• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar şehir hastanesinde sezeryan olucam ya ben acaba kaç gün kalmam gerekecek. yarın yatış vereceğini söylemişti sezeryandan önce 1 gün kalıcam zaten sonrasında ne kadar kalınıyor devlet hastanesinde bilen var mı ?

kızlar şehir hastanesinde sezeryan olucam ya ben acaba kaç gün kalmam gerekecek. yarın yatış vereceğini söylemişti sezeryandan önce 1 gün kalıcam zaten sonrasında ne kadar kalınıyor devlet hastanesinde bilen var mı ?
Canım 2 gün sanırım normal doğumları 24 saat gözetimdr tutup bırakıyolar ama sezeryanleri 48 saat gözetliyolar sanırım lokal anestezi verildiği için

Merhaba kızlar çok mesaj birikmişti okuyamadım. Herkes iyidir umarım severb severb @MrvCn bebeler eve çıktı mı? MutluSon333 MutluSon333 siz nasılsınız Serra bebek iyi mi?
Canımın içi çok şükür iyiyiz evdeyiz küçük hanımefendiye uyum saglamaya çalışıyoruz. Kuvoz geçmişinden dolayı göz işitme testlerini tekrarlamakla uğraşıyoruz.
Sen nasılsın Selim paşa iyi mi ?

Canım 2 gün sanırım normal doğumları 24 saat gözetimdr tutup bırakıyolar ama sezeryanleri 48 saat gözetliyolar sanırım lokal anestezi verildiği için
peki hafta sonu taburcu olabilirmiyim acaba ?
perşembe sezeryan olucam 2 günse cumartesi çıkışım olur mu ?

Aynen yapmalari lazimdi bende o acıyla soramadım dun sordugumda dogduklarinda kulakta ödem oluyor yapmiyoruz dediler yarina devlet hst gidecegm 10. Günü yarın ins bir sıkıntı olmaz
Gideceğin devlet hastanesi doğum yaptigin yer mı canım? İlla doğum yaptigin hastane ilk testi yapacakmış . Biz ücreti karşılığında başka hastanede yapalım demiştik kabul etmediler . Geçen cuma anca gecebildik. Geç olması sorun olmaz canim

Kızlar sizin bebekler emziğe alıştı mı bizimkisi almıyo hiç memeyle uyumak istiyor benim de meme ucum yara oldu artık öyle keyfine boş çektiği için annemle emzik verdik ama fırlattı internetten araştırdım chicco iyi olur ondan alın yazıyorlar ama size de sorayım dedim
Bina kullaniyoruz. Uyumakta zorlandigimda veriyorum almak istemeyince burnuna pıt pıt bı iki vuruyorum alıyor ve dalıyor uykuya. Sonra kendi birakiyor. Kurtarıcı gerçekten .

@Nenekorkud
memurhanim memurhanim
@Neva su
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Nasıl gidiyor baya büyüdü sizin bebişler
Canım gec gordum kusura bakma 40mız cıktı emmiyor beni sağıp veriyorum ilk zamanlar cok uğraştım emmesi için .sonra zaten zor elde ettim canı sağ olsun bırak emmesin dedim durumlar böyle .tabi gaz problemi de var 2 saatte bir uyanıyor zamanla uyuma süresi de uzar inş

Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Canım sık giremiyorum doğum yapmışsın🥰 inş hersey yolundadır . Bu arada işitme testi ilk 1 hafta içinde yapılıyor 1 ay cok gec değil mi

Son düzenleme:
Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Bizim bugün taburcu etmeden önce yaptılar bence onlar başlarından savmaya çalışmış

severb severb canım aklım sendeydi bebeğin ve sen iyimisiniz
Iyiyiz çok şükür allah razı olsun bugün taburcu olduk şimdi beşiğinde huzurlu huzurlu uyuyor kuzum ama doyurmakta güçlük çekiyorum biraz yoğun bakımdaki hemşireler de aynısını söyledi zor doyurduk diye 🤭 iki memeyi de emiyo sonra üstüne 1 ölçek mama içiyor ancak doyuyor 😅

Iyiyiz çok şükür allah razı olsun bugün taburcu olduk şimdi beşiğinde huzurlu huzurlu uyuyor kuzum ama doyurmakta güçlük çekiyorum biraz yoğun bakımdaki hemşireler de aynısını söyledi zor doyurduk diye 🤭 iki memeyi de emiyo sonra üstüne 1 ölçek mama içiyor ancak doyuyor 😅
Zamanla süt artar mamaya gerek bile kalmaz masallah memeyi hemen almış. Sanslısın 🥰uyusun sağlıkla kuzucuk kokla yerime

Gözün aydın canım 💐çok sevindim Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın

Back
X