Valla canim ben aslinda ne konuşacağını bilmemezliklerine veriyorum. Çünkü dinliyorum cogu kez bilmeden etmeden konuşmuş olmak icn konuşuyorlar. Hoş ben yine kendi bildiğimi yapıyorum ne derse desinler ama iste insanın o an sınırı bozuluyor. Sürekli kendini anlatmak zorunda kalmak çok yoruyor insanı. Halbuki bir kez sana ne desek yetecekYa daha senin kırkın çıkmamış kilo konusu ne alaka. Bide ona mı kalmış senin kilonun derdi.
Ayrıca sen benim yanımda tığ gibi kalırsın. 93 kiloyum
Gorumcem de dün kizima parlatıcı ruj sürmüş. Kizim 3 yasinda. Anne bak güzel olmuş mu dedi tabi ben hemen kizdim.hayir sen çok küçüksün diye. Gorumcem de gelmiş ya parlatıcı sürdüm sadece diyor. Ona da carladım. Çok normalmis gibi söylüyor bir de. Kizin önünde makyaj yapıyor ozendiriyor resmen. Kendisi de 39yasinda küçük de değil sonra hemen gidip yıkadı yüzünü. Ben delirmediysem kimse delirmez şu lohusalik zamaniBen doğum yaptım memlekete geldim. Kaynanalardan bıktım cumartesi donucem evime. Ama bilin bakalım noldu. Kaynanam bugn birine söylerken duydum o da geliyormuş bizleyenidoğan değil büyük çocuğum yuzunden kavga ettm bende. Balkonda tabure ye çıkmaya alistirdilar kızımı. Birde kahvaltıdan önce ekmek almaya gidip aburcubur alıyorlar kizima. O da yemek yemiyor onları yiyor. En son bugn patladım bu çocuğa annesi ne diyorsa o olcak annesi ne alıyorsa onu yicek diye. Birde kızıma şey ogretmisler. Kızım bana adım soyadimla sesleniyor cidden sinirlerim yıprandı ya.
Cok sevindim saglikla buyut insalllahhArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Cnm gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza maşallah size Rabb'im analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
son derece haklısın ben arkadaş hiç takmasın diye dedim yani.103 kiloyum şu an ağzını açan olursa cart diye yırtarım valla lohusayız hepimiz bak sen de doğum yapican daha biz iyi beslenicez ki süt olucakkilo dediğin verilir Allahın izniyle
Evet sabah uyurken yavaş yavaş bişeyler geldi baktım su,birden boşalmadı suyum azar azar geldi,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş canımCok sevindim saglikla buyut insalllahhsuyun bir anda mi geldi hic bir belirti yokken?? Allahim bana da normal dogumu nasip et
Amin inş canım çok teşekkür ederimCnm gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza maşallah size Rabb'im analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cnm ben uyuduğu zaman sahip dolaba atıyorum hem sagdıkca süt çoğalıyor hem sen rahatlarsın o agrı kötü oluyor bilirim ben makine aldım elektrikli birde süt saklama poşeti sagıp atıyorum dolaba istersen öyle yapHanımlar ben bebegimi sadece emziriyorum mama vermiyorum bugun de gündüz cok uyudu memelerimde ağrı var 40 dk emdi ama yinede ağrıyor gic sağmadm bu agriların gitmesi icin sağmam mı gerek ki?
Yaaa Maşallah sizeee. Sağlıkla büyüsün bebeğin bol bol sütün olsun inşallah.Arkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
İyi şükür cnm kovit olduk atlattık şükür temmuzun 4 de iki aylık alacağız İnşallah@Nenekorkud
@memurhanim
N Neva su
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Nasıl gidiyor baya büyüdü sizin bebişler
Böyle devam ederse bende aliyim bariCnm ben uyuduğu zaman sahip dolaba atıyorum hem sagdıkca süt çoğalıyor hem sen rahatlarsın o agrı kötü oluyor bilirim ben makine aldım elektrikli birde süt saklama poşeti sagıp atıyorum dolaba istersen öyle yap
Gözünaydın cnm Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin taze anneArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Ne güzel çifter çifter geldi güzel haberler . Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
Arkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Gözünüz aydın kızlar çok geçmiş olsun analı babalı büyüsün kuzularKızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
Uyumuyor malesefCanim karnı toksa alti temizse gazı da yoksa uyuması lazım aslında. Bazen huysuzluklari da tutuyor tabi ama.
Emdikten sonra dik tut omzuna koy kendiliğinden ağzından çıkıyorlar gazı.
Kilosu az olan bebekler çok daha erken toparlıyor. Sen ona şimdi mis gibi bakarsın.Kızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?