2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
En çokta anne seni çok özledim diyor arada. Ben ailemden uzaktaydim 4 sene. Kızımla başbaşa büyüdük. Eşim askeri personel yanımızda olmazdı. Şimdi kızıma benden uzak durmqk zor geliyr. Aynı ev içinde ozliyor beni çocuk.

Kızlar sabaha yatış verildi bebişin kilosu fazla olduğu için suni sancı denicez olmazsa sezaryan olucam dualarını zi bekliyorum inşallah
ay sağlıkla sıkıntısız al kucağına inşallah. kolay bir doğumun olsun. ❤ kaç haftalıksın kaç kilo bebiş

Aynen bi kızımda var ben de öyle kucağıma alıyorum ağrım var demeden tırnak yemeye başladi eşimde askeri personel bizde beraber büyüdük her anında ben vardım ikiye bölünüyorsun bi kaç kere annem var şükür ona bırakıp çikiyoruz

Evet canım inşallah 2ssini bir arada çıkarmış olacağım Allah’ın izniyle

2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye . Normal mi bu psikoloji
Ben daha doğum yapmadım canım ama tabiki normal şuanda bile haksızlık yapmış gibi hissediyorum nasıl bırakıp gidiceğim diye düşünüyorum vicdan azabı duyuyorum

Ağrıda yok,senin durum nasıl cnm
Kuzum benim baskı vardı iki gündür çok dünde ağrım oldu bel ve kasık gece adet sancısına döndü ama doğum sancısı kadar şiddetli değildi devamı gelir sandım ama şuan ağrım hafifledi sanki bekliyorum ay bir an önce doğurup normal hayatıma dönmek istiyorum çok bunaldım hamilelikten ağrılardan bu hamileliğim zor geçti doğum korkumu unuttum düşün yani

Rabbim şifalar versin inşAllah canım toparlar bir an evvel inşAllah

Merhaba kızlar doğum yapanlara Rabbim bebeklerinin sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin, bekleyenlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
7 temmuza sezaryen günü verildi hamileliğin en başından beri normal doğum hayal etmiştim. Gebelik şekerinden dolayı doktor erken alacak bebekleri. Sezaryenden çok korkuyorum aslında sonrasından korkuyorum ağrım çok olursa bebeklerle nasıl ilgilenirim diye. Yap-yapma dediginiz bir sey var mı kendimi nasıl hazırlayabilirim doğuma? Yanıma mutlaka almam gereken şeyler neler?

Seninki sinyal göndermiş,doğum yakındır inş. sağlıcakla alalım inş bebişlerimizi kucaklarımıza

Ara vermişken kurtul bu illeten ben de öğrendiğim gün bıraktım. Kızımda tekrar başlamiştim bu sefer başlamam inş
Ben mastit oldum günlerdir acı çekiyorum hem ağlıyorum hem emzirme hem sağma yapıyorum iki kez acillik oldum antibiyotik kullandım ikinci kutuya baslicam bu esnada sigara da içtim hamileyken hiç icmemistim

Allah yardımcımız olsun
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş
Korkulacak bir şey yok aslında sadece ilk gün zor oluyor
Ayağa kalkıp bol bol yürüdükçe toparlanıyor insan
Sürekli düşünüp panik yapma her şey o kadar hızlı ilerliyor ki anlamadan kucağına almış olucaksın inş Allah’ın izniyle
Bebek kıyafetleri bez kendin için pijama biberon
Bunlar haricinde çok fazla bir şeye ihtiyaç duymadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…