2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oda sıcaklığı uyurken 23 _24 derece yeterken gündüz hayli yeter için rahat olsun sıcağı sevmiyorlar . Daha rahat uyuyorlar . Şuan pencere açık bahar havası gibi inan bişey ortmedim sere serpe yatıyor.

Ay ben de öyle bacaklarımı iki yana açıp yürüyorum karnım da var. Annem diyor ki 5 aylık hamile gibisin şu an.

Gündüz besigini salona taşıyorum orda yatıyor gece yatak odamıza alıyorum

Kızlar sıcağı sormussunuz.bende banyo yaptırırken banyoda ufo yakiyorum küçük bi ufomuz var.
Çünkü soğuk oluyor ben bile üşüyorum banyoda.
Normal zamanda da üstüne çıtçıtlı badisi ve üst alt takımını giydiriyorum. Üstüne de ince çorap giydiriyorum çocuklar ayaktan alıyor soğuğu cunku.
Valla ödüm kopuyor hasta olacak daha kırkı çıkmadı diye. Kirktan sonra daha rahat giydiririm.

Canm bende çok istiyordum normal. Sancılarım coktu 38+0 da 3700 du. Kanala girmemiş aksine hep yukarlardaydi. Hiç bir doğum belirtisi yoktu sancım dışında. Doktorum beklersek riskli dedi sezeryana alaym dedi hayır dedim. Kağıt imzalattı hastane ve doktor sorumlu değil diye . Öyle olunca korktum eve gittim tekrar hastaneye geldim aksamina doğurdum. Benm ilki sezeryandi normali beklersen kilo alır 4000 kilo üstü zor olur Sezeryan dikişlerin patlayabilir dedi. Bazen Sezeryan olmak gerekiyor. Çarşambaya bekle artık olmazsa sezeryana alınırsin.

Yok ya suni ile çok fazla doğuran normal doğuran kişi var.
Evet bizim durum biraz riskli. Çok sağol canım inşallah hepimiz alırız sağlıcakla

Aynı savaşı kendi annemle veriyorum 2 gündür üşüyo bu çocuk diye diye kat kat battaniyelere sarıyo her yanı kızardı çocuğun sıcaktan kendi evime geçeyim de klimayı insani bi seviyeye getirip öyle tutucam 35 derecede de yaşanmıyor yani

Olsun canım çok şükür sağlıkla almışın yavrunu kucağına aslında en önemlisi o. Allah korusun en kötü keşkemiz bebeğe bir şey olursa olur. Sezaryen de bebek için en risksiz olasılık oluyor bu durumda.

Evet canım bizim durumdakilerin riske girmemesi daha iyi. Zaten doktordan öyle şeyler duyunca kendin de bebeğini riske atmak istemiyorsun, yanlış bir şey yaparım korkusuyla. Benim bebeğim de en baştan beri kilosu önde giden bir bebekti. Pazar günü yine kontrol var belki çarşambaya kadar bile beklemem. Suni sancıyı istemiyorum artık ya pazara kadar belki kendi gelir ya da sezaryen bu saatten sonra

Canım ultrasonla baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik başladı ikinci günündeyim ağırlarım baya azaldı senin nasıl oldu?
Çok geçmiş olsun cnm. Benim dr da baktı da önemli bişi değil dedi. Kan toplamış biraz, kendiliğinden geçer dedi. Enfeksiyon falan olsa ben farkederdim zaten, peçeteye sildiğinde falan akıntı gelmiyo muydu dikişinden senin?

Benimki de gectigimiz cumartesi 3750 idi. Bu cumartesi 4’e yakin olmus olabilir. Muhtemelen ayni seyleri bana da soyleyecek. Ben de normal istiyorum ama risk konusuna ben de girmem. Bir noktadan sonra doktor ne derse o. Hakkimizda hayirlisi olsun. Saglikla dogsunlar da baska bir sey onemli degil. Sen istanbul’da misin?

Kızlar gaz için Nurse Harvey’s kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…