2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar oğluşumu ziyarete gittim kanındaki enfeksiyon yükselmiş görünüyo birazcık ama doktor şey dedi ayağında damar yolu açık onu vücudu enfeksiyon olarak görüyor olabilir dedi çünkü genel olarak sağlığı çok çok iyiye gidiyo dedi sarılığı geçmiş göğsündeki kızarıklıklar vs. Hepsi geçmiş nazar değmesin o kadar sağlıklı görünüyordu ki bugün allahım nazarlardan korusun bugün kuvozdeki oksijeni de keseceklermiş iyi tepki verirse yarın 2 defa emzirmene izin verebilirim dedi ertesi gün tüm gün emzirebilirsin ondan sonra da en geç 2 gün içinde taburcu ederiz dedi yani her şey yolunda giderse cumartesi pazar gibi eve getiririm oğlumu allah hepimizin canlarına şifa versin inşallah

Ay inşallah çabucak toparlarda emzirirsin evine götürürsün canım. Dualarımız seninle.❤

Canım inşallah bir an evvel toparlar iyileşir bebişin dualarımız seninle
Çok şükür canım inşallah bir an evvel kavuşursunuz acil şifalar tüm bebelere

Umarım şifasını bulur yavrun. Dualarım sizinle canim

Canım güçlü olmaya çaliş lütfen sütleri buzluğa atarsan bebeğin gelince içer inşallah bi an önce kavuşursunuz

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve götürürsün öpüp koklarsın canım

Maaşallah bebişine canım az kalmış kavuşmanıza. Allah bir daha böyle günler göstermesin inş size de

Dun girememistim bugun girince okudugum en moral verici mesaj Canim gidisatin iyi yonlu olmasi cok mutlu etti beni her gecen gun daha iyiye insallah

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde eve götürürsün öpüp koklarsın canım

Maaşallah bebişine canım az kalmış kavuşmanıza. Allah bir daha böyle günler göstermesin inş size de

Dun girememistim bugun girince okudugum en moral verici mesaj Canim gidisatin iyi yonlu olmasi cok mutlu etti beni her gecen gun daha iyiye insallah
İnşallah kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için

Kizlar doğum edenler bebeği yeni doğan ünitesi yatanlar allah'im yar ve yardımcımiz olsun
Süt için ne yapıyorsun bol bol olsun diye

Bizimki 90 alıyormu bilmiyorum ama emziriyorum ardından sagdigim sütü veriyorum 60ml kadar ama bazen bitiriyor bazen bitirmiyor. Memeden ne kadar içiyor bilemiyorum
Bende emziriyorum 40 dakka sonra sutumu sagiyorum , sabahlari 200 ml ogleden sonra 80 ml 100ml . Buzluga atiyorum. Ama memeden ne emiyor bilemiyorum. Sadece kustugu icin doydugunu anliyorum . Hickiriyor ve yedigiki hafif cikariyor. O zmn duruyorum

MrvCn canim Allah şifa versin morelini yüksek tutmaya çalış sütünü sakla bebişin eve gelince içer ona şifa olur. Duamdasın . Bir an önce çıkarsınız inşallah

Bende emziriyorum 40 dakka sonra sutumu sagiyorum , sabahlari 200 ml ogleden sonra 80 ml 100ml . Buzluga atiyorum. Ama memeden ne emiyor bilemiyorum. Sadece kustugu icin doydugunu anliyorum . Hickiriyor ve yedigiki hafif cikariyor. O zmn duruyorum
Maşallah sütünüz mü çok yoksa normali mi bu benm maksimum 50 ml çıkıyor ama düzenli sağmıyorum o yüzden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…