Ayni canim bizde. Geceleri memeyle savaşıyor gündüz itiraz etmiyor da.LesaM canım iyiyiz kızçem de ben de çok şükür Allahıma, adaptasyon sürecindeyiz işte, süt arttırmaca, emzirmece, gazlar cazlar nazlar. Güneş hanım bildiğin güneşnaz aslnda hiç kendini yormk istemio öle ağzıma süt aksın yutim dio sizde durumlar nasıl merto napıo sen nasılsın?
Evet ben surekli sagiyorum cnm emzirme yapmiyorum cunku bu sekilde duzene girdik 3-4 saatte bi kalkiyor ve diyer kizlarima zamanim oluyorYok bu sefer alt değiştirmeye cimciklemeye falan asla uyanmadı
Sürekli sağıp mı veriyorsun? Ben sağıyorum önce memedeki gerginliği alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum. Sonra sağdığımı veriyorum. Emzirme düzenini yeni oturtmaya çalışıyorum o da emin olamıyorum gerektiği kadar alıyor mu diye.
Canim cok gecmis olsun bir an önce toparlar kuzucuk insallah☹Uzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
Cok gecmis olsun canim bir an önce toparlar insallahUzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi.Merhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Kız mı erkek mı oldu pekiVallahi uyumaya bak canim. Bebe doğunca mumla arıcaz bu uykulari cunku
Evet ıslak mendil kapatmak da yeterli oluyormuşKızlar hepinize çok teşekkürlerDoğum yapanlara da hayırlı olsun , gazı olanlara sütü gelmeyenlere Allah yardım etsin hep . Kimler doğurdu kaçırdım . severb aşırı üzüldüm canım gerçekten çok çok üzgünüm geçmiş olsun inşallah şimdi iyisinizdir . Yerinde olsam şikayet ederdim onları vicdansızlar ... bu arada kolostrumun 2 3 damla gelmesi normal canım . Normal sütün gelincw artıyormuş. Şimdi nasılsın ?
Elle ovmak gibi canım elle süt sağma yazarsan videolar var benzerini yaptım ve sütümün geldiğini hayal ettim. İnanır mısın sonra memelerime sıcaklık geldi . Sonra emzirdim sağdım hala öyle devam ediyorum. Çok bol değil ama yetiyor çok şükür ilk süt.
Canım açıkçası koniyi hiç kullanmadım pratik gelmedibir kere değişim yaparken suladı bizi bizim yaramaz pipisinin üstüne hafif bez örtsen de olur yine de ekliyorum Islak mendil linki
Bir oğlum olduKız mı erkek mı oldu peki
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün06.41 cok şükür bebegim dünyaya geldi sabah kanamam basladi ona rağmen açıklık yoktu rahmim aşağı inmedi sezeryan oldum :)
Evin sıcaklık durumuna göre değişiyor genelde zıbın alt üst takım üzerine orta kalınlıkta battaniye ile..Kızlar bebekleri evde nasıl giydiriyosunuz??? Tek kat mı? Çift kat mı? Evin içindeyken müsline sarıyomusunuz ? Üstünü örtüyo musunuz ?
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar bir an evvelUzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
Geçmiş olsun arkadaşım lütfen salma kendini inşallah bir an evvel iyileşir ve çıkarsınız eve.. Benim oğlum da foto terapi aldı bir gün beslenmesine dikkat ta ederek değeri çabuk düştüMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Gözün aydın:)06.41 cok şükür bebegim dünyaya geldi sabah kanamam basladi ona rağmen açıklık yoktu rahmim aşağı inmedi sezeryan oldum :)
Geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girerMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Geçmiş olsun canım ya iyi olursun inşallah ir an evvelKızlar mastit oldum geçmiyor sagiyorum emziriyorum hala göğüslerim sert doktora gittim antibiyotik verdi kullanıyorum neler duydum denedim hep yok olmuyor geçmiyor sütüm çok tazyikli geliyor napicam bilmiyorum çok zor durumdayım Allah yardımcımız olsun inşallah nerde varsa beterinden korusun
Allah sağ salim kavuştursun arkadaşımGözün aydın:)
Geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer
Başka doğuranlar sütü gelmeyenler bebeği hastanede olanlar da var hepsini okudum kızlar ama alıntı yapmadım hepinize Allah kolaylık versin.benim de son günlerim artık çarşamba doğumdayım kısmetse,dua ediyor hepinize dua bekliyorum
Evet ben surekli sagiyorum cnm emzirme yapmiyorum cunku bu sekilde duzene girdik 3-4 saatte bi kalkiyor ve diyer kizlarima zamanim oluyor50-60 cc arasi icip uyuyor
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsunMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Doğadan ın rezenesi çok güzel. Bende hergün muhakkak 1-2 bardak içiyorum. Sende iç. Sütünden bebeğede geçerKızlar ben fenalardayım geceden beri gaz sancımız bitmiyor. Dün çilek yedim sanırım o rahatsız etti ya. İnanılmaz uykusuzuz. Ayaklarını karnına çekiyor acı acı bağırıyor. Başka bir şey olamaz heralde dimi. Yatağına yatmıyor. Çok da yorgun şimdi omzumda uyuttum bırakamıyorum yatağına koyduğum an kalkacak dinlensin 1-2 saat inşallah kıpırdamadan durucam ben de böyle.
Annem rezene verdi bir çay kaşığı doğru mu bilmiyorum ama
Bir de ayaklarını sürekli bez değiştirir gibi kaldırıyoruz o zaman alttan gaz çıkarıyor ama daha var belli ki. Bunlar dışında öneriniz var mıdır?
Aa noldu hepimize ya nazar var bu grupta yemin ederim çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin inşallahUzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
Çok geçmiş olsun. İnşallah bebek sağlığına kavuşur bian önce de evinize dönersiniz beraberMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?