Sağolasın cnm amin inşaallah tüm bebişlerimize şifa olsun Allah'tanMrvCn hayırlı olsun canım ve de çok geçmiş olsun az önce okudum bebişin hastanede sanırım Allah şifa versin
merwepdr canım sanada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Bir çok arkadaş doğum yapmış sanırım görebildiklerim
@succulentaski
@H E
@nurprensess
@Ebruzerm
Hepinize hayırlı olsun kızlar
İnşallah bir kutu antibiyotik bitmek üzere ikinciyi kullancam Allah nerde varsa şifa versin inşallahBende olmak üzereydim ama elle sağmak en etkilisi gerçekten yoğun bakım hemşiresi 3 saatte bi sağ dedi iyice biriktirip iyi boşaltmak için yirmidk yarımsaat civarı sağıyorum şimdi. Şişi inmedi ama en azından ağrısı geçti. Çok kötü olmadan düzelirsin inş sende
Saol canım. Sanada hayırlı olsunMrvCn hayırlı olsun canım ve de çok geçmiş olsun az önce okudum bebişin hastanede sanırım Allah şifa versin
merwepdr canım sanada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Bir çok arkadaş doğum yapmış sanırım görebildiklerim
@succulentaski
@H E
@nurprensess
@Ebruzerm
Hepinize hayırlı olsun kızlar
İzotonik çek enjektöre 2.5 cc sonra yarım yarım ikisine sıkıp yüzüstü çevir canım bzı aspiratörlede çekiyorum istersen sağa sola çevirip sağdayken sola soldayken sağa sıkabilirsin öyle de iyi oluyor.Saol canım. Sanada hayırlı olsunsenin bebiş 2 haftalık olmuş maşallah. Nasıl gidiyo, bebiş ve sen iyi misiniz ? Bu arada burun temizliğini nasıl yapıosn ?
Mochi ben bazen kullanıyorum onuda ama cok vakumluyor acıtıyor.Bebeğin boşaltıyorsa ıslanmaz cnm 2 3 saati geçirmeyince de taşmıyor. Şart değil ıslatması. Bende pompaya geçebildim nihayet boşalta biliyorum ıslanıyordu benimde. Ayrıca bir göğsümü sağarken diğerine kase koyuyorum altına ondanda süt akıyo kendiliğinden. Aklıma geldi o sütü sağan bir pompa vardı adı neydi ki bilen var mı?
Ara vermişken kurtul bu illeten ben de öğrendiğim gün bıraktım. Kızımda tekrar başlamiştim bu sefer başlamam inşKızlar aranızda sigaraya geri başlayan oldu mu doğumdan sonra. Biraz stresten biraz üzüntüden canım sigara çekiyor ama içmemek için kendimi oylamaya çalışıyorum şimdi de internetten araştırdım günde 10dan az içilirse süte etkisi olmuyormuş gün içinde 1-2 tane içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim
Canım hakkında hayırlısı bu şekilde demek ki,bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba anneler bugün kontrolüm vardı. Kadın dogumcum 40a kadar bekleyelim istiyordu ama hamilelige baglı böbrek genislemem cok artmıs, geri dönülemez hale geldigi icin ürolog dogumun başlamasını istedi. Yarın sabah suni sancı verecekler.
Sagol canım insallah böyle hayırlıdır. Heyecanlandım bendeCanım hakkında hayırlısı bu şekilde demek ki,bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ben sadece öyle yapışıp kalıyor göğüste sanmıştım acıtıyorsa ben kase falan koymaya devam ederimMochi ben bazen kullanıyorum onuda ama cok vakumluyor acıtıyor.
Evet canım aynıymış. Yani doktor inme ihtimali düşük dedi. Bende beklicem bir hafta daha sonra beklemem diye düşünüyorum çünkü gerçekten sıkıldım artık.Bu arada doktor sürekli normal doğum yaptıran biri. Sezeryan yaptırıp kolaya kaçan bir doktor değil . Sen iyi yapıyorsun canım bekle bencede. İnşallah kolay normal doğumun olur:)Seninle doğum tarihlerimiz aynıymış canım. Ben de dediğin şeyleri yapıyorum bende de hiçbir belirti yok ama birden de olabilir hem miadımız tamamen dolmadı. Bir sorun çıkmayana kadar ben doğal doğumu bekleyeceğim.
Ben bugün 1 er damla damlattım ikisinede ama az mı olmuş o zaman. Aspiratör var ama onla çekmeye de kıyamadım, daha çok küçük, tahriş ederim diyeİzotonik çek enjektöre 2.5 cc sonra yarım yarım ikisine sıkıp yüzüstü çevir canım bzı aspiratörlede çekiyorum istersen sağa sola çevirip sağdayken sola soldayken sağa sıkabilirsin öyle de iyi oluyor.
sende doğuruyorsun haa. kaldık biz.Merhaba anneler bugün kontrolüm vardı. Kadın dogumcum 40a kadar bekleyelim istiyordu ama hamilelige baglı böbrek genislemem cok artmıs, geri dönülemez hale geldigi icin ürolog dogumun başlamasını istedi. Yarın sabah suni sancı verecekler.
Bebiş iyi canım bende iyi olmaya çalışıyorumSaol canım. Sanada hayırlı olsunsenin bebiş 2 haftalık olmuş maşallah. Nasıl gidiyo, bebiş ve sen iyi misiniz ? Bu arada burun temizliğini nasıl yapıosn ?
Ben bahsetmiştim canım serum fizyolojiği bir delikten sıkıyorum ve sonra kapatıyorum o burun deliğini öbür tarafta çıksın diğe. Ayrıca chicconun aspiratörü var bebek için oda çok iyi .@succulentaski canım siz geçen burun temizliği ile ilgili konuşuyodunuz galiba. Tam okuyamadım ama serum fizyolojikle nasıl temizliyosun bebeğin burnunu. Tıkanıklık bizde de başladı da
Kuzum benimde canım çok istiyor hamileyken bile bu kadar cnm istemedi. Ama sütüme geçecek diğe tutuyorum kendimi ama cok zorrr . Korkum şu : sıgaraya başladıktan sonra eskisi gibi kokuları almıyorsun bebeğimin kokusunu alamamaktan korkuyorum yoksa çoktan başlamıştımKızlar aranızda sigaraya geri başlayan oldu mu doğumdan sonra. Biraz stresten biraz üzüntüden canım sigara çekiyor ama içmemek için kendimi oylamaya çalışıyorum şimdi de internetten araştırdım günde 10dan az içilirse süte etkisi olmuyormuş gün içinde 1-2 tane içsem bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim
Benim oğlumda çok hıçkırıklı ama genelde emdikten sorna gaz çıkarınca oluyor hıçkırıkKızlar bebeği benim gibi olanlar özellikle hıçkırık sanıp şeker nöbetlerini es geçmeyin. Bebekte bir halsizlik ve tik gibi ritmik arka arkaya zıplamalar görürseniz bir doktora danışın derim geç olmadan inş
Hayırlı olsun canım bir avazda kurtul inşallahMerhaba anneler bugün kontrolüm vardı. Kadın dogumcum 40a kadar bekleyelim istiyordu ama hamilelige baglı böbrek genislemem cok artmıs, geri dönülemez hale geldigi icin ürolog dogumun başlamasını istedi. Yarın sabah suni sancı verecekler.
Sterimar kullanıyorum bebekler için günlük olanından. Sprey şeklinde kullanimi kolay. Emirmeden önce birer fıs sonra emziriyorum. Serum fizyolojik bana zor geliyor kıyamıyorum .Ben bugün 1 er damla damlattım ikisinede ama az mı olmuş o zaman. Aspiratör var ama onla çekmeye de kıyamadım, daha çok küçük, tahriş ederim diye
1 er damla çok az 2 cc en az yeterli oluyor canim mecbur çekiyorum bende kiyamiyorum yoksa çikmiyorBen bugün 1 er damla damlattım ikisinede ama az mı olmuş o zaman. Aspiratör var ama onla çekmeye de kıyamadım, daha çok küçük, tahriş ederim diye
Amin canım insallah sizde arkamdan gelin haziranı bitirelimsende doğuruyorsun haa. kaldık biz.
Sağlıkla al kucağına inşallah. Sorunsuz sıkıntısız kolay bir doğum olur inşallah.❤
Amin canım tesekkur ederimBenim oğlumda çok hıçkırıklı ama genelde emdikten sorna gaz çıkarınca oluyor hıçkırık
Hayırlı olsun canım bir avazda kurtul inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?