2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende bugün aşımı oldum şu anlık bir şeyim yok
MrvCn sende durumlar nasıl canım kol ağrısı falan var mı
Dün gece başladı benim kol ağrım cnm. yataktan kendim rahat kalkabiliyordum, şimdi zorlanıyorum koluma yüklenince. Eşim 2 günde geçti demişti, yarına geçer inş.

Kızlar sizinde bebeler memenizi koparıyormu emince , resmen sıkıştırıyor mememi canım yanıyor kopacak gibi oluyor

Maşallah sana bnm yapısal dmk ki gelmeyor bebelerim içeride çok rahatlar zaar haftalarca kanala dönük duruolar ama girmiolar kanala

Reactions: H E
LesaM nasıl gidiyor evde kalabalıkla hayat
Ben bu dönemde hiç kimseyi istemiyorum ya
Kayınvalidemle annem yanımdaydı 5 gün sonra gittiler.Eşim evden çalışıyor bana yardımcı oluyor o yüzden gerek yok size dedim böyle kafam çok rahat çünkü benim kv pek iş yapmaz annemde tam tersi hiç durmaz yerinde en güzeli herkes evine

Abartisiz her bez sonrası az az pişik önleyici Bepanthol kullanıyorum

Bende bugun nöbetteyim bu gece huzursuz kizim neyse Allahtan her gece böyle degil esimle diyer kizlarim uyusun sonra sabah onlar kalkinca ben yatarim esimde bakar bebege

Abartisiz her bez sonrası az az pişik önleyici Bepanthol kullanıyorum

Ben de kullanıyordum lakin yetmedi
Zaten kullanmak gerekiyor her bezde. Sık sık da değiştiyorum ama birkaç sefer ıslak mendil kullanımı ve bez marka değişikliği oldu. Sanırım o ara hassaslaştı. Sonra da krem fayda etmedi.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…