Ben 5.gün çıkabildim büyük tuvalete. Gün kurusu yemiştimHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Ben 6 günlüğüm idrara cıkmaya hala korkuyorum cok acıyor kasık bölgem sancı yapıyor buyuk tuvaletini de bekle bıraz bakalmHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Ne güzel doktorun beklemeyip sezeryanda yapabilirdi demekli normal doğum yanlısı. Ben de 40 a girerken hiç ümidim yoktu uzar diyordum. Ertesi gece suyum geldi sancılar başladı. Doğumun zamanına bebeğin karar vermesi iyi birşey sonuç olarak sezeryana dönse bile.Kızlar heycanım kursağımda kaldı,nstden çıktım, hiç sancım yok,doktor 1 hafta bekleriz olmadı 1 hafta daha bekleriz gelmezse suni sancı dedi,sanırım en son doğuran ben olcam burda,her gittiğimde süre uzuyor sankiBebişiminde gelmeye hiç niyeti yok,inşallah suni sancıya gerek kalmadan bu 2 hafta içinde kendi sancım gelir 39+3 teyiz bu arada,ilk doğumum olcak..
Amin inşallah canım❣Bu iş sıraya bakmıyor son aydaAllah kolaylık versin. Kendi sancınla en tez vakitte sağlıkla kucağına al inşallah.❤
Ben senden sonrayım merak etme en sona kalmazsın.
Bende gecesi sezeryan oldum sabahına buyuk tuvalete cıkdımBen 5.gün çıkabildim büyük tuvalete. Gün kurusu yemiştim
Çok geçmiş olsun canm nasıl oluyor anlamadımKızlar bebeği benim gibi olanlar özellikle hıçkırık sanıp şeker nöbetlerini es geçmeyin. Bebekte bir halsizlik ve tik gibi ritmik arka arkaya zıplamalar görürseniz bir doktora danışın derim geç olmadan inş
Bizm hastanede sürekli bakıldı şekerine. Hastanede bakilmamis miydi ? Keşke önceden farkedilseydiKızlar bebeği benim gibi olanlar özellikle hıçkırık sanıp şeker nöbetlerini es geçmeyin. Bebekte bir halsizlik ve tik gibi ritmik arka arkaya zıplamalar görürseniz bir doktora danışın derim geç olmadan inş
Bu arada bizde bursadayz . Birşey olur gelirseniz haber et mutlaka. Yardımcı oluruz.Kızlar bebeği benim gibi olanlar özellikle hıçkırık sanıp şeker nöbetlerini es geçmeyin. Bebekte bir halsizlik ve tik gibi ritmik arka arkaya zıplamalar görürseniz bir doktora danışın derim geç olmadan inş
Seninle doğum tarihlerimiz aynıymış canım. Ben de dediğin şeyleri yapıyorum bende de hiçbir belirti yok ama birden de olabilir hem miadımız tamamen dolmadı. Bir sorun çıkmayana kadar ben doğal doğumu bekleyeceğim.Kızlar bende bugün nstye girdim sancı gözükmüyor çatı muayenesi oldum bebek üstteymiş daha inmemiş.pazartesi gel kontrole eğer hala inmemişse sezeryan olur dedi. Sizce bu bir haftada iner mi? Neler yapayım ki insin yürüyüş çömelme hareketleri herşeyi de yapıyorum aslında ama olmuyor. Sezeryan istemiyorum ama böyle giderse kesin sezeryan olur .
Sağolasın cnm. Hıçkırık da göğüsten yukarısı hareket eder ya, nöbet sırasında vucudun ya sağı ya solu, ayak ve el aynı anda sanki yumruk ve tekme atıyor gibi hareket ediyor. Birkaç kez tekrarlıyor üstüste hıçkırık süresi kadar sonra geçiyor. Biz daha önce hiç görmediğimizden tuhaf gelsede hıçkırık sanmıştık.Çok geçmiş olsun canm nasıl oluyor anlamadım
Doğadan ın poşet rezene çayını içtim ben hergün 1-2 fincan. Bir de sabah aç karnına varsa 1 kaşık zeytinyağı iç. O da iyi geldi bana. İçtim büyük tuvalete çıktım akşamına. Çokta katı yeme yinede, az az sık sık ye.Benim 8.günüm hala İdrar yaparken ağrım oluyo. Sondadan dolayı oluo o daHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Hiç bilmiyorum bakıldı mı hemşireler sarılık tedavisi sırasındada sürekli alıp birşeylere baktılar ama sorun çıkmamıştı. Kontrol muayenesinde doktor hiç tepki vermiyor ağlamıyor diye baktırmak istedi. Topuktan baktılar şekere de iğne girdi sonuçta hiç gıkı çıkmadı yavrumun şuan basbas bağjrması lazımdı dedi doktorBizm hastanede sürekli bakıldı şekerine. Hastanede bakilmamis miydi ? Keşke önceden farkedilseydi
Tamam canım inş gerek kalmadan çıkarız da hastaneden, sağolasın gerekirse haber veririrm.Bu arada bizde bursadayz . Birşey olur gelirseniz haber et mutlaka. Yardımcı oluruz.
Meslektasız cnm ama bunun ıcın kendını kötü hıssetme cunku annelık cok farklı bakınca kendımı tanıyamdm once cok yıprattım kendımı hersey mükemmel olmak zorunda degıl sağlıklı guzel günler görelim ınsMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Canım yeni gördüm sana da çok geçmiş olsun. Tansiyon sıkıntın varsa anestezi yapabiliyor böyle sıkıntılar genel istedim bende zorla spinal yapacaklardı. Biz de tam taburcu olacağız ertesi gün derken sarılıktan kaldık bir gün. Ememiyorsa sarılıktan dolayı güçsüz olduğundan olabilir hiç zorlama kendini de bebeğini de sağıp kaşıkla ver ki beslendiğinden emin olasın. Güçlendikçe emer merak etme tek sıkıntısı o olsun. Beslenmesi düzgün olmazsa şeker düşebilir. Sağlıkla çıkmak nasip olsun sanada bebişine de inşMerhaba anneler kaç gündür yazamadım mahvolduk resmen hayatımda yaşadığım en körü tecrübe oldu bu doğum olayı maalesef bebeğim sezeryandan çıkarılınca solunumunda Biraz sıkıntı olmuştu iki saat küveze aldılar tabi ben spinal başlayıp tansiyonum ilaç sonrası sıfırladı ve bebeği çıkarttıklarında kusuyordum beni uyutup devam ettiler. Tam herşey bununla kalsın derken taburcu olacağımız gün yani cımaryesi bebeğimin sarılık değeri yüksek çıktı ve kanında da enfeksiyonkendim hemşireyim ama o an sanki normal bir vatandaşa dönüştüm ve ağlamaya başladım bebeğimi küveze alacaklarını söylediler tekrar antibiyotik başlandı ve fototerapi alacak dendi. Çok şükür bugün üçüncü günümüz benim yanıma verdiler dün artık sadece antibiyotik saatlerinde alıp götürüyorlar. Meleğim o kadar tatlı ki sürekli ağlıyorum kendime engel olamıyorum sütüm var çok şükür ama ben mi emziremiyorum yoksa bebeğimin gücü mü yetmiyor anlamıyorum maks 5-10 dk emiyor bırakıyor. lansinoh biberon almıştım anne göğsüne yakın diye onu da veremiyorum hepboğazına kaçıyor. Ve tekim bugün zor güç refakatçi izni aldım kayınvalidem gelecek. Sizden tek isteğim dua bebeğimle evime dçnmek istiyorum rabbim kimseyi darda bırakmasın çok zormuş arkadaşlar
Tuvaletini yapıyor muydu düzenli şekilde acabaHiç bilmiyorum bakıldı mı hemşireler sarılık tedavisi sırasındada sürekli alıp birşeylere baktılar ama sorun çıkmamıştı. Kontrol muayenesinde doktor hiç tepki vermiyor ağlamıyor diye baktırmak istedi. Topuktan baktılar şekere de iğne girdi sonuçta hiç gıkı çıkmadı yavrumun şuan basbas bağjrması lazımdı dedi doktor
Tamam canım inş gerek kalmadan çıkarız da hastaneden, sağolasın gerekirse haber veririrm.
İlk gün bi kaka yapmamıştı zaten sarılık teşhisi kondu sonra başladı düzenli yapmaya. Kilo sorunu yok zaten 2880gr doğmuştu dün tartıldı 2700 olmuş. Sadece aşırı uyuduğu ve yutturmakta zorlandığımız için beslenme düzeni bozuktu.Tuvaletini yapıyor muydu düzenli şekilde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?