- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Oda sıcaklığı uyurken 23 _24 derece yeterken gündüz hayli yeter için rahat olsun sıcağı sevmiyorlar . Daha rahat uyuyorlar . Şuan pencere açık bahar havası gibi inan bişey ortmedim sere serpe yatıyor.Ah keşke bide ben emin olabilsem. Salonda termometrede var. Derece 27-28 i gösteriyor ama ben hala üşüyomudur acaba die düşünüormbeynim yandı. Bugün dr da dedi kısa kollu zıbın giydirsen yeter dedi. Belki yarın falan ikna olurum
Çok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden
Maşallah sağlıkla büyüsün darısı bizlere inşAllahÇok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden mutlusu yok.❤
Benim dikiş yerimden ziyade çatı kemiklerim ağrımaya devam ediyor hamileyken nasılsam hala aynıyım. Doktora da niye söylemedim bilmiyorum. Sanki zor bi normal doğum yapmışım da kemikler zorlanmış ağrısı kalmış gibi. Hala bacakları açarak yürüyorum mesela
Gözün aydın canımm.. Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden mutlusu yok.❤
Gündüz besigini salona taşıyorum orda yatıyor gece yatak odamıza alıyorumMerhaba anneler dogum yapalı 1hafta oldu ama ben tam toparlanamadım sezeryan dikisim ağrıyor. Agrı kesici icmeden duramıyorum. Doktora sordum normal dedi. Sezeryan olanlar sizde durum nasıl?
Bebisi gündüz nerde yatırıyorsunuz? Ben salonda yanımda tutuyorum gece gündüz ayırt etsin diye. Yatagına mı yatirmak gerek acaba?
Canim gozunaydin maasallah sizeÇok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden mutlusu yok.❤
Canm bende çok istiyordum normal. Sancılarım coktu 38+0 da 3700 du. Kanala girmemiş aksine hep yukarlardaydi. Hiç bir doğum belirtisi yoktu sancım dışında. Doktorum beklersek riskli dedi sezeryana alaym dedi hayır dedim. Kağıt imzalattı hastane ve doktor sorumlu değil diye . Öyle olunca korktum eve gittim tekrar hastaneye geldim aksamina doğurdum. Benm ilki sezeryandi normali beklersen kilo alır 4000 kilo üstü zor olur Sezeryan dikişlerin patlayabilir dedi. Bazen Sezeryan olmak gerekiyor. Çarşambaya bekle artık olmazsa sezeryana alınırsin.Doğru diyorsun canım. Sadece bir süre kabullenme süreci yasayacagim sanırım. Normal doğum için bir çok şey yapmıştım çünkü vücudum uygun olduğunu düşünüyordum hep, ailemde sezeryan yok çünkü hiç. Dediğin gibi sezaryen var iyi ki bebek en sağlıklı hangi şekilde gelecekse artık
Ah bu analar ne de güzel moral veriyor bizde mi öyle olacağız acaba ilerideAy ben de öyle bacaklarımı iki yana açıp yürüyorum karnım da var. Annem diyor ki 5 aylık hamile gibisin şu an.
Ah bu analar ne de güzel moral veriyor bizde mi öyle olacağız acaba ileride
Canım ultrasonla baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik başladı ikinci günündeyim ağırlarım baya azaldı senin nasıl oldu?K kahveseverrr cnm sen bugün dikişteki sertlik için kontrole gidicektin. Naptın gittin mi? Ne dedi dr
Yok ya suni ile çok fazla doğuran normal doğuran kişi var.Doktorum normal doğum taraftarı ama doğmazsa suni deneyip seni oyalamam suniler genelde sezaryene döner dedi suniden de nedense korkuyorumdoktoruna güven canım kilo fazla olunca riskte fazla inşallah sağlıcakla hemen alalım kucağımıza
Aynı savaşı kendi annemle veriyorum 2 gündür üşüyo bu çocuk diye diye kat kat battaniyelere sarıyo her yanı kızardı çocuğun sıcaktan kendi evime geçeyim de klimayı insani bi seviyeye getirip öyle tutucam 35 derecede de yaşanmıyor yaniDoktorlar hemşireler sürekli çocuğun fazla sıcağa tahammülü yok. Siz hangi ısıda rahat hissediyorsanız çocuğu da öyle düşünün dediği halde insanlar neden üşüyeceğini düşünüyor halaeşin de alemmiş genç insan da anlamıyorsa koca karılara anlatamamız normal
Anne yoğurt yapacaksan sütümü sağıp vereyim çocuğu rahat bırak mayalama diyorum kadınabozuk bozuk bakıyor bana. Ya benden şeker gelin mi var saçma bir şey yapıyorsun şakayla karşılık veriyorum
Canım gözün aydın mutlulukla büyüsün inşallahÇok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden mutlusu yok.❤
Olsun canım çok şükür sağlıkla almışın yavrunu kucağına aslında en önemlisi o. Allah korusun en kötü keşkemiz bebeğe bir şey olursa olur. Sezaryen de bebek için en risksiz olasılık oluyor bu durumda.Ben de öyle. çok yürüdüm spor yaptım. Haftada 3 gün yoga yaptım. Doğum eğitimlerine katıldım kitaplar okudum. Çok hazırdım kafa olarak. annem de çok kolay doğum yapmış.
Doktorum sezaryen yapsak vs diye ima ettiğinde bile delirdim burda kızlara. Doktor değiştirmeyi düşündüm. Değiştirecek vaktim kalmadı. Çok kısa zamanda acil sezaryene alındım.
Keşke doktorumla daha düzgün iletişim kurmayı başarıp başında kabullenseydim sezaryeni. planlı olsaydı sürecim.
Evet canım bizim durumdakilerin riske girmemesi daha iyi. Zaten doktordan öyle şeyler duyunca kendin de bebeğini riske atmak istemiyorsun, yanlış bir şey yaparım korkusuyla. Benim bebeğim de en baştan beri kilosu önde giden bir bebekti. Pazar günü yine kontrol var belki çarşambaya kadar bile beklemem. Suni sancıyı istemiyorum artık ya pazara kadar belki kendi gelir ya da sezaryen bu saatten sonraCanm bende çok istiyordum normal. Sancılarım coktu 38+0 da 3700 du. Kanala girmemiş aksine hep yukarlardaydi. Hiç bir doğum belirtisi yoktu sancım dışında. Doktorum beklersek riskli dedi sezeryana alaym dedi hayır dedim. Kağıt imzalattı hastane ve doktor sorumlu değil diye . Öyle olunca korktum eve gittim tekrar hastaneye geldim aksamina doğurdum. Benm ilki sezeryandi normali beklersen kilo alır 4000 kilo üstü zor olur Sezeryan dikişlerin patlayabilir dedi. Bazen Sezeryan olmak gerekiyor. Çarşambaya bekle artık olmazsa sezeryana alınırsin.
Çok geçmiş olsun cnm. Benim dr da baktı da önemli bişi değil dedi. Kan toplamış biraz, kendiliğinden geçer dedi. Enfeksiyon falan olsa ben farkederdim zaten, peçeteye sildiğinde falan akıntı gelmiyo muydu dikişinden senin?Canım ultrasonla baktı enfeksiyon var dedi antibiyotik başladı ikinci günündeyim ağırlarım baya azaldı senin nasıl oldu?
Benimki de gectigimiz cumartesi 3750 idi. Bu cumartesi 4’e yakin olmus olabilir. Muhtemelen ayni seyleri bana da soyleyecek. Ben de normal istiyorum ama risk konusuna ben de girmem. Bir noktadan sonra doktor ne derse o. Hakkimizda hayirlisi olsun. Saglikla dogsunlar da baska bir sey onemli degil. Sen istanbul’da misin?Ben de tüm gün pilates topu üzerindeyim. Şu an nstdeyim. Kilosu 4000 Gr olmuşdoktor riskleri saydı. İri olduğunu için kanala giremeyip doğumu baslatamiyor olabilir dedi. Biraz sezaryen gibi konuştu. Açıkçası riskleri göze alamıyorum. Normal doğumu cook istiyordum ama bugün doktorun söyledikleri çok moralimi bozdu. Yine de haftaya Çarşamba ya kadar bekliycez. Çok üzgünüm ama sağlıkla doğsun tabi tek dileğimiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?