2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ah keşke bide ben emin olabilsem. Salonda termometrede var. Derece 27-28 i gösteriyor ama ben hala üşüyomudur acaba die düşünüorm beynim yandı. Bugün dr da dedi kısa kollu zıbın giydirsen yeter dedi. Belki yarın falan ikna olurum

Dikiş yerlerimde değilde benim rahmimde çok ağrım oldu. Kırklı bebek tek bırakılmaz die bi söz vardır, ne kadar doğru bilmiorm ama bende salona yanıma alıorm gündüzleri. Gece de zaten anne yanı beşiğinde aynı odadayız.

Senin iyi kaynanan benim kocam çocuğu yıkarken kombiyi açıyor sanki suyu benim tepemden döküyor

Doktorlar hemşireler sürekli çocuğun fazla sıcağa tahammülü yok. Siz hangi ısıda rahat hissediyorsanız çocuğu da öyle düşünün dediği halde insanlar neden üşüyeceğini düşünüyor hala eşin de alemmiş genç insan da anlamıyorsa koca karılara anlatamamız normal

Anne yoğurt yapacaksan sütümü sağıp vereyim çocuğu rahat bırak mayalama diyorum kadına bozuk bozuk bakıyor bana. Ya benden şeker gelin mi var saçma bir şey yapıyorsun şakayla karşılık veriyorum

Merhaba anneler önceden grupta aktiftim son bir kaç zamandır yoğunluktan sessizce takip ediyorum. Doğum yapmış olanlar hayırlı olsun yapmamış olanlar darısı başımıza hala doğum yapmamış olanlar doktorunuz ne diyor bana bekleyelim diyor hep

Ben butun gun pilates topunda zipliyorum gelsin diye sen bir seyler yapiyor musun? Cmartesi doktor kontrolu var bakalim ne diceyecek
Ben de tüm gün pilates topu üzerindeyim. Şu an nstdeyim. Kilosu 4000 Gr olmuş doktor riskleri saydı. İri olduğunu için kanala giremeyip doğumu baslatamiyor olabilir dedi. Biraz sezaryen gibi konuştu. Açıkçası riskleri göze alamıyorum. Normal doğumu cook istiyordum ama bugün doktorun söyledikleri çok moralimi bozdu. Yine de haftaya Çarşamba ya kadar bekliycez. Çok üzgünüm ama sağlıkla doğsun tabi tek dileğimiz bu

İlk 10 gün kadar ben günde 4 kere geralgine k içtim. Ekstra ağrı durumunda arevelesim vardı. Yavaş yavaş azalttım 9.-10. Günden sonra. Halamda ağrım oluyor. Yorulduğumda dikişlerim acıyor ilk. Dikkat et çok yorma kendini.
Ben de salona park yatak koydum gündüz oraya koyuyorum gece yatağına alıyorum kendi odama. Çok bilgim yok ama nasıl yapmak lazım.

Sağlıcakla alın inşallah kucağınıza Benim nerdeyse 1 aydır kanalda ama doğmuyor

Doktorunu dinle zorlama sakın normal diye bazen iyi ki sezaryen diye bir yöntem var
Kilosu bayağı fazla. Gerçekten zor olabilir normal. Benim sürecime denk geldin mi bilmiyorum ama normal normal diye inatlaşırken doktorumla çocuğuma en son kakasını yedirdim.
Doktoruna güveniyorsan kafan karışmasın. Ne diyorsa yap

Doğru diyorsun canım. Sadece bir süre kabullenme süreci yasayacagim sanırım. Normal doğum için bir çok şey yapmıştım çünkü vücudum uygun olduğunu düşünüyordum hep, ailemde sezeryan yok çünkü hiç. Dediğin gibi sezaryen var iyi ki bebek en sağlıklı hangi şekilde gelecekse artık

Olsun o da normal aralıkta canım. En azından suni sancı ile normal doğum şansın var
Doktorum normal doğum taraftarı ama doğmazsa suni deneyip seni oyalamam suniler genelde sezaryene döner dedi suniden de nedense korkuyorum doktoruna güven canım kilo fazla olunca riskte fazla inşallah sağlıcakla hemen alalım kucağımıza

Ben de öyle. çok yürüdüm spor yaptım. Haftada 3 gün yoga yaptım. Doğum eğitimlerine katıldım kitaplar okudum. Çok hazırdım kafa olarak. annem de çok kolay doğum yapmış.

Doktorum sezaryen yapsak vs diye ima ettiğinde bile delirdim burda kızlara. Doktor değiştirmeyi düşündüm. Değiştirecek vaktim kalmadı. Çok kısa zamanda acil sezaryene alındım.

Keşke doktorumla daha düzgün iletişim kurmayı başarıp başında kabullenseydim sezaryeni. planlı olsaydı sürecim.

Benim dikiş yerimden ziyade çatı kemiklerim ağrımaya devam ediyor hamileyken nasılsam hala aynıyım. Doktora da niye söylemedim bilmiyorum. Sanki zor bi normal doğum yapmışım da kemikler zorlanmış ağrısı kalmış gibi. Hala bacakları açarak yürüyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…