Canım şeninde mi bebek makat gelişi ?Moxa yöntemini duymadımda canım bebek son ana kadar dönebiliyormuş,çevrede o şekilde olan çok kişi var,birde niye direk sezeryan diyo acaba önce bir suni sancı denemek gerekmez mi sıkıntılı bir durum yoksa,bana da doktorum 40 a kadar bekleriz olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi tabi sonra suniyle ya da sezeryanla alırız diye birşey demedi, yarın kontrolüm var ne diyecek merak ediyorum..
Evet okudum sağol bilgi için. Evde vardı atıyım onları.Ben de liptonun almıştım toz halde satılıyor poşette değil kendim demliyorum hoşuma gitti.
İnternette kimyonlu rezene çayı buldum ondan siparş ettim onu içicem.
Bir de biogaia diye bir gaz damlası almış eşim eczaneden dün. Onu deneyeceğim bugün. Dün gece yine uyumadık
Canım paranox fitil yasaklandı diye biliyorum ben ama. Dün öyle bir şeyler okudum.
Evet doğru hatırlamışım
Sağlık Bakanlığı açıkladı: Paranox piyasadan toplatılacak
Sağlık Bakanlığı açıkladı: Paranox piyasadan toplatılacakt24.com.tr
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallahseverb hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamışsın
Allah şifa versin en yakın zamanda bebişine kavuşursun inş
Sonuna kadar hakkındı zaten. Millette çatlasın dursun. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah sarp bey.❤Kızlar eşim bugün oglumuzun kimliğini çıkartmaya gitmişti nüfus müdürlüğüne Sarp Arslan yazdırmış ismini o kadar tartışmadan sonra sana hediye olsun dedim diyo çok mutlu oldum
Yok başı aşağıda şuan ama gelmeye niyeti yokCanım şeninde mi bebek makat gelişi ?
Amin inşallah canım çok sağolSonuna kadar hakkındı zaten. Millette çatlasın dursun. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah sarp bey.❤
Canım hayırlı olsun öncelikle ben ilk gün çok hareketliydim gelen gidenden yatamamıştım akşam olmadan tuvalete çıkabildim bağırsakları iyi çalıştırıyo hareket ve kayısı kompostostosu içtim. Posalıya başladıysan kayısıda yiyebilirsinHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Kızlar heycanım kursağımda kaldı,nstden çıktım, hiç sancım yok,doktor 1 hafta bekleriz olmadı 1 hafta daha bekleriz gelmezse suni sancı dedi,sanırım en son doğuran ben olcam burda,her gittiğimde süre uzuyor sankiŞuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıSende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Allah kolaylık versin. Kendi sancınla en tez vakitte sağlıkla kucağına al inşallah.❤Kızlar heycanım kursağımda kaldı,nstden çıktım, hiç sancım yok,doktor 1 hafta bekleriz olmadı 1 hafta daha bekleriz gelmezse suni sancı dedi,sanırım en son doğuran ben olcam burda,her gittiğimde süre uzuyor sankiBebişiminde gelmeye hiç niyeti yok,inşallah suni sancıya gerek kalmadan bu 2 hafta içinde kendi sancım gelir 39+3 teyiz bu arada,ilk doğumum olcak..
Bebeğin boşaltıyorsa ıslanmaz cnm 2 3 saati geçirmeyince de taşmıyor. Şart değil ıslatması. Bende pompaya geçebildim nihayet boşalta biliyorum ıslanıyordu benimde. Ayrıca bir göğsümü sağarken diğerine kase koyuyorum altına ondanda süt akıyo kendiliğinden. Aklıma geldi o sütü sağan bir pompa vardı adı neydi ki bilen var mı?Kizlar hiç öyle şakir şakır süt gelmiyor üst islatacak kadar. İlla öyle göğüs pedlerin dolması mi lazım ?
Benm 3-4 gün hiç cikamadim. Kadın dogumcu ya gittim ilaç verdi . Bı kere kullandım artık şükür cikiyorum. Herşeyi denedim çıkmak için ama çıkamamistim tuvalete. İdrar da büyük avuç içi pıhtı indikten sonra sızlama geçti. Vajinada acı sızlama oluyordu idrar yaparken.Hanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Bilmym canm bende kalkan aldım uygun fiyatli. O da sütu biriktiriyormus ya.Bebeğin boşaltıyorsa ıslanmaz cnm 2 3 saati geçirmeyince de taşmıyor. Şart değil ıslatması. Bende pompaya geçebildim nihayet boşalta biliyorum ıslanıyordu benimde. Ayrıca bir göğsümü sağarken diğerine kase koyuyorum altına ondanda süt akıyo kendiliğinden. Aklıma geldi o sütü sağan bir pompa vardı adı neydi ki bilen var mı?
Bende gümüş kapak kullanıyorum sadece o yetti kreme gerek kalmadı. Dolaptan almıştım bende ucunda biriken birkaç damla süt nemlendiriyo göğüsucunuBilmym canm bende kalkan aldım uygun fiyatli. O da sütu biriktiriyormus ya.40-50 TL bişey ama göğüs ucu acimasina da faydası oldu baya.
Ne kadar duracak senin kız uzmanlarda ?Bende gümüş kapak kullanıyorum sadece o yetti kreme gerek kalmadı. Dolaptan almıştım bende ucunda biriken birkaç damla süt nemlendiriyo göğüsucunu
Canım geriden okuya okuya geliyorum kızlqr cevap verdiler mi bilmiyorumKızlar ben fenalardayım geceden beri gaz sancımız bitmiyor. Dün çilek yedim sanırım o rahatsız etti ya. İnanılmaz uykusuzuz. Ayaklarını karnına çekiyor acı acı bağırıyor. Başka bir şey olamaz heralde dimi. Yatağına yatmıyor. Çok da yorgun şimdi omzumda uyuttum bırakamıyorum yatağına koyduğum an kalkacak dinlensin 1-2 saat inşallah kıpırdamadan durucam ben de böyle.
Annem rezene verdi bir çay kaşığı doğru mu bilmiyorum ama
Bir de ayaklarını sürekli bez değiştirir gibi kaldırıyoruz o zaman alttan gaz çıkarıyor ama daha var belli ki. Bunlar dışında öneriniz var mıdır?
Belli değil cnm en az bir hafta diye başladı doktor inş iyi gelirde kalsın bir hafta. Dün gece bir havale nöbeti daha geçirmiş doktor şuan ona odaklı tekrar geçirirse nörolojiye sevk edebilirmiş. Ki oda yalovada yok sanırım bursa olur. Beklemedeyiz şuan yani ilaçların şeker yüklemesinin sonucunu bekliyoruz.Ne kadar duracak senin kız uzmanlarda ?
Canım geriden okuya okuya geliyorum kızlqr cevap verdiler mi bilmiyorum
Aynı sıkıntı bizde de var 3 gecedir ama sadece geceleri. Korkumuza acile bile götürdük hatta birşeyimi var diye. Gülüp geri gönderdiler bizi hiçbirşeyi yok diğip 40gün normal dediler.
Ebebekten humana rezene kimyonlu çayını yapıp içiyorum direk bebeğe vermektense. O biraz rahatlattı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?