• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Tövbeler olsun ya bir günüm iyi geçse bir günüm burnumdan geliyor. Allahım inşallah devamı gelmez put gibi duruyorum suan rahatlasın diye
Papatya çayı var mı evde? Hem sakinleştirir hem de gaz alır. Eğer gaz da sıkıştıysa o da taş gibi yapıyor olabilir. Benim gazım olduğunda özellikle midede taş gibi oluyor karnım

acaba stresten mi tetiklendin yavrum sen ya geçen de düşmüşsün ya korktun üst üste geldi böyle hepsi zaten gaz sancın falan da oluyodu bu ara film falan bi şey mi açsanız kafan dağılsın biraz derin derin nefes al sakin olmaya çalış su iç bol bol azalcak bence 🤍
Lanet olsun filmi kendim çekicem yakında doğurmaya yakın nasıl delirdim diye 😁
Bilmiyorum kuzum ya sabah çok mutlu gitmiştim hastaneye ama farkında değilken bile varmış kasılma. Ağrısı sonradan cıktı

Bu tarif ettiğim sekilde sana da oldu mu
benim doğum sancım çıktığında tüm gün akşama kadar süren bi kasık ağrısı vardı ayağa kalkınca hareket edince artıyodu ve benim vajinaya vuruyodu daha çok, iki gün önce de yine karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı giriyodu ama aynı zamanda bebek de hareket ediyodu, sola yatıp bol su içince hafifledi canım

biraz dinlen hafiflerse yalancı sancı oluyo, gerçek olan giderek artan bi şiddette olduyo, çok iyi anlıyorum seni ama korkmamaya çalışın hemen bişe olmuyo arttığını hissedersen gidersiniz hastaneye canım

Yok kuzum ya gazın nasıl bisey olduğunu cok iyi biliyorum cok oluyor o bana cünkü. Bu bambaşka biseydi çenem bile kasıldı karnım taş kesildi. Gevşedi gevşedi bi daha kasıldı cok kötüydü. Nst de böyleydi. Yan sayfası var katlandı orası, orda da var böyle
Yaaa cidden kasılmışsın demek ki bebişim kıyamam nst de bile hissetmedim demiştin. Derin nefes al ver geçecek bu da yanyana Ekim sonu doğuracağız 🫶🏻🙏🏻🧿

Yok kuzum ya gazın nasıl bisey olduğunu cok iyi biliyorum cok oluyor o bana cünkü. Bu bambaşka biseydi çenem bile kasıldı karnım taş kesildi. Gevşedi gevşedi bi daha kasıldı cok kötüydü. Nst de böyleydi. Yan sayfası var katlandı orası, orda da var böyle

Arada yüksek sancı çıkıyormuş gerçekten canının acıması normal. Doktor endişelenmediyse bir şekilde sakinleştirmek zorundasın sanırım kendini 🙈 ay analık ne zor ya

Bu kadar uzun sürdü mü senin de? Ay çok korktum ya
Benim sürmüştü gün içinde hatta bel ağrım da olmuştu . Uzandım canım sol tarafıma dinlenmeye çalıştım sonra geçti. Sen biraz uzan dinlen eğer geçmezse akşama kadar acile git bekleme . Ama bence dinlenince geçer aynı şeyleri yaşamışız

benim doğum sancım çıktığında tüm gün akşama kadar süren bi kasık ağrısı vardı ayağa kalkınca hareket edince artıyodu ve benim vajinaya vuruyodu daha çok, iki gün önce de yine karnım sertleşti ve kasıklarıma ağrı giriyodu ama aynı zamanda bebek de hareket ediyodu, sola yatıp bol su içince hafifledi canım

biraz dinlen hafiflerse yalancı sancı oluyo, gerçek olan giderek artan bi şiddette olduyo, çok iyi anlıyorum seni ama korkmamaya çalışın hemen bişe olmuyo arttığını hissedersen gidersiniz hastaneye canım
Artmıyor azaldı ama halâ devam ediyor. Sıkışıp gevşiyor karnım ama kasılma süresi de azalıyor sanki. Belli ki 38. Haftayı beklemicek bu kızçe.
Sana da cok geçmiş olsun canım benim inşallah hiç ağrı sızı olmaz bundan sonra. Biraz da keyifli geçsin günler ağrısız sızısız

Benim sürmüştü gün içinde hatta bel ağrım da olmuştu . Uzandım canım sol tarafıma dinlenmeye çalıştım sonra geçti. Sen biraz uzan dinlen eğer geçmezse akşama kadar acile git bekleme . Ama bence dinlenince geçer aynı şeyleri yaşamışız
Hadi inşallah benimkide geçsin tamamen🤲🏼 bunu daha önce yaşamamıştım, gaz sancısı cok oldu ama gaz olduğunu anlayınca içim rahatlıyordu en azından. Bu farklıydı doğum provası gibi resmen.
Bizim hastanenin 7/24 icapcı doktoru oluyor allahtan saat ilerlese de gidebiliriz

Artmıyor azaldı ama halâ devam ediyor. Sıkışıp gevşiyor karnım ama kasılma süresi de azalıyor sanki. Belli ki 38. Haftayı beklemicek bu kızçe.
Sana da cok geçmiş olsun canım benim inşallah hiç ağrı sızı olmaz bundan sonra. Biraz da keyifli geçsin günler ağrısız sızısız
Hiç korkma beklemese de kilosu iyi sağlığı yerinde 2 hafta daha dursun direkt kucağıma verirler 🥰 sen bol bol dinlenmeye bak iyi gelecek şeyler yap 💕

Bende de sürekli devam etmiyor ama akşamları özellikle ciddi bir ağrı çekiyorum. Varmış bunu yaşayan. Doktora da sordum çok normal zaten tekmeliyordur yada kendine hala yer açmaya çalışıyordur oralarda dedi :)
Benimki baş geliş pozisyonunda ama artık iyice büyüdüğü için baskı yapıyor oraya diye düşünüyordum ben de

Hiç korkma beklemese de kilosu iyi sağlığı yerinde 2 hafta daha dursun direkt kucağıma verirler 🥰 sen bol bol dinlenmeye bak iyi gelecek şeyler yap 💕
Ya inşallah beklesin şu sıpam 2 hafta daha. Hiç süphem yoktu bugüne kadar ama bugün kafamı cok karıstırdı. Bu aksam da uzak şehir var ya ağrı tamamen geçsin de keyifle limonata içip izleyelim😂

Ay kızlar herkesin kaşık ağrısı sancısı var,ben bunları ayırt bile edemiyorum ya yaşayıp gidiyorum.31.haftamdayım,Nst ye son günlerde hiç girmedim,karnımda sertlik kasıklarımda ağrı sanki hep var.Ben bunu nasıl ayırt edeceğim,burayı okuyunca bir gerildim,bebeğin hazırlıkları bile tam değil 🥲

Ay kızlar herkesin kaşık ağrısı sancısı var,ben bunları ayırt bile edemiyorum ya yaşayıp gidiyorum.31.haftamdayım,Nst ye son günlerde hiç girmedim,karnımda sertlik kasıklarımda ağrı sanki hep var.Ben bunu nasıl ayırt edeceğim,burayı okuyunca bir gerildim,bebeğin hazırlıkları bile tam değil 🥲
ben bi ara çok takılmıştım hangisi kasılma hangisi sancı karnım sürekli sert geliyodu anlayamıyodum, hastanedeki asistanlar da anlatamıyodu kasılmayı tam, sonra doktoruma sorduğumda eğer doğum sancısı olursa seni bağırtan bi ağrı olur dedi 🤣 ondan sonra rahatladım🥲

ben bi ara çok takılmıştım hangisi kasılma hangisi sancı karnım sürekli sert geliyodu anlayamıyodum, hastanedeki asistanlar da anlatamıyodu kasılmayı tam, sonra doktoruma sorduğumda eğer doğum sancısı olursa seni bağırtan bi ağrı olur dedi 🤣 ondan sonra rahatladım🥲
Aynen öyle bir şey olması lazım herhalde benim karnım hep sert ,hep ayağı kalkınca kasıklarımda ağrı var.Bazen nefes alırken bile çok zorlanıyorum,bebek yukarıya baskı aşağıya baskı yapıyor.Zaten genele yayılmış bir ağrı oluyor ama vallahi bunu ayırt etmek çok zor.Acaba şiddetli bel ağrısı oluyor mu

Back
X