2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benden istemediler direkt giydirdi hasta bakıcılar ama diğer kişilerden istediler gidip alanlar oldu anlamadım bende daha önce kullanmamıştım
Sen kilo almadın ama demi. Ben 25 kilo aldım. 15 i gitti şükür. Ödemim çoktu benim.
Siz naptınız nasıl oldu kziimiz

Benmde bir sorum var arkadaşlar .
7.gunumuz bugün. 3620 doğdu. 3700 olmuş. Hemşire doktor ikisi de ödemi gitmiş almıştır dedi. Sizde nasıl durumlar doğum yapan anneler. Normal midir ? Sarılık yok . Emiyorda güzel. Emin olamadım. Ne zmn almaya başlar kilo

Ayy çok heyecanlı. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Amin darısı hepinizin başına ama normal olarak suni olarak değil
Gece niyeti yok demiştin..aramızdan bir hamiş daha eksiliyor Sağlıcakla kucağına al inş. canım
Doktorda baktı niyeti yok müdehale edelim dedi sanırım Amin canım İnşaAllah darısı bekleyen herkese

Bizimki 3 kg doğdu. Hastaneden 2720 ile taburcu olduk 2 gün sonra kontrole gittiğimizde 2830 olmuştu. Doktor 10-12 günlükken falan doğum kilosuna dönmüş oluyorlar dedi bana. 1. Ay itibariyle kilo almaya başlarmış.

Amin darısı hepinizin başına ama normal olarak suni olarak değil

Doktorda baktı niyeti yok müdehale edelim dedi sanırım Amin canım İnşaAllah darısı bekleyen herkese
kızım bugün baya konuştu kardeşiyle. hadi seni bekliyoruz biran önce doğ diyor. şuan aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim belimden bacaklarıma yayılırdı şaun aynen öyle ağrım var. Sancı değil biliyoruma ama çok yorucu bacaklarım belim sızlıyor resmen. Sağlıkla doğsun istiyorum dinç hallerimi çok özledim.

Evet ben de dayanamadım uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Sütümü sağıp biberonla ağzına dayadım artık. 50 cc uyanmadan içti. Uykuya devam o kadar yorulmuş ki
Uyanmadimi once altini degis cnm ozmn uyaniyorlar biz artik duzeni kurdul 3 saatte bi uyandirip altini degisip sagdigim sutu veriyorum biberonla 50-60 cc arasi iciyor benimkide geceleri 4 saate kadar uyumasina izin veriyorum ama gunduz 3 saati gecirmiyorum

Yok bu sefer alt değiştirmeye cimciklemeye falan asla uyanmadı
Sürekli sağıp mı veriyorsun? Ben sağıyorum önce memedeki gerginliği alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum. Sonra sağdığımı veriyorum. Emzirme düzenini yeni oturtmaya çalışıyorum o da emin olamıyorum gerektiği kadar alıyor mu diye.

Ben de bugün oğluşumla konuştum, hadi gel annecim diyerek:) ben de normal hallerimi özledim gerçekten aşırı yorgun hissediyorum kendimi yürüyüş yapmaya halim yok resmen. Bende de kasılmalar oluyor ama geçici seyler hep, henüz net bir doğum belirtim yok bu gidişle 40 ı doldurup 41 leri göreceğim gibi gelmeye başladı

Dün gece yattım bi agrı geldi yatamadımm biraz döndüm pozisyon aradım geçmedi bacaklsrımın araları falan agrıdı yoksa oluyor mu dedim ama uyumuşum sabah kalktım hiç bişey yok bugünde karnımda toplanıyor alt tarafı agrıyor aşagı inmiş karnım biraz daha farkettim incelerken perşembr randevum var bakalım ne olacak

Sen kilo almadın ama demi. Ben 25 kilo aldım. 15 i gitti şükür. Ödemim çoktu benim.
Siz naptınız nasıl oldu kziimiz
Uzmanlara gönderdiler yoğun bakımda şuan kan şekeri 25 e düşmüş bizim hıçıkırık sandığımjz hareketler nöbet geçirmesiymiş yatışı yaptık bekliyoruz serumla antibiyotik tedavisi olacak galiba sarılığı çok değil dediler. Şekeri düştüğü içinde yutamamış ne ağlıyordu ne sesi çıkıyordu doğru dürüst

Çok geçmiş oldun canım tez zamanda geçip gider inşAllahh

2880di şuan emmediğine rağmen 2700 olmuş sağdıklarım beslemiş epey galiba. Emiyorsa kakası iyiyse sorun yoktur ödem çok oluyor gerçekten ilk gün çocuğun gözünü göremiyorduk ertesi gün gitmişti ödemler

Çok geçmiş oldun canım tez zamanda geçip gider inşAllahh
Sağol cnm Allah kimsenin başına vermesin ne olduğunu anlamamak çok kötü çaresizlik hissi. İlk hastanede birşeyler verdiler şekeri için biraz yükselmişti ambulans hazırlanana kadar. Tek sorunu budur inş birazdan bilgi verecekler

1hafta sonra kilo almaya başlar canim. Zaten senin bebek de almış. Zamanla daha çok alır

Vizeci06 gozunqydin Canim maasallah size❤

Gerçekten bende öyle düşünmeye başladım. 41 belki 42 bile görebiliriz. Kafama takmamak istiyorum çok fazla doğumu düşündüğümün farkındayım ama cidden halim iyi değil. Doğumdan sonra insan kuş gibi hafifliyor o rahatlığı bildiğim için sanırım biran önce doğurmak istiyorum. Demin eşimi aradım geliyormu diye ne oldu hayırdır bir şey mi var diyor hevesli hevesli. Sere serpe yatıyorum ağrılarım artığı için sıcak su torbasıyla battaniyeyle.

Çok üzüldüm canım yaa. Öyle bir durumda şekerli su verenleride duydum çok fazla. Rabbim bir daha yaşatmasın insan çaresiz kalıyor anlayamayınca ne olsuğunu. Tez vakitte normale döner inşallah.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…