Tek derdi kilosu olsun inşaallah sağlıkla büyütmek nasip olsun gözünaydın cnm sana daKızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
Kizlar bu arada eger maddi imkaniniz varsa emzirme danismani ayarlayabilirsiniz ben hastane odasi icin ozel ebe ayarladim ilk emzirme vs yanimda olsun o gostersin bana diye. Sonra da eve ciktigimizda iki uc gun eve gelecek. Sirf insanlar karismasin o ne derse onu yapayim diye. Sizin de durumunuz olursa aklinizda bulunsun biraz da olsa stresimizi alir diye dusunuyorum
Allah yardımcın olsun cnm insallah saglikli bir sekilde kavuşursun yavruna korkma hepsi geçiyor acı sızı kalmıyot bileneKızlar inşallah birazdan hazırlayıp sezeryana alacaklar dularınızda unutmayın beni olur mu ?
Sezeeyandan ve sonrasından korkuyorum açıkçası.Rabbim benim ve doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.❤
Aminnn Allah razı olsun canım. ❤Allah yardımcın olsun cnm insallah saglikli bir sekilde kavuşursun yavruna korkma hepsi geçiyor acı sızı kalmıyot bilene
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Canım gönlünü ferah tut biraz geç kalmışım ama sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar inşallah birazdan hazırlayıp sezeryana alacaklar dularınızda unutmayın beni olur mu ?
Sezeeyandan ve sonrasından korkuyorum açıkçası.Rabbim benim ve doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.❤
Allah kolay doğumlar nasip etsin cnm sağlıkla kucağına al inşaallah bebişini sendeKızlar inşallah birazdan hazırlayıp sezeryana alacaklar dularınızda unutmayın beni olur mu ?
Hayırlısıyla kolay dogum nasip etsin Allah. Sonrasında kolayca iyilesKızlar inşallah birazdan hazırlayıp sezeryana alacaklar dularınızda unutmayın beni olur mu ?
Arkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Kızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
Hayirlı olsun Allah anali babalı büyütsünArkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Senin iyi kaynanan benim kocam çocuğu yıkarken kombiyi açıyorYa alma alttan tabi içinde kalmasın hiçbir şey.
ben kaynanamı çok alttan aldım mesela hiç cevap vermedim hep doğrusun dedim çünkü çok severim normalde. Ama lohusalık başka bir şey. Kadına haller geldi çocuğun altı pişik oldu diye ağlamaya başladı. Menapozdan tutamıyorum dedi mesela. Lohusa olan ağlaması gereken ben değil miydim
En son da giderken eşime beni şikayet etmiş ben ne desem batıyor kaynanayım sonuçta diye. Burda bile kızlara kaynanamı ne kadar sevdiğimi söylemişimdir. Eşim de annemle tartıştınız mı dedi. Ay ağzımı açmadım her saçmalamasına tahammül ettim. En fazla bazı dediklerini yapmamışımdır çocuğa 28 derece sıcaklığındaki odada yün patik giydirmenin mantıksız olduğunu söyledim yani. Annem olsa kavga edeceğim konuyu insan gibi söyledim. O yüzden çok da içinde kalmasın. Ağzına geleni söylemek lazımmış
Yaa hiç sorma niye böyle olduk bizayy yeni bebisleri okudukca heyecanlaniyorumm bizimkiler ne zaman gelecek acabaOkuyanse 25 hazirancilardan bir biz kaldik dimi
Ben butun gun pilates topunda zipliyorum gelsin diyeYaa hiç sorma niye böyle olduk bizben temmuz topiğini geçmeyi düşünüyorum artık. Burda kimse kalmadı bizden başka hamile
Çok kalın giydirince çıkabiliyor . Bı yarım kol zıbın üstüne penye ayaklı tulum giydirip ortmuyorum. İlk günler üşür diye paranoyak olmuştum şimdi evin sıcak olduğundan eminim rahat giydiriyorumHanımlar sizin bebişlerde isilek var mı vücudun da bunun icin birsey yapiyormusunuz
Burun spreyleri varya okyanus suyu olan ilac olmayan onlar cok iyi geliyor isilige. Eline sıkıp sürersen hemen söndürüyor kaşıntıyı alıyor.Hanımlar sizin bebişlerde isilek var mı vücudun da bunun icin birsey yapiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?