2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım sağ salim atlatırız bu süreci ve yavrularımızı sağlıcakla alırız kucağımıza ağrısız sızısız

Hanimlar dun3 bebis 06.41 de doggu hala kaka yapmadı gece sütum az diye biraz mama takviyesi yaptilar gündüz de 40 ml kadar aldi toplamda hala yapmadı eve de çıktım cikarken doktor yapar dedi ama (

Reactions: H E
Kızlar merhaba.yarın yatıyorum ben de hastaneye öğleden sonra sezaryenle alınacak inşallah bebeğim.dualarınızı eksik etmeyin emi inşallah hayırlısıyla alayım kucağıma ve sonrası da kolaylıklarla gelsin.bebeğini büyütenlere kolaylıklar,doğurmayı bekleyenlere de sorunsuz güzel doğumlar diliyorum

Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Canım sen her emzirme arkasına süt mü sağıyorsun da veriyorsun?
Şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar, doğumdan sonra pek uğrayamadım. Doğum yapan arkadaşları gözleri aydın

biz bugün hem benım hem Hamza’nın kontrollerine gittik..
Bende herşey ço güzel sadece çok fazla kasılmam oluyordu , oda normal hatta olması gereken bişeymiş 10 gün içinde geçer azalarak geçer dedi .

Hamza beye gelirsek 2 gün doğru düzgün ememedi zaten memeyi tutamadı tutsa da hemen uyuyakaldı o yüzden 200 gram kayıp yaşamış , sarılık değeride 8 çıktı , o yüzden 3 gün sonra tekrar kontrole gidicez..
İşitme ve göz muayenesini olamamıştı haftasonu doğum olduğu için onları oldu hepsi güzel çok şükğr .

sizlerde ne var ne yok ? Nasıl gidiyor yeni hayatınız

Hanimlar dun3 bebis 06.41 de doggu hala kaka yapmadı gece sütum az diye biraz mama takviyesi yaptilar gündüz de 40 ml kadar aldi toplamda hala yapmadı eve de çıktım cikarken doktor yapar dedi ama (
Kaka yapmadan saldılar mı ya
Biz resmen kaka yapmasını bekledik salmaları için . İlk kaka için mi bilmiyorum ama anne sütü alan çocuklarda 10 güne kadar kaka olmaması normal karşılanıyor , tabi ilk mekonyumlu kaka için mi İnan hiç bilmiyorum

Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Emzirdiğine dikkat etmemişim canm ben de öyle yapıyorum güzel emdiyse bazen 30 veriyorum hatta arkasına bazen 60

Aa benimde öyle,bende dedimki doktora nasıl indircez peki diyeO da sancıların başlayınca sancıyla iner dedi,bende bekliyordum ki merdiven in çık şunu yap bunu yap der zannediyordum ama sancıyla iniyormuş

Canım benimde inmemişti sancıyla iniyor bir süre sonra hatta şiddetliler gelince inmeye başladı ilk başta bile değil

Bol bol kayısı yiyebilirsin tatlım kurusu normal meyvesini hem süt için hemde büyük idrar için

Kızlar eşim bugün oglumuzun kimliğini çıkartmaya gitmişti nüfus müdürlüğüne Sarp Arslan yazdırmış ismini o kadar tartışmadan sonra sana hediye olsun dedim diyo çok mutlu oldum
Hadi gözün aydın ismiyle sağlıkla yaşasın sarp arslan’cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…