İnşallah canım sağ salim atlatırız bu süreci ve yavrularımızı sağlıcakla alırız kucağımıza ağrısız sızısızDene canım ama çokta riske atma kafa çevresi büyük çıktıysa tabi en iyi sen ve doktorun bilir.inan benimde aynı kafamı dağıtmak istiyorum canım bişey yapmak istemiyor, ruh halim zaten hergün değişiyor bir çok sinirliyim bir mutluyum bir karamsar hormonlardan dolayı.Sabırsızlık zaten hat safhada. Hızlı geçsin inşallah bu günler
İnşallah canım aminn dediğin gibi yapıcam bakalım sancılar ne zaman gelcekGeliyor geliyor merak etme. hareket et bol bol. hatta biraz squat yap bence. inşallah bir avazda doğurursun.❤
İnşallah canım aminn inşallah sağlıkla gelirler kolay bir doğumumuz olurİnşallah canım sağ salim atlatırız bu süreci ve yavrularımızı sağlıcakla alırız kucağımıza ağrısız sızısız
Aynen ben de ikilemde kaldımCanım benim eşim oldu ama bana daha çıkmadı çıkarsa da olurmuyum bilmiyorum. Bir yanım zorunlusun diyor bir yanım bebeğe bir etkisi olur diye korkuyor♀
Canım sen her emzirme arkasına süt mü sağıyorsun da veriyorsun?Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Şimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba.yarın yatıyorum ben de hastaneye öğleden sonra sezaryenle alınacak inşallah bebeğim.dualarınızı eksik etmeyin emi inşallah hayırlısıyla alayım kucağıma ve sonrası da kolaylıklarla gelsin.bebeğini büyütenlere kolaylıklar,doğurmayı bekleyenlere de sorunsuz güzel doğumlar diliyorum
Kaka yapmadan saldılar mı yaHanimlar dun3 bebis 06.41 de doggu hala kaka yapmadı gece sütum az diye biraz mama takviyesi yaptilar gündüz de 40 ml kadar aldi toplamda hala yapmadıeve de çıktım cikarken doktor yapar dedi ama (
Emzirdiğine dikkat etmemişim canm ben de öyle yapıyorum güzel emdiyse bazen 30 veriyorum hatta arkasına bazen 60Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Banada öyle geliyor40. Haftanın sonuna 41 olana kadar bekleyecek o zaman, biz sonuncular olarak bakalım nasıl olacak doğumlarımız:) ben de yarın kontrole gidiyorum 38+5 im yarın
Aa benimde öyle,bende dedimki doktora nasıl indircez peki diyecanım benim bebiş dönmesine rağmen tam aşağı inmedi yani doğum kanalına. Yürüyüş, squat, merdiven in çık, pilates topu üstünde zıplamalar evde hareketliyim ev işleri vs neler yapıyorum amaa inmedi hala ve yarın kontrolüm var dhaa da inmediyse bunlar direkt etkili değil diyeceğim:)
Canım hayırlı olsun mutlu bir ömrü olsun bebişinKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Suni sancı diye yatmıştım ama kendi sancım geldi
Hayırlı olsun inslhKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Canım benimde inmemişti sancıyla iniyor bir süre sonra hatta şiddetliler gelince inmeye başladı ilk başta bile değilKızlar bende bugün nstye girdim sancı gözükmüyor çatı muayenesi oldum bebek üstteymiş daha inmemiş.pazartesi gel kontrole eğer hala inmemişse sezeryan olur dedi. Sizce bu bir haftada iner mi? Neler yapayım ki insin yürüyüş çömelme hareketleri herşeyi de yapıyorum aslında ama olmuyor. Sezeryan istemiyorum ama böyle giderse kesin sezeryan olur .
Canım hayırlı olsun mutlu bir ömrü olsun bebişin
Amin, Teşekkür ederim kızlarHayırlı olsun inslh
Hayırlı ugurlu olsun inşallah. Ömrü güzel olsun evladınınKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Bol bol kayısı yiyebilirsin tatlım kurusu normal meyvesini hem süt için hemde büyük idrar içinHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Hadi gözün aydın ismiyle sağlıkla yaşasın sarp arslan’cıkKızlar eşim bugün oglumuzun kimliğini çıkartmaya gitmişti nüfus müdürlüğüne Sarp Arslan yazdırmış ismini o kadar tartışmadan sonra sana hediye olsun dedim diyo çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?