama ben sanmiyorum cok erken geleceginiKızlar bu yalancı mı dır nedir onlar bize erken dogacakmış gibi sinyaller veriyor ya galiba erken dogururum diyenden korkmak lazım 41 haftayı bulduracaklarmış gibi geliyor hiç ağrısı olmayan pat diye doğurur bu bebeler bizle oynuyor dün gece o kadar çok agrım vardıki inanın 20 defa 1 dk süren ağrılar çektim kesin doguracagım dedim sabah tık yok bende kızdım bütün evi komple temizledim arada olan agrım falan kalmadı ters köşe yaptı galiba bende bari yatayım
Allah yardımcımız olsun. Bebeklerimiz bizi çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inşallah. Kendimi 80 yaşında hissediyorum. Doğumdan sonra ağrılarımın geçmesini hayal ederek yaşıyorum resmen. Benim doktorum magnezyumu baya önce kesti ama ben her gün maden suyu içmeye başladım son çare olarak.Evet ya sancı yok belirti yok bu ağrılar erken başladı böyle bende de. Oturduğum yerden kalkınca bacağımı önce sürüyorum biraz sonra açılıyor anca o da penguen gibi yürüyerek sadece. 2 3 hafta daha varsa ne yapacağım bilmem. Doktor da yapacak birşey yok dedi magnezyum diyor başka bişey demiyor. Bir de ben egzersiz yapayım dedim ama yok 10 cm eğilemedim bile squat pozisyonunda falankilodan falan değil emin ol ben az aldımda ne farketti
Yaaa demek abla oluor kuzumMerhaba canım hatırladım tabi ki nick başkaydı sanırım :)
Sağol teşekkür ederim :) 2 hafta kadar bi süremiz kaldı bakalım :)
Kızım iyi çok şükür büyüdü gitti :)
Onla uğraşıp duruyoruz evde büyün günheyecanla kardeşi gelince nasıl tepki verecek onu beklıyorum .
Sen nasılsın?
tekrar gebe kaldın mı?
Benim en cok agrim yataktan kalkarken oluyor kalcam belim tutulmus sekilde kalkiyorum sonra yurudukce aciliyor cok zorAllah yardımcımız olsun. Bebeklerimiz bizi çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inşallah. Kendimi 80 yaşında hissediyorum. Doğumdan sonra ağrılarımın geçmesini hayal ederek yaşıyorum resmen. Benim doktorum magnezyumu baya önce kesti ama ben her gün maden suyu içmeye başladım son çare olarak.♀
Amin canım zaten pek bir işe yaradığını sanmıyorum magnezyumun ya da onun yüzünden mi sancım çıkmıyor bilemedim dicem sen kestiğin halde farketmemiş. Valla bir değişik oldu bu 2.bebelerAllah yardımcımız olsun. Bebeklerimiz bizi çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inşallah. Kendimi 80 yaşında hissediyorum. Doğumdan sonra ağrılarımın geçmesini hayal ederek yaşıyorum resmen. Benim doktorum magnezyumu baya önce kesti ama ben her gün maden suyu içmeye başladım son çare olarak.♀
Aynen öyle bende korkuyorum erkekler 9 ay 10 günde gelir diyorlar anam daha 5 hafta varÖyle olacak gibi canım. ben kızımda ne ağrı ne sızı biliyordum doktor müdehalesiylede olsa erkenden aldım kucağıma. Ama bunda o kadar ağrım olmasına rağmen nst de 0 ları görüyorum şaka gibi. Doğmaya niyeti pek yok bizimkilerin galiba.
Yatakta dönerken bile iç bacak kısmım zonk zonk inliyor valla sanırsın sonuna kadar açılmış kemikler bebiş çıkacak.Benim en cok agrim yataktan kalkarken oluyor kalcam belim tutulmus sekilde kalkiyorum sonra yurudukce aciliyor cok zor
Magnezyumu neden erken kesti acaba? Benimki doguma kadar kullanacaksin dediAllah yardımcımız olsun. Bebeklerimiz bizi çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inşallah. Kendimi 80 yaşında hissediyorum. Doğumdan sonra ağrılarımın geçmesini hayal ederek yaşıyorum resmen. Benim doktorum magnezyumu baya önce kesti ama ben her gün maden suyu içmeye başladım son çare olarak.♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?