2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım şeninde mi bebek makat gelişi ?

Evet okudum sağol bilgi için. Evde vardı atıyım onları.

Kızlar eşim bugün oglumuzun kimliğini çıkartmaya gitmişti nüfus müdürlüğüne Sarp Arslan yazdırmış ismini o kadar tartışmadan sonra sana hediye olsun dedim diyo çok mutlu oldum
Sonuna kadar hakkındı zaten. Millette çatlasın dursun. Sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah sarp bey.❤

Kızlar bende bugün nstye girdim sancı gözükmüyor çatı muayenesi oldum bebek üstteymiş daha inmemiş.pazartesi gel kontrole eğer hala inmemişse sezeryan olur dedi. Sizce bu bir haftada iner mi? Neler yapayım ki insin yürüyüş çömelme hareketleri herşeyi de yapıyorum aslında ama olmuyor. Sezeryan istemiyorum ama böyle giderse kesin sezeryan olur .

Canım hayırlı olsun öncelikle ben ilk gün çok hareketliydim gelen gidenden yatamamıştım akşam olmadan tuvalete çıkabildim bağırsakları iyi çalıştırıyo hareket ve kayısı kompostostosu içtim. Posalıya başladıysan kayısıda yiyebilirsin

Şuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıSende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Kızlar heycanım kursağımda kaldı,nstden çıktım, hiç sancım yok,doktor 1 hafta bekleriz olmadı 1 hafta daha bekleriz gelmezse suni sancı dedi,sanırım en son doğuran ben olcam burda,her gittiğimde süre uzuyor sanki Bebişiminde gelmeye hiç niyeti yok,inşallah suni sancıya gerek kalmadan bu 2 hafta içinde kendi sancım gelir39+3 teyiz bu arada,ilk doğumum olcak..

Allah kolaylık versin. Kendi sancınla en tez vakitte sağlıkla kucağına al inşallah.❤
Ben senden sonrayım merak etme en sona kalmazsın.

Kizlar hiç öyle şakir şakır süt gelmiyor üst islatacak kadar. İlla öyle göğüs pedlerin dolması mi lazım ?
Bebeğin boşaltıyorsa ıslanmaz cnm 2 3 saati geçirmeyince de taşmıyor. Şart değil ıslatması. Bende pompaya geçebildim nihayet boşalta biliyorum ıslanıyordu benimde. Ayrıca bir göğsümü sağarken diğerine kase koyuyorum altına ondanda süt akıyo kendiliğinden. Aklıma geldi o sütü sağan bir pompa vardı adı neydi ki bilen var mı?

Benm 3-4 gün hiç cikamadim. Kadın dogumcu ya gittim ilaç verdi . Bı kere kullandım artık şükür cikiyorum. Herşeyi denedim çıkmak için ama çıkamamistim tuvalete. İdrar da büyük avuç içi pıhtı indikten sonra sızlama geçti. Vajinada acı sızlama oluyordu idrar yaparken.

Bilmym canm bende kalkan aldım uygun fiyatli. O da sütu biriktiriyormus ya. 40-50 TL bişey ama göğüs ucu acimasina da faydası oldu baya.

Bilmym canm bende kalkan aldım uygun fiyatli. O da sütu biriktiriyormus ya. 40-50 TL bişey ama göğüs ucu acimasina da faydası oldu baya.
Bende gümüş kapak kullanıyorum sadece o yetti kreme gerek kalmadı. Dolaptan almıştım bende ucunda biriken birkaç damla süt nemlendiriyo göğüsucunu

Canım geriden okuya okuya geliyorum kızlqr cevap verdiler mi bilmiyorum
Aynı sıkıntı bizde de var 3 gecedir ama sadece geceleri. Korkumuza acile bile götürdük hatta birşeyimi var diye. Gülüp geri gönderdiler bizi hiçbirşeyi yok diğip 40gün normal dediler.
Ebebekten humana rezene kimyonlu çayını yapıp içiyorum direk bebeğe vermektense. O biraz rahatlattı sanırım

Ne kadar duracak senin kız uzmanlarda ?
Belli değil cnm en az bir hafta diye başladı doktor inş iyi gelirde kalsın bir hafta. Dün gece bir havale nöbeti daha geçirmiş doktor şuan ona odaklı tekrar geçirirse nörolojiye sevk edebilirmiş. Ki oda yalovada yok sanırım bursa olur. Beklemedeyiz şuan yani ilaçların şeker yüklemesinin sonucunu bekliyoruz.

Kızlar bebeği benim gibi olanlar özellikle hıçkırık sanıp şeker nöbetlerini es geçmeyin. Bebekte bir halsizlik ve tik gibi ritmik arka arkaya zıplamalar görürseniz bir doktora danışın derim geç olmadan inş

Ben de o çayı sipariş ettim dün. Yemeklerime kimyon atmaya başladım. Bir de biogaia diye bir damla almış eşim. Bugün vermeye başladım. Eczacı önermiş. İçin de probiyotik varmış uzun vadede etki gösterir hemen beklemeyin demiş bakalım. Felaket gazım var benim de. Gece oluyor gündüz sakinleşiyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…