Bende baya ödem topladım ama kan sulandırıcı vermişti doktor ödem içinmiş . bide bol su içmeye çalışıyorm sanırım faydası oldu normal halıne döndü ayaklarım falan . bide benim bebek kakasını afedersnz çökelek gibi yapıyo hemşire susuz kalıyodur dedi daha da arttırdım suyu günde 3-4 litre içiyrm14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.
Ay aynı ben ya takıyorum korseyı yanıyo belim falan . süt çıkıyo sürekli üstüme ve hatay sıcagında mahvoluyrm . bebegımde hep pişik olduToplam 14 kilo aldım. 8i gitmişti geçen gün tartıldığımda. Göbek kocaman. Sıcakta korse de takamıyorum. Kendimden tiksindim valla ama biraz enerjim yerine gelirse kendimle uğraşmaya başlicam.
Sezaryenden sonra spor falan da yasak galiba bayağı süre.
Onu da yapıyorm hatta ilk bir haftadan sonra onu yaptım korseye daha yeni geçtim ama acıtıyo ve yakıyoYumuşak kumaş sofra bezi bağladım ben hiç acıtmadı vesktı
Benim de 10kiloya yakın gitti 1ayda. Göbeğim de baya vardi ama zamanla indi. Korse daha takmıyorum 40ciksin öyle takarım galiba. Karnım hala hamur gibi amaKızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
Evet benimde oyle . dikiş yerimi falan asla göremıyrmBenim de 10kiloya yakın gitti 1ayda. Göbeğim de baya vardi ama zamanla indi. Korse daha takmıyorum 40ciksin öyle takarım galiba. Karnım hala hamur gibi ama
kızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.
Valla ben deniyorum biseyler bakalım işe yarayan olursa söylerim yarın chicconun kauçuk emzigini alicam o çok iyi diyolar haber veririm işe yararsaKızlar merhaba , emziğe nasıl alıştırabilirim neler yapıyorsunuz alıştırmak için
Canım sezeryanla alakalıdır belki benim doğumdan sonra direkt düzleşti ya da ilk çocuk diye çabuk toparladım belkikızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.
Aaa benim oglanın da öyle dikkat edeyim bende su icmeye. Sagol ögrenmis oldumBende baya ödem topladım ama kan sulandırıcı vermişti doktor ödem içinmiş . bide bol su içmeye çalışıyorm sanırım faydası oldu normal halıne döndü ayaklarım falan . bide benim bebek kakasını afedersnz çökelek gibi yapıyo hemşire susuz kalıyodur dedi daha da arttırdım suyu günde 3-4 litre içiyrm
Sezeryandan oluyor canım bende normal dogum gibi iner sanmistim ama olmadıkızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.
Kan sulandırıco ödem için miymiş? Bende pıhtı oluşmasın diye sanıyordum ameliyattan sonra. İlk 4 5 gün o kadar fazla tuvalete çıktım ki 2günde 1 kilo gidiyordu sürekli. Ödemdi onlarda o zaman. Ayrıca 4 günden sonra kanamam da durdu devam eder mi bilmiyorum da.Bende baya ödem topladım ama kan sulandırıcı vermişti doktor ödem içinmiş . bide bol su içmeye çalışıyorm sanırım faydası oldu normal halıne döndü ayaklarım falan . bide benim bebek kakasını afedersnz çökelek gibi yapıyo hemşire susuz kalıyodur dedi daha da arttırdım suyu günde 3-4 litre içiyrm
pekmeze batıriyorum çok minicik alıyor .İlk kizimda da öyle yapmıştım canım bir şey olmaz korkma kimi recele batırıyor ama bence sakıncalı hakiki pekmez olursa iyi olurKızlar merhaba , emziğe nasıl alıştırabilirim neler yapıyorsunuz alıştırmak için
Hem rahmin küçülmesi zaman alıyor hem de ödemin geçmesi cnm. 1haftaya belli ölçüde küçüldü benimde karnım ama yine 40ın çıkana kadar tam düzleşmeyebilir normal o kadar:)kızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.
Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum valla canm .12 kg aldm doğum yapıp eve gelince 2 kg gitmişti şoke oldum 24 gün oldu sadece 6 kg gitti maalesef nasıl kilo verecem onu da bilmiyorum iştahım açıldı iyice14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.
İlk bebeğimde benimde doğumdan sonra kilo vermem zor olmuştu hatta daha da fazla almıştım süt yapsın diye yemekten. Dikkat et derim şimdiden sonradan verilmeyebiliyor:) iştahını sütün için yoğunlaştırmaya çalış kilo yapacak şeylerden ziyade tatlıdan özellikle kaç derim:)Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum valla canm .12 kg aldm doğum yapıp eve gelince 2 kg gitmişti şoke oldum 24 gün oldu sadece 6 kg gitti maalesef nasıl kilo verecem onu da bilmiyorum iştahım açıldı iyice
Evet bana doktor ekstra kabız olmayım dıye bi surup vermiş onu kullandm sürekli buyuk tuvalete çıktım baya fayda etti ikisi beraberKan sulandırıco ödem için miymiş? Bende pıhtı oluşmasın diye sanıyordum ameliyattan sonra. İlk 4 5 gün o kadar fazla tuvalete çıktım ki 2günde 1 kilo gidiyordu sürekli. Ödemdi onlarda o zaman. Ayrıca 4 günden sonra kanamam da durdu devam eder mi bilmiyorum da.
Aynı gun mü doğum yapmışız bu aradaİlk bebeğimde benimde doğumdan sonra kilo vermem zor olmuştu hatta daha da fazla almıştım süt yapsın diye yemekten. Dikkat et derim şimdiden sonradan verilmeyebiliyor:) iştahını sütün için yoğunlaştırmaya çalış kilo yapacak şeylerden ziyade tatlıdan özellikle kaç derim:)
Benim ki gündüz ben uyandurmasam kolay kolay uyanmıyo gecede hep ayaktayz su anda uyanık aglamıyo ama surekli mız mızKızlar biz bugün 18 günlüğüz bebeğim bugün uyanmak bilmiyor sizde de oldu mu hiç korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?