Bence sen 2 haftayı bekleme kuzum daha önce bir şekilde doktor bulmaya çalış:)Yatağa yatıp kalkmak benim için de çok felaket olmaya başladı özellikle yatarken nefesim kesiliyo nedense karnıma da mutkaka bi ağrı giriyoartık doğursam diye dört gözle bekliyorum 41. Haftaya sarkmaz inşallah zaten tombik oğluşum artık 4 buçuk kiloyu buluruz 2 haftada
Yok canim.hastaneye yatınca almış esimSen hastane çantana mama koymuş muydun?
Bugun sabah 2900olctu doktor ama devlet hastanesi ondan mi bilmem ölçümler yanlış yapmış 1kilo fark vardı arada resmen. 1hafta önceki kontrolde de 3kilo çıkmıştı hattaLesaM canım doğumdan önce ne kadar ölçüyordu doktor ? Arada ne kadar fark çıktı yanılma payı yüksek mi ?
Abo Yandık ozaman ben en iyisi başlayım plates falan benim kızımda acılmam yoktu erken geldi zorlar dogurttular sancım çıktığı ve kakasını yaptıgı için bunda da Dr kasılmam var diyorum normaldir 10 dk bir olup 5 dk düşerse gel diyor af edersin bazen öyle oluyorki şeyimi kaldıramıyorum sancıdan ama dk sı hiç düzenli değil ben dogurmam ya anladım 40 haftadan önce gerçi şuan erken daha ama ağrılar çok zorladı Allahım affetsin halime şükür yinede sağlıkla gelsin ballardaBenimde 3 cm acilmam var ama ben sanmiyorum cok erken gelecegini2. Kizimdada 4 cm acilmayla 1,5 hafta gezmistim 40. Haftadan sonra gelmisti... bakalim ya benimde cok kasilmalarim oluyor birdahaki randevum 7 haziranda ozamana bakalim nasip
Yataktan kalkmak zor ama benim yatarkende alttarafım çok sancıyo. Sanki orada bir yanık varmış da orası sızlıyormuş gibi. Ne ayakta ne otururken nede yatarken rahat olamıyorum. Dinlenmek için yatıyorum yorulmuş olarak kalkıyorum resmen.Benim en cok agrim yataktan kalkarken oluyor kalcam belim tutulmus sekilde kalkiyorum sonra yurudukce aciliyor cok zor
Kesinlikle öyle. Eşim bile sen bu sefer çok değişiksin diyor. Onlara göre ne var ki. Dışardan konuşmak ne kolay yaşadığım ağrıyı bilse erkek olduğu için şükreder durur.Amin canım zaten pek bir işe yaradığını sanmıyorum magnezyumun ya da onun yüzünden mi sancım çıkmıyor bilemedim dicem sen kestiğin halde farketmemiş. Valla bir değişik oldu bu 2.bebeler
Ay aman allah korusun. Banada hep gününü tamamlar boşa bekleme diyorlar sinir oluyorum. Rabbim gönlümüze göre verecek inşallah.Aynen öyle bende korkuyorum erkekler 9 ay 10 günde gelir diyorlar anam daha 5 hafta varzor bu ağrıya orada keyif yaparlarsa tamam işte ozaman yandıgımız zamandır
Net bir açıklama yapmadı ama normal doğumu bekliyorum magnezyum kasılmaları durduruyor ya onun için son zamanlarda kesiyorlar diye biliyorum.Magnezyumu neden erken kesti acaba? Benimki doguma kadar kullanacaksin dedi
Ya nasıl bu kadar fark edebilir ki. Çok şükür senin gönlüne göre oldu bakalım bizim bebekler nasıl çıkacak. Kafası beni korkutuyor biraz ama onunda yanlış olma ihtimali olabilir dimi.Bugun sabah 2900olctu doktor ama devlet hastanesi ondan mi bilmem ölçümler yanlış yapmış 1kilo fark vardı arada resmen. 1hafta önceki kontrolde de 3kilo çıkmıştı hatta
Bende üzülmüştüm yine küçük doğacak diye.
Kaç kilo senin bebek. İkinciydi sanki senin ilki nasıl kaç kilo doğmuştuBenimde hic istahım yok canım meyve yiyorum anca. Bebis de kücük artık ne kadar yararsa
Maşallah canım kurtulmuşsunDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Boyuna kaç demişti kiYok canim.hastaneye yatınca almış esim
Bugun sabah 2900olctu doktor ama devlet hastanesi ondan mi bilmem ölçümler yanlış yapmış 1kilo fark vardı arada resmen. 1hafta önceki kontrolde de 3kilo çıkmıştı hatta
Bende üzülmüştüm yine küçük doğacak diye.
Iste usg aletleri eski ondan belki ama bende çok şaşırdım. Valla benim oglandan sonra her şeye inanırımYa nasıl bu kadar fark edebilir ki. Çok şükür senin gönlüne göre oldu bakalım bizim bebekler nasıl çıkacak. Kafası beni korkutuyor biraz ama onunda yanlış olma ihtimali olabilir dimi.
Daha iyiyim canım çok sağol memeyle savasmacaMaşallah canım kurtulmuşsunHayırlı olsun bebeğin suan durumun nasıl ağrıların felan
Boyu 50cm demişti bayramdan önce suan 53 onda yanlsilik yokturBoyuna kaç demişti ki
Canım doğum anın nasıldı acaba zorladı mı seni sezeryan nasıl gecti açılman oldu mu dikişlerde ağrı, sonda felan bunları toparlanınca paylaş bizimle canımBoyu 50cm demişti bayramdan önce suan 53 onda yanlsilik yoktur
Tek kişilik oda işin halloldu mu bari öyle odada mısın?Boyu 50cm demişti bayramdan önce suan 53 onda yanlsilik yoktur
Tamam canim hepsini anlaticam insallahCanım doğum anın nasıldı acaba zorladı mı seni sezeryan nasıl gecti açılman oldu mu dikişlerde ağrı, sonda felan bunları toparlanınca paylaş bizimle canım
Halloldu canim hatta süit oda ayarladık cok iyi oldu 9 tane oda varmis bize denk geldi şükür.Tek kişilik oda işin halloldu mu bari öyle odada mısın?
Ablası 2700 dogmustu buna 2200dedi. Hamileliklerde genelde ben aliyorum kiloyu cocuklar zayif doguyorKaç kilo senin bebek. İkinciydi sanki senin ilki nasıl kaç kilo doğmuştu
İnş canım bende öyle umut ediyorum sağlıklı geç kalmadan bizi çok zorlamadan gelsiler inşallahYataktan kalkmak zor ama benim yatarkende alttarafım çok sancıyo. Sanki orada bir yanık varmış da orası sızlıyormuş gibi. Ne ayakta ne otururken nede yatarken rahat olamıyorum. Dinlenmek için yatıyorum yorulmuş olarak kalkıyorum resmen.
Kesinlikle öyle. Eşim bile sen bu sefer çok değişiksin diyor. Onlara göre ne var ki. Dışardan konuşmak ne kolay yaşadığım ağrıyı bilse erkek olduğu için şükreder durur.
Ay aman allah korusun. Banada hep gününü tamamlar boşa bekleme diyorlar sinir oluyorum. Rabbim gönlümüze göre verecek inşallah.
Net bir açıklama yapmadı ama normal doğumu bekliyorum magnezyum kasılmaları durduruyor ya onun için son zamanlarda kesiyorlar diye biliyorum.
Canım yarn kontrole git doğum belirtisi olabilir bebeğe ciğer geliştirici iğne felan yaparlar kuveze girmesin bebek mudahale ederlerKizlar ben 34+5 günlüğüm ama bende bugün sabah azcik kan değil ama nişan küçüğünü düşünün öğle geldi sonra gün boyunca bişey yok akşam yine geldi bebeğim hareketleri iyi şükür ağrım da aman aman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?