2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Benim annem de öyleydi. Ya da ben öyle sanıyordum. Kısa kollu body ile tutmuyor uzun tulum giydiriyor diye tartışıyorduk. Ama üstüne müslin atıyordu sadece. ben annemle tartışıyordum ama kayınvalide beter çıktı.

Kısa kollu body uzun tulum üzeri yelek üzeri müslin kundak ve en üste kışlık battaniye. Diyor ki acaba uzun tulum içine patikli alt da giydirse miydik. Alttan üşür çocuk

Neyse şimdi tekim cıbıl cıbıl soydum çocuğumu

Benim ağrım olmadı canım pek, emzirmek için eğildiğimden ilk günlerde zorladı ama ağrı normal bence de

Ben reflü yataklı babynest almştım gece gündüz ona yatırıyorum. Gece gündüz farkını anlaması için erken gibi geliyor. Aslında okumuştum bir şeyler gebelikte ama hiç hatırlamıyorum

Bizim doktorumuz dün biogaia ya ek sab simplex verdi. Biogaia yı söylemiştim sanırım sana dimi.

Sab simplex in çok bariz etkisini gördüm tek kullanımda büyük insan gibi geyirmeğe başladı.
Bende etkisini çok gördüm özellikle alttan çok çıkarıyor gazını

Bende de acı var dikiş yerim degil ama tam üstündeki karnım cok acıyor zehir gibi doktor banada nornal dedi ins gecer

Kızlar sizinde bebekleri hıçkırık tutuyor mu? Her emzirme sonrası tam uyuyacak bi hıçkırık tutuyor 10 dk çocukta uyku falan kalmıyor
Evet canim hickirdigi zaman emzir geçer benim oğlan da cok rahatsiz oluyor hickirinca 1 2 kez emince geçiyor

Son düzenleme:

yok canım hiç bir akıntı vs yok sadece sertlik vardı ama dışarı akabilir dedi o yüzden hemen antibiyotik başladı

Kızlar merhaba , emziğe nasıl alıştırabilirim neler yapıyorsunuz alıştırmak için

Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı da göneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum

Kızlar gaz için Nurse Harvey’s kullanan var mı ?
Bizim doktorumuz dün biogaia ya ek sab simplex verdi. Biogaia yı söylemiştim sanırım sana dimi.

Sab simplex in çok bariz etkisini gördüm tek kullanımda büyük insan gibi geyirmeğe başladı.
sab simplex i bende söyledim doktora ama o kimyasal ilaç dedi. Bitkisel olsun die nurse harvey’s yazdı. Biogaia yı ben büyük kızımda kullanmıştım. Bize de baya iyi gelmişti o zamanlar. Nurse harvey’s işe yaramazsa o zaman biogaia alıcam bende

Cnm o göbek deilki, rahmin. Doğum yapalı daha 13 gün olmuş, rahim hemen öyle toparlanmaz ki. Şuan 20 haftalık gebelik boyutundaki gibi rahmin. 40 gün sonra tamamen eski haline döner. O yüzden şimdiki haline takılma

Ya ilkinde baya kaldı bundada kalacak dıye korkuyorum . bide benim hiç kanamam olmuyo su anda . 19 kilo aldım hamilelikte 10 kilo gitmiş ama göbek benimle inşallah gider

14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.

Öyle mi? O yüzden bu kadar çabuk etki gördük muhtemelen
Sabah 8den akşm 8e sürekli ağlıyor gazdan valla kimyasal falan artık ne olacaksa olsun. Temiz içerikli pişik kreminin altını kıpkırmızı yapmasının ardından anlamıştım hayalimdeki gibi olmayacağını zaten

Toplam 14 kilo aldım. 8i gitmişti geçen gün tartıldığımda. Göbek kocaman. Sıcakta korse de takamıyorum. Kendimden tiksindim valla ama biraz enerjim yerine gelirse kendimle uğraşmaya başlicam.
Sezaryenden sonra spor falan da yasak galiba bayağı süre.

Yumuşak kumaş sofra bezi bağladım ben hiç acıtmadı vesktı

Kızlar merhaba bebeğini kucagına alanlara saglıklı büyütmeyi, bebeğini bekleyenlere de bir an önce kucaklarına almayı nasip etsin Allah. Ben temmuz annesi adayıydm ama planlı sezeryan ile 14 haziran da kucagıma aldım kızımı. Emziriyorum 3.gğn sütüm geldi emiyor kaka ve çiş sayısı da yerinde bebeğim doyuyor buna da eminim. Ancak ben 2 ay sonra işe başlayacağım devlet memuruym süt sagıp dolaba atmam lazım nasıl arttırabilirm sagsam bebege yetmez diye korkuyırm sagöasam da süt birikmez bir çözüm bulan var mı teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…