geçen çarşambaydı canım 3824 gr dıBi önceki kontrol ne zamandı ve kaçkiloydu
Ay inşallah çabucak toparlarda emzirirsin evine götürürsün canım. Dualarımız seninle.❤Kızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusunbugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah
Canım inşallah bir an evvel toparlar iyileşir bebişin dualarımız seninleBebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
Çok şükür canım inşallah bir an evvel kavuşursunuz acil şifalar tüm bebelereKızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusunbugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah
Aynen bi kızımda var ben de öyle kucağıma alıyorum ağrım var demeden tırnak yemeye başladi eşimde askeri personel bizde beraber büyüdük her anında ben vardım ikiye bölünüyorsun bi kaç kere annem var şükür ona bırakıp çikiyoruz
Umarım şifasını bulur yavrun.Bebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
Canım güçlü olmaya çaliş lütfen sütleri buzluğa atarsan bebeğin gelince içer inşallah bi an önce kavuşursunuzBebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kadar
Maşallah canım hayırlısıgeçen çarşambaydı canım 3824 gr dı
Amin canım. Şuan takıldı mı sana suni sancı. Ne durumdasın.Maşallah canım hayırlısı
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve götürürsün öpüp koklarsın canımKızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusunbugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah
Maaşallah bebişine canım az kalmış kavuşmanıza. Allah bir daha böyle günler göstermesin inş size deKızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusunbugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah
Amin kuzum hepimiz inşallahSeninki sinyal göndermiş,doğum yakındır inş. sağlıcakla alalım inş bebişlerimizi kucaklarımıza
Dun girememistim bugun girince okudugum en moral verici mesajKızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusunbugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve götürürsün öpüp koklarsın canım
Maaşallah bebişine canım az kalmış kavuşmanıza. Allah bir daha böyle günler göstermesin inş size de
İnşallah kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz içinDun girememistim bugun girince okudugum en moral verici mesajCanim gidisatin iyi yonlu olmasi cok mutlu etti beni her gecen gun daha iyiye insallah
Yok canım 3 cm açılma var hazırlan dedi sabah verelim sancıyı bugün yürü bol bol dedi evdeyim sabah takılacakAmin canım. Şuan takıldı mı sana suni sancı. Ne durumdasın.
Bende emziriyorum 40 dakka sonra sutumu sagiyorum , sabahlari 200 ml ogleden sonra 80 ml 100ml . Buzluga atiyorum. Ama memeden ne emiyor bilemiyorum. Sadece kustugu icin doydugunu anliyorum . Hickiriyor ve yedigiki hafif cikariyor. O zmn duruyorumBizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Anladım canım. Allah kolaylık versin inşallah.Yok canım 3 cm açılma var hazırlan dedi sabah verelim sancıyı bugün yürü bol bol dedi evdeyim sabah takılacak
Maşallah sütünüz mü çok yoksa normali mi bu benm maksimum 50 ml çıkıyor ama düzenli sağmıyorum o yüzden miBende emziriyorum 40 dakka sonra sutumu sagiyorum , sabahlari 200 ml ogleden sonra 80 ml 100ml . Buzluga atiyorum. Ama memeden ne emiyor bilemiyorum. Sadece kustugu icin doydugunu anliyorum . Hickiriyor ve yedigiki hafif cikariyor. O zmn duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?