2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Of ben de çok ikilemde kaldım ya bi de annemlerde kalıyorum neyse biraz daha iyileşeyim öyle düşünürüm kendi evime geçince belki

Anladım o zaman doktoruna güven canım. Ben de çok sıkıldım gerçekten. Dışarı falan da çıkmak istemiyorum, geceleri uyuyamıyorum, sürekli terliyorum ama işte en fazla iki hafta daha böyle sürecek. Benimki de sezeryan olabilir her şeye rağmen ki kafa çevresi büyük çıktığı için öyle olacak gibi gözüküyor ama yine de şansımı deneyeceğim

Sterimar kullanıyorum bebekler için günlük olanından. Sprey şeklinde kullanimi kolay. Emirmeden önce birer fıs sonra emziriyorum. Serum fizyolojik bana zor geliyor kıyamıyorum .
1 er damla çok az 2 cc en az yeterli oluyor canim mecbur çekiyorum bende kiyamiyorum yoksa çikmiyor
Teşekkürler arkadaşlar. Bende öyle yapayım o zaman

En son ben olcam canım herkes doguracak sende inş benim benn son tekne

Dene canım ama çokta riske atma kafa çevresi büyük çıktıysa tabi en iyi sen ve doktorun bilir.inan benimde aynı kafamı dağıtmak istiyorum canım bişey yapmak istemiyor, ruh halim zaten hergün değişiyor bir çok sinirliyim bir mutluyum bir karamsar hormonlardan dolayı.Sabırsızlık zaten hat safhada. Hızlı geçsin inşallah bu günler

Kızlar benim bebek memede uyuyor yerine yatırdığım an geri uyanıyor var mı bizimle aynı durumda olan

canım benim bebiş dönmesine rağmen tam aşağı inmedi yani doğum kanalına. Yürüyüş, squat, merdiven in çık, pilates topu üstünde zıplamalar evde hareketliyim ev işleri vs neler yapıyorum amaa inmedi hala ve yarın kontrolüm var dhaa da inmediyse bunlar direkt etkili değil diyeceğim:)

40. Haftanın sonuna 41 olana kadar bekleyecek o zaman, biz sonuncular olarak bakalım nasıl olacak doğumlarımız:) ben de yarın kontrole gidiyorum 38+5 im yarın

38 olduk Bugün kontrolde doktor haftaya sezeryaniçin konuşuruz dedi istersen bekleyebilirsin tabi dedi 40 41 e kadar ama ben 38 i geçince bebek dönmediyse bunu söylemek zorundayım dedi tercih sizin dedi 38 den sonra sebepsiz ani bebek ölümleri olabildiğinden bahsetti kafam iyice karıştı

Anladım canım ne yaparsam yapayım bunlara bağlı olmayacak inmesi demekki.inşallah yarın kontrolünde güzel haberler alırsın.:)

15 günden sonra 3 saatte bir 90 cc olması gerekiyor sanırım cnm
Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum

Yaaaa darısı başımaaaaaaa.
Bende istiyorum. Bugün annem rüyasında görmüş gelen geçen doğmadın mı diye arıyor şiştimmmm. Hadi sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah.❤
İnşallah canım amin inşallah en kısa zamanda sende doğurursun. Hiç tahmin etmiyordum gerçekten ya şok oldum. Zaten bende öyleydim herkes soruyordu bebiş gelmicek diyordum sende sıkma canını ben bugün umudu kaybetmiştim ama hiç tahmin etmediğin zamanda olabiliyormuş yanılmakta istemiyorum ama kahverengi akıntıydı .

Geliyor geliyor merak etme. hareket et bol bol. hatta biraz squat yap bence. inşallah bir avazda doğurursun.❤

Kızlar covid aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz eşime de bana da çıktı aşı. Eşime randevu aldık uyarı veriyo randevu almadan önce emziren anneler için herhangi bi test yapılmamıştır diye göze almaya gerek var mı bilemedik. Aşı biter de aşı olamam diye de düşünüyoruz bi yandan siz ne düşünüyorsunuz

Canım benim eşim oldu ama bana daha çıkmadı çıkarsa da olurmuyum bilmiyorum. Bir yanım zorunlusun diyor bir yanım bebeğe bir etkisi olur diye korkuyor‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…