En çokta anne seni çok özledim diyor arada. Ben ailemden uzaktaydim 4 sene. Kızımla başbaşa büyüdük. Eşim askeri personel yanımızda olmazdı. Şimdi kızıma benden uzak durmqk zor geliyr.Bende aynı durumdayım ya
Sürekli ağlamaklıyım
Dün akşam bebiş çok ağladı 4 saat boyunca eşimle uğraştık kızım geldi salonda tek başıma oturuyorum sıkılıyorum ne zaman yanıma geliceksiniz dedi
Tabi ben başladım ağlamaya ihmal ediyorum diye
Biraz büyüseler bebek arabasına koyucaz çıkarıcaz dışarıya hep birlikte ama çok küçükler daha
ay sağlıkla sıkıntısız al kucağına inşallah. kolay bir doğumun olsun. ❤ kaç haftalıksın kaç kilo bebişKızlar sabaha yatış verildi bebişin kilosu fazla olduğu için suni sancı denicez olmazsa sezaryan olucam dualarını zi bekliyorum inşallah
Allah razı olsun canım 38+3 üm bebişim 4100 gray sağlıkla sıkıntısız al kucağına inşallah. kolay bir doğumun olsun. ❤ kaç haftalıksın kaç kilo bebiş
Aynen bi kızımda var ben de öyle kucağıma alıyorum ağrım var demeden tırnak yemeye başladi eşimde askeri personel bizde beraber büyüdük her anında ben vardım ikiye bölünüyorsun bi kaç kere annem var şükür ona bırakıp çikiyoruzEn çokta anne seni çok özledim diyor arada. Ben ailemden uzaktaydim 4 sene. Kızımla başbaşa büyüdük. Eşim askeri personel yanımızda olmazdı. Şimdi kızıma benden uzak durmqk zor geliyr.Aynı ev içinde ozliyor beni çocuk.
Ay allah kolaylık versin inşallah normal doğumla hiç zorlanmadan doğurursun.❤Allah razı olsun canım 38+3 üm bebişim 4100 gr
Evet canım inşallah 2ssini bir arada çıkarmış olacağım Allah’ın izniyleAy daha küçükmüş senin ki.arkadaş gibi büyürler.
Ay bebek gördükçe içim gidiyor ama haklısın dışarıdayken çok daha zor her şey. Bebim 41 haftayı bile görebilirim hiç ümidim kalmadı artık.
Ben daha doğum yapmadım canım ama tabiki normal şuanda bile haksızlık yapmış gibi hissediyorum nasıl bırakıp gidiceğim diye düşünüyorum vicdan azabı duyuyorum2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye .Normal mi bu psikoloji
Kuzum benim baskı vardı iki gündür çok dünde ağrım oldu bel ve kasık gece adet sancısına döndü ama doğum sancısı kadar şiddetli değildi devamı gelir sandım ama şuan ağrım hafifledi sanki bekliyorum ay bir an önce doğurup normal hayatıma dönmek istiyorum çok bunaldım hamilelikten ağrılardan bu hamileliğim zor geçti doğum korkumu unuttum düşün yaniAğrıda yok,senin durum nasıl cnm
Rabbim şifalar versin inşAllah canım toparlar bir an evvel inşAllahBebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
İnşallah canımAy allah kolaylık versin inşallah normal doğumla hiç zorlanmadan doğurursun.❤
bende cuma günü 38+2 olucam konturolüm var. bir haftadır kilo aldıracak her şeyi bıraktım ki kilo almasın diye merakla sonucu bekliyorum valla.İnşallah canım
Seninki sinyal göndermiş,doğum yakındır inş. sağlıcakla alalım inş bebişlerimizi kucaklarımızaKuzum benim baskı vardı iki gündür çok dünde ağrım oldu bel ve kasık gece adet sancısına döndü ama doğum sancısı kadar şiddetli değildi devamı gelir sandım ama şuan ağrım hafifledi sanki bekliyorum ay bir an önce doğurup normal hayatıma dönmek istiyorum çok bunaldım hamilelikten ağrılardan bu hamileliğim zor geçti doğum korkumu unuttum düşün yani
Adet sancıları gibi hafif sancılar oluyor canım . Bunlar bir haftadır vardı zaten.:/Naptın canım sancılar başladı mı
Anladım canım inşallah iner çok sağol :)Canım benimde inmemişti sancıyla iniyor bir süre sonra hatta şiddetliler gelince inmeye başladı ilk başta bile değil
Ben mastit oldum günlerdir acı çekiyorum hem ağlıyorum hem emzirme hem sağma yapıyorum iki kez acillik oldum antibiyotik kullandım ikinci kutuya baslicam bu esnada sigara da içtim hamileyken hiç icmemistimAra vermişken kurtul bu illeten ben de öğrendiğim gün bıraktım. Kızımda tekrar başlamiştim bu sefer başlamam inş
Bi önceki kontrol ne zamandı ve kaçkiloydubende cuma günü 38+2 olucam konturolüm var. bir haftadır kilo aldıracak her şeyi bıraktım ki kilo almasın diye merakla sonucu bekliyorum valla.
Allah yardımcımız olsunEn çokta anne seni çok özledim diyor arada. Ben ailemden uzaktaydim 4 sene. Kızımla başbaşa büyüdük. Eşim askeri personel yanımızda olmazdı. Şimdi kızıma benden uzak durmqk zor geliyr.Aynı ev içinde ozliyor beni çocuk.
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşMerhaba kızlar doğum yapanlara Rabbim bebeklerinin sağlıkla büyüdüğünü görmeyi nasip etsin, bekleyenlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
7 temmuza sezaryen günü verildi hamileliğin en başından beri normal doğum hayal etmiştim. Gebelik şekerinden dolayı doktor erken alacak bebekleri. Sezaryenden çok korkuyorum aslında sonrasından korkuyorum ağrım çok olursa bebeklerle nasıl ilgilenirim diye. Yap-yapma dediginiz bir sey var mı kendimi nasıl hazırlayabilirim doğuma? Yanıma mutlaka almam gereken şeyler neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?