2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayni canim bizde. Geceleri memeyle savaşıyor gündüz itiraz etmiyor da.
Bende gece için sagip bırakıyorum.
Kolay gelsin size de canim

Evet ben surekli sagiyorum cnm emzirme yapmiyorum cunku bu sekilde duzene girdik 3-4 saatte bi kalkiyor ve diyer kizlarima zamanim oluyor 50-60 cc arasi icip uyuyor

Canim cok gecmis olsun bir an önce toparlar kuzucuk insallah☹

Cok gecmis olsun canim bir an önce toparlar insallah

Kayınvalidem ile telefonda görüstüm az önce. Doktor ne diyor sezeryan demesin sakın diyor. Çok sinir oldum. Inadına gidip sezeryan yap diyesim var
Kızımda dogumda nasıl sıkıntı cektigimizi biliyor ona ragmen böyle konusuyor.

Merhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyon kendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi.

Evet ıslak mendil kapatmak da yeterli oluyormuş çünkü başka markanın yeni doğanından baya aldım. Tekrar almayayım. Teşekkür ederim yine de

06.41 cok şükür bebegim dünyaya geldi sabah kanamam basladi ona rağmen açıklık yoktu rahmim aşağı inmedi sezeryan oldum :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Kızlar bebekleri evde nasıl giydiriyosunuz??? Tek kat mı? Çift kat mı? Evin içindeyken müsline sarıyomusunuz ? Üstünü örtüyo musunuz ?
Evin sıcaklık durumuna göre değişiyor genelde zıbın alt üst takım üzerine orta kalınlıkta battaniye ile..
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar bir an evvel
Geçmiş olsun arkadaşım lütfen salma kendini inşallah bir an evvel iyileşir ve çıkarsınız eve.. Benim oğlum da foto terapi aldı bir gün beslenmesine dikkat ta ederek değeri çabuk düştü

Kızlar mastit oldum geçmiyor sagiyorum emziriyorum hala göğüslerim sert doktora gittim antibiyotik verdi kullanıyorum neler duydum denedim hep yok olmuyor geçmiyor sütüm çok tazyikli geliyor napicam bilmiyorum çok zor durumdayım Allah yardımcımız olsun inşallah nerde varsa beterinden korusun

06.41 cok şükür bebegim dünyaya geldi sabah kanamam basladi ona rağmen açıklık yoktu rahmim aşağı inmedi sezeryan oldum :)
Gözün aydın:)
Geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer
Başka doğuranlar sütü gelmeyenler bebeği hastanede olanlar da var hepsini okudum kızlar ama alıntı yapmadım hepinize Allah kolaylık versin.benim de son günlerim artık çarşamba doğumdayım kısmetse,dua ediyor hepinize dua bekliyorum

Geçmiş olsun canım ya iyi olursun inşallah ir an evvel
Allah sağ salim kavuştursun arkadaşım

Evet ben surekli sagiyorum cnm emzirme yapmiyorum cunku bu sekilde duzene girdik 3-4 saatte bi kalkiyor ve diyer kizlarima zamanim oluyor 50-60 cc arasi icip uyuyor

Evet senin için daha pratik tabi sağmak. Ben sürekli aletin ıvır zıvırından yıkamaktan sıkıldım. Ondan düzene sokmaya çalışıyorum bakalım becerecek miyim

Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun

Doğadan ın rezenesi çok güzel. Bende hergün muhakkak 1-2 bardak içiyorum. Sende iç. Sütünden bebeğede geçer

Aa noldu hepimize ya nazar var bu grupta yemin ederim çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin inşallah

Çok geçmiş olsun. İnşallah bebek sağlığına kavuşur bian önce de evinize dönersiniz beraber

Kızlar emziripte covid aşısı yaptıran var mı ? Ne düşünüyosunuz aşıyla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…