2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cnm bende 2 gece uyuyamadim sukur bu gece uyumusuz.. kakasini gunduzleri yapamadiginda gece sancisi oluyordu sukur gunduz kaka yapmaya baslayinca gece sancisi olmadi insallah dahada olmaz... hersey denedim sanciis dinsin diye olmadi kendi kendine sakinledi sonunda

Doğumda faydasını görürsün inş canım. Sormadın mı sende ne için diye ya da doktorun söylemesi lazım doğum içinse de

Kendi kendine geçecek heralde çaresi yok galiba. Gaz için damlalar varmış ama bir şey vermek istemiyorum ben de. Kendim rezene çayı içtim bebeğe annemin zoruyla rezene verdim işte.
Bizim de kakamız sanki katı kıvamlı dünden beri. Şimdi sızdı kaldı. Emme zamanı geldi. Uyandırmaya kıyamıyorum şu an o kadar yorgun ki. Heralde geçti diye düşünüyorum ben de uzundur uyanmadı.
Yediklerime çok dikkat edicem artık ya. İlk 1-2 ay en azından.

Takmaz suni bence daha günün gelmemiş. İnşallah suniye gerek kalmadan da kendiliğinden gelir canım. Ahududu ben trendyoldan almıştım çok içmeye vaktim olmadı ama inmedi de hiç bebek. Çöpe attım dün ben de mutfakta görünce
Ada çayı bence de daha garanti. Ahududu olayı bana uydurma geldi ya aktarın dediği gibi. kırpık kırpık yaprak ne olduğu belli değil.

Kızlar bebekleri evde nasıl giydiriyosunuz??? Tek kat mı? Çift kat mı? Evin içindeyken müsline sarıyomusunuz ? Üstünü örtüyo musunuz ?

Annem giydiriyor. Ben karışmıyorum. Kısa kollu body üzerine uzun tulum. Üzerine müslin örtü atıyor. Uyurken de bir kat saha ince pike örtüyor

Doğumda faydasını görürsün inş canım. Sormadın mı sende ne için diye ya da doktorun söylemesi lazım doğum içinse de
İnşallah canım. yok ya sormak aklıma gelmedi. sabah erken gel hemen nst çekil falan dedi hatta randevu bulamıyoruz diye takipli hastam olduğunu söyle öyle gir dedi.
Canım günüm var evet ama iri bebek olduğu için normal doğum şansım için çok beklemez diye düşünüyorum. Ayy inşallah kendiliğinden başlar. Aynen bende güvenemedim almadım o yüzden.

Ayaklarının altına ve karnına viks sürüyorum ve popo deliğine zeytinyağı sürüyorum ben Bi gün kaka yapmazsa o zaman yapıyor rahat Bi şekilde

Kızlar sizin bildiğiniz bir şey var mı doğumu başlatan yada hızlandıran.

Doğuma varis çorabı istediler. O da odemler içinmiş sanırım. İlk doğumda hiç böyle şeyler kullanmadım.
Benden istemediler direkt giydirdi hasta bakıcılar ama diğer kişilerden istediler gidip alanlar oldu anlamadım bende daha önce kullanmamıştım

Cnm oğlumdada çok olurdu hiç birşey fayda etmedi ilk 3 ay. Mama alıyordu aptamil onu değiştirdik hero baby almıştık rastgele belki o iyi geldi belki antikolik biberon belkide karın üstünde yatırma. Ama gerçek ki bebeği karnının üstüne yatırma gazını çıkartmada çok işe yarıyor.

Ben yeme vakti geldimi yinede uyandirdim cnm bu seferde sarilikla fln ugrasmak istemedim bide gunduz uyaninca biraz oyalayinca yemeden once iyi oluyor sonra gunduz geceyi ayirt etmeye basliyorlar:) gaz sanciisi malesef kendi kendine gececek cnm caresi yok hersey denedim o gecesi olmadi sonra yoruldu uyudu

Aaa dün gece ben uyuyakalmışım annem aptamil vermiş uyanmayayım diye. Daha önce hastanede de verilmişti ama çok yeniydi o zaman. Gaz yeni yeni oluyor galiba. Evet uyumuyordu omzumda uykuya daldı garibim. Çok ilginç geliyor ya her bakımdan bize muhtaçlar gaz bile çıkaramıyorlar

Evet ben de dayanamadım uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Sütümü sağıp biberonla ağzına dayadım artık. 50 cc uyanmadan içti. Uykuya devam o kadar yorulmuş ki

Annem giydiriyor. Ben karışmıyorum. Kısa kollu body üzerine uzun tulum. Üzerine müslin örtü atıyor. Uyurken de bir kat saha ince pike örtüyor
Bende askılı zıbın, üstüne bluz pijama giydiriyorumda , acaba ince mi giydiriyorum die tereddüt ettim.

Ayaklarının altına ve karnına viks sürüyorum ve popo deliğine zeytinyağı sürüyorum ben Bi gün kaka yapmazsa o zaman yapıyor rahat Bi şekilde
Popoyu çok fazla uyarmamak gerek aslında. Çünkü o zaman uyarmadan kaka yapmamaya alışıyo bebek. Ayrıca 10 güne kadar kaka yapmaması da normal bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…