2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tek derdi kilosu olsun inşaallah sağlıkla büyütmek nasip olsun gözünaydın cnm sana da

Çok mantıklı ben de düşünüyordum ama hem pandemiden korktum hem de sürecim çok plansız aksiliklerle dolu başladı. Yine de şükür emzirme olaylarında çok strese girmedim. Zor oldu ama hallettik bir şekilde. İlk günler zorlanınca stres yapmamak lazımmış. Ama anne faktörlerini geri plana atmak için iyi fikir.

Kızlar inşallah birazdan hazırlayıp sezeryana alacaklar dularınızda unutmayın beni olur mu ?
Sezeeyandan ve sonrasından korkuyorum açıkçası. Rabbim benim ve doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun inşallah.❤

Allah yardımcın olsun cnm insallah saglikli bir sekilde kavuşursun yavruna korkma hepsi geçiyor acı sızı kalmıyot bilene

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Canım gönlünü ferah tut biraz geç kalmışım ama sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Reactions: H E
Allah kolay doğumlar nasip etsin cnm sağlıkla kucağına al inşaallah bebişini sende

Hayırlısıyla kolay dogum nasip etsin Allah. Sonrasında kolayca iyiles

Kızlar gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayirlı olsun Allah anali babalı büyütsün

Hanımlar sizin bebişlerde isilek var mı vücudun da bunun icin birsey yapiyormusunuz

Senin iyi kaynanan benim kocam çocuğu yıkarken kombiyi açıyor sanki suyu benim tepemden döküyor

Yaa hiç sorma niye böyle olduk biz ben temmuz topiğini geçmeyi düşünüyorum artık. Burda kimse kalmadı bizden başka hamile
Ben butun gun pilates topunda zipliyorum gelsin diye sen bir seyler yapiyor musun? Cmartesi doktor kontrolu var bakalim ne diceyecek

Hanımlar sizin bebişlerde isilek var mı vücudun da bunun icin birsey yapiyormusunuz
Çok kalın giydirince çıkabiliyor . Bı yarım kol zıbın üstüne penye ayaklı tulum giydirip ortmuyorum. İlk günler üşür diye paranoyak olmuştum şimdi evin sıcak olduğundan eminim rahat giydiriyorum

Merhaba anneler dogum yapalı 1hafta oldu ama ben tam toparlanamadım sezeryan dikisim ağrıyor. Agrı kesici icmeden duramıyorum. Doktora sordum normal dedi. Sezeryan olanlar sizde durum nasıl?
Bebisi gündüz nerde yatırıyorsunuz? Ben salonda yanımda tutuyorum gece gündüz ayırt etsin diye. Yatagına mı yatirmak gerek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…