- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem de bir gece verdiğini ve o gece çocuğun hiç uyanmadığını söylemiştiAnnem bir kere benim içtiğim rezeneden bir çay kaşığı verdi çocuk bütün gün uyudu ya. Tesadüf mü bilmiyorum da ben korktum daha vermem.
Canım 2 gün sanırım normal doğumları 24 saat gözetimdr tutup bırakıyolar ama sezeryanleri 48 saat gözetliyolar sanırım lokal anestezi verildiği içinkızlar şehir hastanesinde sezeryan olucam ya ben acaba kaç gün kalmam gerekecek. yarın yatış vereceğini söylemişti sezeryandan önce 1 gün kalıcam zaten sonrasında ne kadar kalınıyor devlet hastanesinde bilen var mı ?
Canımın içi çok şükür iyiyiz evdeyiz küçük hanımefendiye uyum saglamaya çalışıyoruz. Kuvoz geçmişinden dolayı göz işitme testlerini tekrarlamakla uğraşıyoruz.Merhaba kızlar çok mesaj birikmişti okuyamadım. Herkes iyidir umarımseverb @MrvCn bebeler eve çıktı mı?
MutluSon333 siz nasılsınız Serra bebek iyi mi?
peki hafta sonu taburcu olabilirmiyim acaba ?Canım 2 gün sanırım normal doğumları 24 saat gözetimdr tutup bırakıyolar ama sezeryanleri 48 saat gözetliyolar sanırım lokal anestezi verildiği için
Gideceğin devlet hastanesi doğum yaptigin yer mı canım? İlla doğum yaptigin hastane ilk testi yapacakmış . Biz ücreti karşılığında başka hastanede yapalım demiştik kabul etmediler . Geçen cuma anca gecebildik. Geç olması sorun olmaz canimAynen yapmalari lazimdi bende o acıyla soramadım dun sordugumda dogduklarinda kulakta ödem oluyor yapmiyoruz dediler yarina devlet hst gidecegm 10. Günü yarın ins bir sıkıntı olmaz
Ben devlette yaptım iki gun kaldım . cuma yaptım, pazar çıktımpeki hafta sonu taburcu olabilirmiyim acaba ?
perşembe sezeryan olucam 2 günse cumartesi çıkışım olur mu ?
Bina kullaniyoruz. Uyumakta zorlandigimda veriyorum almak istemeyince burnuna pıt pıt bı iki vuruyorum alıyor ve dalıyor uykuya. Sonra kendi birakiyor. Kurtarıcı gerçekten .Kızlar sizin bebekler emziğe alıştı mı bizimkisi almıyo hiç memeyle uyumak istiyor benim de meme ucum yara oldu artık öyle keyfine boş çektiği için annemle emzik verdik ama fırlattı internetten araştırdım chicco iyi olur ondan alın yazıyorlar ama size de sorayım dedim
hafta sonu çıkış yapılıyorsa sorun yok.Ben devlette yaptım iki gun kaldım . cuma yaptım, pazar çıktım
Canım gec gordum kusura bakma 40mız cıktı emmiyor beni sağıp veriyorum ilk zamanlar cok uğraştım emmesi için .sonra zaten zor elde ettim canı sağ olsun bırak emmesin dedim durumlar böyle .tabi gaz problemi de var 2 saatte bir uyanıyor zamanla uyuma süresi de uzar inş@Nenekorkud
memurhanim
@Neva su
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Nasıl gidiyor baya büyüdü sizin bebişler
Cumartesi doktorunuz ziyarete gelmez sanırım devlet olduğu için ama nöbetçi kadın doğumcu gelip bakarsa o taburcu edebilirpeki hafta sonu taburcu olabilirmiyim acaba ?
perşembe sezeryan olucam 2 günse cumartesi çıkışım olur mu ?
Canım sık giremiyorum doğum yapmışsınHanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Bizim bugün taburcu etmeden önce yaptılar bence onlar başlarından savmaya çalışmışHanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Iyiyiz çok şükür allah razı olsun bugün taburcu olduk şimdi beşiğinde huzurlu huzurlu uyuyor kuzum ama doyurmakta güçlük çekiyorum biraz yoğun bakımdaki hemşireler de aynısını söyledi zor doyurduk diyeseverb canım aklım sendeydi bebeğin ve sen iyimisiniz
Zamanla süt artar mamaya gerek bile kalmaz masallah memeyi hemen almış. SanslısınIyiyiz çok şükür allah razı olsun bugün taburcu olduk şimdi beşiğinde huzurlu huzurlu uyuyor kuzum ama doyurmakta güçlük çekiyorum biraz yoğun bakımdaki hemşireler de aynısını söyledi zor doyurduk diyeiki memeyi de emiyo sonra üstüne 1 ölçek mama içiyor ancak doyuyor
![]()
Ay inşallah çıkarırlar yaa.Cumartesi doktorunuz ziyarete gelmez sanırım devlet olduğu için ama nöbetçi kadın doğumcu gelip bakarsa o taburcu edebilir
Bibs yazmıştım bina ne yaBina kullaniyoruz. Uyumakta zorlandigimda veriyorum almak istemeyince burnuna pıt pıt bı iki vuruyorum alıyor ve dalıyor uykuya. Sonra kendi birakiyor. Kurtarıcı gerçekten .
Gözün aydın canımIyiyiz çok şükür allah razı olsun bugün taburcu olduk şimdi beşiğinde huzurlu huzurlu uyuyor kuzum ama doyurmakta güçlük çekiyorum biraz yoğun bakımdaki hemşireler de aynısını söyledi zor doyurduk diyeiki memeyi de emiyo sonra üstüne 1 ölçek mama içiyor ancak doyuyor
![]()
Anladım ben onuBibs yazmıştım bina ne ya![]()