Gözünaydın canımm maşAllahKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Suni sancı diye yatmıştım ama kendi sancım geldi
Maşallah gözünaydınnnnKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
merhabalar ben temmuz annelerindenim ama burayı da okuyorum bilgilenmek için yazınıza denk geldim. benim bebiş de dönmedi daha dönecek gibi de değil hep yan yattı çünkü. kafası aşağı inmeyen bebişlerin pozisyonları olurmuş kimisinin poposu rahmi kapatır kimisi yatay kimisi çapraz dururmuş. benim dr aşırı normal doğum yanlısı normalde ama benim bebişin durduğu pozisyonda sancın gelirse plesanta vajınadan sarkmaya başlar sıkıntı oluşur normalde 40a kadar beklerim poposuyla kapatsa orayı dedi ama bu pozisyonda olmazmış. belki sizinki de öyle bir pozisyondur. ALLAH hayırla sağlıkla kavuştursun yavrunuza inşallahKızlar benim bebek hala dönmedi yarın 38 haftalık olucaz bu moxa yöntemi diye bişey varmış duydunuz mu bilmiyorum onu denemek istiyorum bebeğin dönmesi için.birde doktor 39 a kadar bekleriz sonra sezeryan diyor neden 40 41 e kadar beklemiyorlar sonuçta ilk doğumum bi aksilik olmadığı sürece beklemek gerekmez mi
Maşallah ne güzel olmuş öyle. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤Kızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Naptın canım sancılar başladı mıİnşallah canım aminn dediğin gibi yapıcam bakalım sancılar ne zaman gelcek
Ağrın filan var mı kuzuYok başı aşağıda şuan ama gelmeye niyeti yok
Günaydın doğurmadım ama benim 1 buçuk yaşında oğlum var sağolsun rahat vermiyor:)Günaydın güzel anneler. Herkes bebeğiyle ilgileniyor tabi bizim gibi boş boş bekleyen kalmadı. Nasılsınız annelik nasıl gidiyor.
Maşallah size güle güle büyüsün sağlıkla mutlulukla.. Cinsiyet neydi kilosu boyu nasıl ismi ne olduKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Günaydın canım az kaldı sizede hayırlısıyla hamilelikte özleniyor yaGünaydın güzel anneler. Herkes bebeğiyle ilgileniyor tabi bizim gibi boş boş bekleyen kalmadı. Nasılsınız annelik nasıl gidiyor.
Ahh canım aynen öyle lohusalık hormonları da baskın zaten.. Bizim ilk 1 haftamız özellikle çok zordu benim oğlum 8 yaşında hiperaktif ve otizmli konuşamıyor yemeğini filan ben yediriyorum tuvalet te öyle alışamadı daha.. Bebekle onu yalnız bırakamıyorum bebek genelde yatak odasında kilitli yavrum..abisi okuldayken yanıma alıyorum..2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye .Normal mi bu psikoloji
Bende 2. Kizim dogdugunda lohusaliktan dolayi cok duygusaldim ama inanki geciyor. Suan 3. Kizim dogdu diyer 2 kizlarimi ihmal etmiyorum saolsun babasida ilgileniyor zaten bize ihtiyaclarida olmuyor 2 si birbirine yetiyor oynuyup duruyolar2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye .Normal mi bu psikoloji
Bende aynı durumdayım ya2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye .Normal mi bu psikoloji
Ay daha küçükmüş senin ki.Günaydın doğurmadım ama benim 1 buçuk yaşında oğlum var sağolsun rahat vermiyor:)
Ay bebek gördükçe içim gidiyor ama haklısın dışarıdayken çok daha zor her şey. Bebim 41 haftayı bile görebilirim hiç ümidim kalmadı artık.Günaydın canım az kaldı sizede hayırlısıyla hamilelikte özleniyor yadaha hala boş karnıma alışamadım güzeldi orda hıçkırması dışarda daha çok hıçkırıklı bu bebe emsin gaz çıkarsın yada çıkarmasın başlıyor
Biz bugün 2 haftalık olduk şaka maka geçiyor vakit
Ağrıda yok,senin durum nasıl cnmAğrın filan var mı kuzu
Allah şifa versin canımBebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah canım. Daha tam olarak neyi olduğu anlaşılmadı sanırım inşallah önemli bir şey değildir çabucak toparlar sağlıkla evinize dönersiniz.Bebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
İkinci oğlum doğduğunda haftalarca ilk çocuğum için ağladım haftalarca.hepsi normal canım.şu anbaktığmda keşke daha sabırlı olabilse idim diyorum herşeyine,yorgunluk yoğunluk sabırsız yapıyor insanı.hepsi geçecek büyüyüp Yanyana oynayacaklar mutlulukla izleyeceksin üzme kendini.sol elle yazıyorum kolumda serum var kaçta girerim bilmiyorum dua ile arkadaşlar2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye .Normal mi bu psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?