Sen kilo almadın ama demi. Ben 25 kilo aldım. 15 i gitti şükür. Ödemim çoktu benim.Benden istemediler direkt giydirdi hasta bakıcılar ama diğer kişilerden istediler gidip alanlar oldu anlamadım bende daha önce kullanmamıştım
Amin darısı hepinizin başına ama normal olarak suni olarak değilAyy çok heyecanlı. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Doktorda baktı niyeti yok müdehale edelim dedi sanırımGece niyeti yok demiştin..aramızdan bir hamiş daha eksiliyorSağlıcakla kucağına al inş. canım
Benmde bir sorum var arkadaşlar .
7.gunumuz bugün. 3620 doğdu. 3700 olmuş. Hemşire doktor ikisi de ödemi gitmiş almıştır dedi. Sizde nasıl durumlar doğum yapan anneler. Normal midir ? Sarılık yok . Emiyorda güzel. Emin olamadım. Ne zmn almaya başlar kilo
kızım bugün baya konuştu kardeşiyle. hadi seni bekliyoruz biran önce doğ diyor.Amin darısı hepinizin başına ama normal olarak suni olarak değil
Doktorda baktı niyeti yok müdehale edelim dedi sanırımAmin canım İnşaAllah darısı bekleyen herkese
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün06.41 cok şükür bebegim dünyaya geldi sabah kanamam basladi ona rağmen açıklık yoktu rahmim aşağı inmedi sezeryan oldum :)
Uyanmadimi once altini degis cnm ozmn uyaniyorlarEvet ben de dayanamadım uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Sütümü sağıp biberonla ağzına dayadım artık. 50 cc uyanmadan içti. Uykuya devam o kadar yorulmuş ki
Burda vicks bebeklere yasak.. bebeklere gore vicks gibi bisey var oda anca 1,5 aydan sonra kullanabilirsinViks zararlı değil mi yenidoğan bebekte. Snki bir ara öyle bir haber olmuştu ya.
Öyle miş baktım da internettenViks zararlı değil mi yenidoğan bebekte. Snki bir ara öyle bir haber olmuştu ya.
Burda vicks bebeklere yasak.. bebeklere gore vicks gibi bisey var oda anca 1,5 aydan sonra kullanabilirsin
Uyanmadimi once altini degis cnm ozmn uyaniyorlarbiz artik duzeni kurdul 3 saatte bi uyandirip altini degisip sagdigim sutu veriyorum biberonla 50-60 cc arasi iciyor benimkide geceleri 4 saate kadar uyumasina izin veriyorum ama gunduz 3 saati gecirmiyorum
Ben de bugün oğluşumla konuştum, hadi gel annecim diyerek:) ben de normal hallerimi özledim gerçekten aşırı yorgun hissediyorum kendimi yürüyüş yapmaya halim yok resmen. Bende de kasılmalar oluyor ama geçici seyler hep, henüz net bir doğum belirtim yok bu gidişle 40 ı doldurup 41 leri göreceğim gibi gelmeye başladıkızım bugün baya konuştu kardeşiyle. hadi seni bekliyoruz biran önce doğ diyor.şuan aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim belimden bacaklarıma yayılırdı şaun aynen öyle ağrım var. Sancı değil biliyoruma ama çok yorucu bacaklarım belim sızlıyor resmen. Sağlıkla doğsun istiyorum dinç hallerimi çok özledim.
Uzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuanSen kilo almadın ama demi. Ben 25 kilo aldım. 15 i gitti şükür. Ödemim çoktu benim.
Siz naptınız nasıl oldu kziimiz
Çok geçmiş oldun canım tez zamanda geçip gider inşAllahhUzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
2880di şuan emmediğine rağmen 2700 olmuş sağdıklarım beslemiş epey galiba. Emiyorsa kakası iyiyse sorun yoktur ödem çok oluyor gerçekten ilk gün çocuğun gözünü göremiyorduk ertesi gün gitmişti ödemlerBenmde bir sorum var arkadaşlar .
7.gunumuz bugün. 3620 doğdu. 3700 olmuş. Hemşire doktor ikisi de ödemi gitmiş almıştır dedi. Sizde nasıl durumlar doğum yapan anneler. Normal midir ? Sarılık yok . Emiyorda güzel. Emin olamadım. Ne zmn almaya başlar kilo
Sağol cnm Allah kimsenin başına vermesin ne olduğunu anlamamak çok kötü çaresizlik hissi. İlk hastanede birşeyler verdiler şekeri için biraz yükselmişti ambulans hazırlanana kadar. Tek sorunu budur inş birazdan bilgi vereceklerÇok geçmiş oldun canım tez zamanda geçip gider inşAllahh
1hafta sonra kilo almaya başlar canim. Zaten senin bebek de almış. Zamanla daha çok alırBenmde bir sorum var arkadaşlar .
Gerçekten bende öyle düşünmeye başladım. 41 belki 42 bile görebiliriz.Ben de bugün oğluşumla konuştum, hadi gel annecim diyerek:) ben de normal hallerimi özledim gerçekten aşırı yorgun hissediyorum kendimi yürüyüş yapmaya halim yok resmen. Bende de kasılmalar oluyor ama geçici seyler hep, henüz net bir doğum belirtim yok bu gidişle 40 ı doldurup 41 leri göreceğim gibi gelmeye başladı
Çok üzüldüm canım yaa. Öyle bir durumda şekerli su verenleride duydum çok fazla. Rabbim bir daha yaşatmasın insan çaresiz kalıyor anlayamayınca ne olsuğunu. Tez vakitte normale döner inşallah.❤Uzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuankan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?