- 4 Ağustos 2021
- 1.502
- 2.017
- 83
- 31
Kızımdan alırken eğer kağıttaki yuvarlak yerler tam dolmazsa tekrar çağırıyoruz demişlerdi o yüzden olabilirHastanede alındı ve sağlık ocağındada alındı ama sağlık ocağından tekrar çağırdılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımdan alırken eğer kağıttaki yuvarlak yerler tam dolmazsa tekrar çağırıyoruz demişlerdi o yüzden olabilirHastanede alındı ve sağlık ocağındada alındı ama sağlık ocağından tekrar çağırdılar
Rabbim kolaylık versinKızlar yatışım yapıldı dualarınızı bekliyorum.nst bağladı çok az sancım varmış ama ben hissetmiyorum. İki kez de alttan muayene oldum açılma yok. Beklemedeyiz
Peki canım ben anne sütünü sağarak veriyorum göğüs ucum yok bebeğimde biberona alıştı diye emmiyor emmezse süt kesilir mi yoksa sağım yaparsam kesilmez mi bide bebeğim uyurken 40 veya 60 mm verdikten sonra tekrar ne zaman uyandırıp vereyimCanım stres yapma bebeğin iyi olmasa hep ağlar midesi kadar içiyorlar gerisini kusuyorlar çok korkuyorsan acile git bir göster ya da randevu al çocuk doktoruna. Ama bir sıkıntısı olsa hissedersin keyfi yerindeyse çok stres yapma
Kuzum hiç bilmiyorum tecrübem yok ama sağıyorsan kesilmez bence sürekli uyarılıyor çünkü.. devamlı sağ üretim durmasın çok zor tabi senin için ama :;( ben uyandırmıyorum kendisi kalkıyor istiyor ama bazen 2 saat uyanmıyor en fazla 3 saatendoğru ben altını alıyorum o sırada uykusu açılıyor yani onların da derin uzun uykuya ihtiyacı var bence çok sık uyandırma baktım uyanmıyor 2saatten sonra uyandırabilirsin. Kendi uyanıyor mu peki hep sen mi uyandırıyorsun merak ettimPeki canım ben anne sütünü sağarak veriyorum göğüs ucum yok bebeğimde biberona alıştı diye emmiyor emmezse süt kesilir mi yoksa sağım yaparsam kesilmez mi bide bebeğim uyurken 40 veya 60 mm verdikten sonra tekrar ne zaman uyandırıp vereyim
Bizim süreç çok farklı canım mesela dün gece hiç uyumadık gaz sancısından dolayı bide kusma sorunumuz var zaten verdiğim sütü hep atıyordu baya korkuttu beni bende acaba beslenmesi bu yüzden yetersiz mi attığı için Allah korusun ya kilo kayberderse diye düşünüyorum gece uyumadığı için bende gündüz uyursa eğer kaldırayım mi diye sordum beslenmesi yetersiz mi kendisine yetemiyormuşum gibi hissediyorum bu kusmasına bı çözüm bulabilseydimKuzum hiç bilmiyorum tecrübem yok ama sağıyorsan kesilmez bence sürekli uyarılıyor çünkü.. devamlı sağ üretim durmasın çok zor tabi senin için ama :;( ben uyandırmıyorum kendisi kalkıyor istiyor ama bazen 2 saat uyanmıyor en fazla 3 saatendoğru ben altını alıyorum o sırada uykusu açılıyor yani onların da derin uzun uykuya ihtiyacı var bence çok sık uyandırma baktım uyanmıyor 2saatten sonra uyandırabilirsin. Kendi uyanıyor mu peki hep sen mi uyandırıyorsun merak ettim
Bi çözüm bulabildiniz mi peki biz bulamadık öyle bi krize giriyor ki uykusuzluktan girdiğini düşünüyorum ama göğsümde uyusa onada okeyim otururum tüm gece ama aşırı huzursuz uykuya geçmekte zorlanıyor gaz sancısı sanıyordum ama kakasını yaptı yani gazda yok diye düşünüyorumbizimki de öyle. Her akşam 8:30-9 gibi başlıyor ve gece 1 e kadar huzursuz. 4 saat aralıksız onunla ilgileniyoruz. Gaz sancısı gibi ama anlayamıyoruz da.
Ayakta sallamayı denemenizi tavsiye ederimBi çözüm bulabildiniz mi peki biz bulamadık öyle bi krize giriyor ki uykusuzluktan girdiğini düşünüyorum ama göğsümde uyusa onada okeyim otururum tüm gece ama aşırı huzursuz uykuya geçmekte zorlanıyor gaz sancısı sanıyordum ama kakasını yaptı yani gazda yok diye düşünüyorum
Amin teşekkür ederimRabbim kolaylık versinSancı ve açılma yoksa neden yatış yapıldı merak ettim
Haftanız mı geçti ?
Canım benimki memeden sonra 60 ml mama içiyo normal mi o zamanAy bilmiyorum ki benimki duyunca bırakıyor zaten ya kusuyor ya gaz çıkarmaya çalışıyor sonra bir saat durup tekrar meme istiyor ben öyle saymadım sadece bir kere sağıp bineronla içirdim o zaman 100-120 mlm içmişti. Bebeğinin kilosu iyi mi? Üşümüyorsa neden titrer onu bilemedimmhiç canım benimki üşüyünce çenesi bacakları titriyor giydirince geçiyor
Ona da bulaşma yoksa alışır diyorlar annemler izin vermiyorAyakta sallamayı denemenizi tavsiye ederim
40+4’teyim halen bekliyorum. Siz bugün kavuşuyorsunuz demek ki, sağlıklı bir doğum dilerimAmin teşekkür ederim40+2 bugün.
Yenidoğana buhar veriyorlar mı? İlaç vermemesi daha iyi bence sürekli emzir iyileşecekler inşallahBenim bebeğimde kaç gündür öyle balgam da var miniğim çok zorlanıyor hastaneye götürdüm buhar verdi başka bişey vermediler napcam bende bilmiyorum
Bir öğün yemedin diye süt kesilmez bence. Su içiyor musun çok fazla sıvı tüketmemiz lazım suyu asla atlamaKızlar 2 gün önce canım istemedi akşam yemeği yemedim dün bir baktım memelerimde süt yoksıkıyorum gelmiyor. Memelerim dolmadı. Öyle olunca dün çok yemek yedim ama hala memelerim dolmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yemekle ilgisi var mı? Süt arttırmak için neler yapabilirim?
Maşallahhh seninki kaç kg oldu içerde40+4’teyim halen bekliyorum. Siz bugün kavuşuyorsunuz demek ki, sağlıklı bir doğum dilerim![]()
Benimde oğlan okulda grip oldu hepimize geçti burnu tıkandı bebisin aspiratörle çektik sürekli özellikle emzirmeden önce. Bol bol emzir dedi doktor birde banyo yaptırdık banyoda sümükler yumuşayıp çıkıyor rahatlıyor canımBenim bebeğim hasta oldu kızlar26 günlüğüz bugün burnumuz tıkalı hırıltılı nefes alıyoruz. Gece de öksürdü
ateş yok, aşağı da inmedi allaha şükür ama ne yapacağımı bilemiyorum
Ebebekte hipp marka anne çayı var canım ondan al bol bol su iç uykusuzsan dinlen stres yapma zamanla yumuşuyor memeler ilk günler gibi olmuyor bebek emdikçe üretmeye başlıyorKızlar 2 gün önce canım istemedi akşam yemeği yemedim dün bir baktım memelerimde süt yoksıkıyorum gelmiyor. Memelerim dolmadı. Öyle olunca dün çok yemek yedim ama hala memelerim dolmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yemekle ilgisi var mı? Süt arttırmak için neler yapabilirim?
Silikon uç denedin mi? Zamanla göğüs ucunu çıkarıyor biberon sanıp emer belki. Bebek 20 günü geçtiyse kendisi uyanır ama uyanmıyorsa 2-2.5 saat ideal besleme dePeki canım ben anne sütünü sağarak veriyorum göğüs ucum yok bebeğimde biberona alıştı diye emmiyor emmezse süt kesilir mi yoksa sağım yaparsam kesilmez mi bide bebeğim uyurken 40 veya 60 mm verdikten sonra tekrar ne zaman uyandırıp vereyim
İnşallah sabahtan beri açılmam yok nstde biraz sancım çıkıyor. Suni sancı deneyecekler sanırım ama açılma olmadan korkuyorum da hakkımda hayırlısı40+4’teyim halen bekliyorum. Siz bugün kavuşuyorsunuz demek ki, sağlıklı bir doğum dilerim![]()
Ben rahat ettim o uyudu ben uyudumOna da bulaşma yoksa alışır diyorlar annemler izin vermiyor
İçmeye çalışıyorum neden böyle oldu anlamadımYenidoğana buhar veriyorlar mı? İlaç vermemesi daha iyi bence sürekli emzir iyileşecekler inşallah
Bir öğün yemedin diye süt kesilmez bence. Su içiyor musun çok fazla sıvı tüketmemiz lazım suyu asla atlama
Anne çayı işe yarıyor mu canımBenimde oğlan okulda grip oldu hepimize geçti burnu tıkandı bebisin aspiratörle çektik sürekli özellikle emzirmeden önce. Bol bol emzir dedi doktor birde banyo yaptırdık banyoda sümükler yumuşayıp çıkıyor rahatlıyor canım
Ebebekte hipp marka anne çayı var canım ondan al bol bol su iç uykusuzsan dinlen stres yapma zamanla yumuşuyor memeler ilk günler gibi olmuyor bebek emdikçe üretmeye başlıyor
Silikon uç denedin mi? Zamanla göğüs ucunu çıkarıyor biberon sanıp emer belki. Bebek 20 günü geçtiyse kendisi uyanır ama uyanmıyorsa 2-2.5 saat ideal besleme de