2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.
Bende baya ödem topladım ama kan sulandırıcı vermişti doktor ödem içinmiş . bide bol su içmeye çalışıyorm sanırım faydası oldu normal halıne döndü ayaklarım falan . bide benim bebek kakasını afedersnz çökelek gibi yapıyo hemşire susuz kalıyodur dedi daha da arttırdım suyu günde 3-4 litre içiyrm

Ay aynı ben ya takıyorum korseyı yanıyo belim falan . süt çıkıyo sürekli üstüme ve hatay sıcagında mahvoluyrm . bebegımde hep pişik oldu

Benim de 10kiloya yakın gitti 1ayda. Göbeğim de baya vardi ama zamanla indi. Korse daha takmıyorum 40ciksin öyle takarım galiba. Karnım hala hamur gibi ama

Aaa benim oglanın da öyle dikkat edeyim bende su icmeye. Sagol ögrenmis oldum

Kan sulandırıco ödem için miymiş? Bende pıhtı oluşmasın diye sanıyordum ameliyattan sonra. İlk 4 5 gün o kadar fazla tuvalete çıktım ki 2günde 1 kilo gidiyordu sürekli. Ödemdi onlarda o zaman. Ayrıca 4 günden sonra kanamam da durdu devam eder mi bilmiyorum da.

kızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.‍♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.
Hem rahmin küçülmesi zaman alıyor hem de ödemin geçmesi cnm. 1haftaya belli ölçüde küçüldü benimde karnım ama yine 40ın çıkana kadar tam düzleşmeyebilir normal o kadar:)

14kilo almıştım hamilelikte. Dogumdan sonra ödem topladı vücudum eve geldimde 1kilo vermistim. 3kilo oldu simdi verdigim. Korseyi doktor tak dedi ama alamadım daha.
Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum valla canm .12 kg aldm doğum yapıp eve gelince 2 kg gitmişti şoke oldum 24 gün oldu sadece 6 kg gitti maalesef nasıl kilo verecem onu da bilmiyorum iştahım açıldı iyice

Ben de bir tek ben böyleyim sanıyordum valla canm .12 kg aldm doğum yapıp eve gelince 2 kg gitmişti şoke oldum 24 gün oldu sadece 6 kg gitti maalesef nasıl kilo verecem onu da bilmiyorum iştahım açıldı iyice
İlk bebeğimde benimde doğumdan sonra kilo vermem zor olmuştu hatta daha da fazla almıştım süt yapsın diye yemekten. Dikkat et derim şimdiden sonradan verilmeyebiliyor:) iştahını sütün için yoğunlaştırmaya çalış kilo yapacak şeylerden ziyade tatlıdan özellikle kaç derim:)

Evet bana doktor ekstra kabız olmayım dıye bi surup vermiş onu kullandm sürekli buyuk tuvalete çıktım baya fayda etti ikisi beraber

Kızlar biz bugün 18 günlüğüz bebeğim bugün uyanmak bilmiyor sizde de oldu mu hiç korkuyorum valla

Aynı gun mü doğum yapmışız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…