- 5 Ekim 2020
- 14.721
- 40.321
- 548
- 36
Aynı savaşı kendi annemle veriyorum 2 gündür üşüyo bu çocuk diye diye kat kat battaniyelere sarıyo her yanı kızardı çocuğun sıcaktan kendi evime geçeyim de klimayı insani bi seviyeye getirip öyle tutucam 35 derecede de yaşanmıyor yani
Kızlar gaz için Nurse Harvey’s kullanan var mı ?
Benim ağrım olmadı canım pek, emzirmek için eğildiğimden ilk günlerde zorladı ama ağrı normal bence deMerhaba anneler dogum yapalı 1hafta oldu ama ben tam toparlanamadım sezeryan dikisim ağrıyor. Agrı kesici icmeden duramıyorum. Doktora sordum normal dedi. Sezeryan olanlar sizde durum nasıl?
Bebisi gündüz nerde yatırıyorsunuz? Ben salonda yanımda tutuyorum gece gündüz ayırt etsin diye. Yatagına mı yatirmak gerek acaba?
Bende etkisini çok gördüm özellikle alttan çok çıkarıyor gazınıBizim doktorumuz dün biogaia ya ek sab simplex verdi. Biogaia yı söylemiştim sanırım sana dimi.
Sab simplex in çok bariz etkisini gördüm tek kullanımda büyük insan gibi geyirmeğe başladı.
Bende etkisini çok gördüm özellikle alttan çok çıkarıyor gazını
Bende de acı var dikiş yerim degil ama tam üstündeki karnım cok acıyor zehir gibi doktor banada nornal dedi ins gecerMerhaba anneler dogum yapalı 1hafta oldu ama ben tam toparlanamadım sezeryan dikisim ağrıyor. Agrı kesici icmeden duramıyorum. Doktora sordum normal dedi. Sezeryan olanlar sizde durum nasıl?
Bebisi gündüz nerde yatırıyorsunuz? Ben salonda yanımda tutuyorum gece gündüz ayırt etsin diye. Yatagına mı yatirmak gerek acaba?
Evet canim hickirdigi zaman emzir geçer benim oğlan da cok rahatsiz oluyor hickirinca 1 2 kez emince geçiyorKızlar sizinde bebekleri hıçkırık tutuyor mu? Her emzirme sonrası tam uyuyacak bi hıçkırık tutuyor 10 dk çocukta uyku falan kalmıyor
Çok geçmiş olsun cnm. Benim dr da baktı da önemli bişi değil dedi. Kan toplamış biraz, kendiliğinden geçer dedi. Enfeksiyon falan olsa ben farkederdim zaten, peçeteye sildiğinde falan akıntı gelmiyo muydu dikişinden senin?
Bence bebekle alakalı almayan bebek almıyo ,benim ilki hiç bir emziği almadı bu direk aldı maşallahKızlar merhaba , emziğe nasıl alıştırabilirim neler yapıyorsunuz alıştırmak için
sab simplex i bende söyledim doktora ama o kimyasal ilaç dedi. Bitkisel olsun die nurse harvey’s yazdı. Biogaia yı ben büyük kızımda kullanmıştım. Bize de baya iyi gelmişti o zamanlar. Nurse harvey’s işe yaramazsa o zaman biogaia alıcam bendeBizim doktorumuz dün biogaia ya ek sab simplex verdi. Biogaia yı söylemiştim sanırım sana dimi.
Sab simplex in çok bariz etkisini gördüm tek kullanımda büyük insan gibi geyirmeğe başladı.
Cnm o göbek deilki, rahmin. Doğum yapalı daha 13 gün olmuş, rahim hemen öyle toparlanmaz ki. Şuan 20 haftalık gebelik boyutundaki gibi rahmin. 40 gün sonra tamamen eski haline döner. O yüzden şimdiki haline takılmaKızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
Ya ilkinde baya kaldı bundada kalacak dıye korkuyorum . bide benim hiç kanamam olmuyo su anda . 19 kilo aldım hamilelikte 10 kilo gitmiş ama göbek benimleCnm o göbek deilki, rahmin. Doğum yapalı daha 13 gün olmuş, rahim hemen öyle toparlanmaz ki. Şuan 20 haftalık gebelik boyutundaki gibi rahmin. 40 gün sonra tamamen eski haline döner. O yüzden şimdiki haline takılma
Bnmde kanamam durdu 3 4 gündürYa ilkinde baya kaldı bundada kalacak dıye korkuyorum . bide benim hiç kanamam olmuyo su anda . 19 kilo aldım hamilelikte 10 kilo gitmiş ama göbek benimleinşallah gider
14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
Kızlar gaz için Nurse Harvey’s kullanan var mı ?
sab simplex i bende söyledim doktora ama o kimyasal ilaç dedi. Bitkisel olsun die nurse harvey’s yazdı. Biogaia yı ben büyük kızımda kullanmıştım. Bize de baya iyi gelmişti o zamanlar. Nurse harvey’s işe yaramazsa o zaman biogaia alıcam bende
Kızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
Yumuşak kumaş sofra bezi bağladım ben hiç acıtmadı vesktıKızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?