2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah bir kutu antibiyotik bitmek üzere ikinciyi kullancam Allah nerde varsa şifa versin inşallah

Saol canım. Sanada hayırlı olsun senin bebiş 2 haftalık olmuş maşallah. Nasıl gidiyo, bebiş ve sen iyi misiniz ? Bu arada burun temizliğini nasıl yapıosn ?

Saol canım. Sanada hayırlı olsun senin bebiş 2 haftalık olmuş maşallah. Nasıl gidiyo, bebiş ve sen iyi misiniz ? Bu arada burun temizliğini nasıl yapıosn ?
İzotonik çek enjektöre 2.5 cc sonra yarım yarım ikisine sıkıp yüzüstü çevir canım bzı aspiratörlede çekiyorum istersen sağa sola çevirip sağdayken sola soldayken sağa sıkabilirsin öyle de iyi oluyor.

Mochi ben bazen kullanıyorum onuda ama cok vakumluyor acıtıyor.

Ara vermişken kurtul bu illeten ben de öğrendiğim gün bıraktım. Kızımda tekrar başlamiştim bu sefer başlamam inş

Canım hakkında hayırlısı bu şekilde demek ki,bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Evet canım aynıymış. Yani doktor inme ihtimali düşük dedi. Bende beklicem bir hafta daha sonra beklemem diye düşünüyorum çünkü gerçekten sıkıldım artık.Bu arada doktor sürekli normal doğum yaptıran biri. Sezeryan yaptırıp kolaya kaçan bir doktor değil . Sen iyi yapıyorsun canım bekle bencede. İnşallah kolay normal doğumun olur:)

Ben bugün 1 er damla damlattım ikisinede ama az mı olmuş o zaman. Aspiratör var ama onla çekmeye de kıyamadım, daha çok küçük, tahriş ederim diye

sende doğuruyorsun haa. kaldık biz.
Sağlıkla al kucağına inşallah. Sorunsuz sıkıntısız kolay bir doğum olur inşallah.❤

Bebiş iyi canım bende iyi olmaya çalışıyorum
Burun temizliği henüz yapmadım ama serum fizyolojik almıştım birde otri bebe aspiratör onunla yapıcam
1 damla çok az gelir canım hafif çekersen rahatsız etmez bence

@succulentaski canım siz geçen burun temizliği ile ilgili konuşuyodunuz galiba. Tam okuyamadım ama serum fizyolojikle nasıl temizliyosun bebeğin burnunu. Tıkanıklık bizde de başladı da
Ben bahsetmiştim canım serum fizyolojiği bir delikten sıkıyorum ve sonra kapatıyorum o burun deliğini öbür tarafta çıksın diğe. Ayrıca chicconun aspiratörü var bebek için oda çok iyi .
Kuzum benimde canım çok istiyor hamileyken bile bu kadar cnm istemedi. Ama sütüme geçecek diğe tutuyorum kendimi ama cok zorrr . Korkum şu : sıgaraya başladıktan sonra eskisi gibi kokuları almıyorsun bebeğimin kokusunu alamamaktan korkuyorum yoksa çoktan başlamıştım

Kızlar bebeğim 15 günlük oldu 3 saate bir emziriyorum yani günde 8 kere . Fakat kaç cc alması gerekiyor günlü. Hemen hemen 8x60 veriyorum ,8 x70 değişiyor. Siz ne veriyorsunuz ?

Benim oğlumda çok hıçkırıklı ama genelde emdikten sorna gaz çıkarınca oluyor hıçkırık
Hayırlı olsun canım bir avazda kurtul inşallah

Ben bugün 1 er damla damlattım ikisinede ama az mı olmuş o zaman. Aspiratör var ama onla çekmeye de kıyamadım, daha çok küçük, tahriş ederim diye
Sterimar kullanıyorum bebekler için günlük olanından. Sprey şeklinde kullanimi kolay. Emirmeden önce birer fıs sonra emziriyorum. Serum fizyolojik bana zor geliyor kıyamıyorum .

sende doğuruyorsun haa. kaldık biz.
Sağlıkla al kucağına inşallah. Sorunsuz sıkıntısız kolay bir doğum olur inşallah.❤
Amin canım insallah sizde arkamdan gelin haziranı bitirelim
Benim oğlumda çok hıçkırıklı ama genelde emdikten sorna gaz çıkarınca oluyor hıçkırık

Hayırlı olsun canım bir avazda kurtul inşallah
Amin canım tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…