- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Ödem cok sıkıntıymıs. Bende şok oldum eve gelince biraz daha ödem olsa hastanede kilo alıp eve dönecekmisim. Kizımda cok kolay vermistim ama anladim bunda yavas yavas vericemBen de bir tek ben böyleyim sanıyordum valla canm .12 kg aldm doğum yapıp eve gelince 2 kg gitmişti şoke oldum 24 gün oldu sadece 6 kg gitti maalesef nasıl kilo verecem onu da bilmiyorum iştahım açıldı iyice
Hıçkırık tutunca emziriyorum anında geçiyor uykuya dalıyor sonrasında.Kızlar sizinde bebekleri hıçkırık tutuyor mu? Her emzirme sonrası tam uyuyacak bi hıçkırık tutuyor 10 dk çocukta uyku falan kalmıyor
25 kilo aldım 85 ile girdim şuan 68 im. Son hafta ödemim çok artmıştı kan sulandırıcı verdi doktor çok şükür çabuk attım. Korse takıyorum günde 2 3 defa 2 ser saat. Doktorum 3.gun takmaya başla 40 in çıkınca mekik çekmeye başla dediKızlar hamilelikte kaç kilo aldınız ? Dogumdan sonra kaç kilo gitti ? Göbek kaldı mı benim baya kaldı dagöneklerin gitmesi için ne yapabılırız . ben arada korse takıyorum ama bebegi emzirirken acıtıyo fazla takamıyorum
İlk bebeğimde benimde doğumdan sonra kilo vermem zor olmuştu hatta daha da fazla almıştım süt yapsın diye yemekten. Dikkat et derim şimdiden sonradan verilmeyebiliyor:) iştahını sütün için yoğunlaştırmaya çalış kilo yapacak şeylerden ziyade tatlıdan özellikle kaç derim:)
Evet zaten sezeryan da alınan narkoz ödem yapıyor 15-20 günü buluyor o ödemi atmak e bir de dünya serum yedik hastanede onun için normal.bunlar.İnsallah fazla uzun sürmez eski.halimize.donmekÖdem cok sıkıntıymıs. Bende şok oldum eve gelince biraz daha ödem olsa hastanede kilo alıp eve dönecekmisim. Kizımda cok kolay vermistim ama anladim bunda yavas yavas vericem
Evet canım sabah açılışı ben yaptım galiba 9da:)Aynı gun mü doğum yapmışız bu arada
Ay ben sağmaya başlar başlamaz ağzım kuruyo yanımda suyla başlıyorum valla çok susuyorum. Niye içilmezmiş ki?Emzirirken çok su içiyorum. İçilmez diyorlar emzirirkenbilgisi olan varmı !??
Hazır ol o zaman gelecek olan kilolara üzgünüm:) bende hep mide yanmasından birşey yiyemiyordum şimdi rahat yemek yemenin nasıl olduğunu hatırladım vallaİşte o dediğin çok zor canım tatlıdan uzak durmak mümkün değil .Yemek şuraya dursun tatliyla besleniyorum direk.Hamileyken 9 ay bulanti çektim.hic bir şey yiyemedim şimdi de deli gibi tatlı yemek istiyorum ama kilo yapacak diye korkuyorum
Yok bogazina kacarmis çocuğunAy ben sağmaya başlar başlamaz ağzım kuruyo yanımda suyla başlıyorum valla çok susuyorum. Niye içilmezmiş ki?
Ben de varımayy yeni bebisleri okudukca heyecanlaniyorumm bizimkiler ne zaman gelecek acaba@Okuyanse 25 hazirancilardan bir biz kaldik dimi
Emzirirken çok su içiyorum. İçilmez diyorlar emzirirkenbilgisi olan varmı !??
Yok canım dur sakin zamanla küçülecek. Biraz kalıyor yine ama ilk günkü gibi olmuyor
Canım sezeryanla alakalıdır belki benim doğumdan sonra direkt düzleşti ya da ilk çocuk diye çabuk toparladım belki
Sezeryandan oluyor canım bende normal dogum gibi iner sanmistim ama olmadı
40 kım çıkana kadar gideceğine dair umut besliycem o zaman.Hem rahmin küçülmesi zaman alıyor hem de ödemin geçmesi cnm. 1haftaya belli ölçüde küçüldü benimde karnım ama yine 40ın çıkana kadar tam düzleşmeyebilir normal o kadar:)
İlk doğumsa ve açıklık yoksa maalesef sonu sezaryen oluyor çığlunlukla . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer bebekte bir skıntı yoksa bekle bence de kilosu flama uygun çünkü :)Doktorum normal doğum taraftarı ama doğmazsa suni deneyip seni oyalamam suniler genelde sezaryene döner dedi suniden de nedense korkuyorumdoktoruna güven canım kilo fazla olunca riskte fazla inşallah sağlıcakla hemen alalım kucağımıza
Özel sağlık sigortam bana özel bir hemşire tuttu ve kasın bana 1 saatlik bir eğitim verdi ,Emzirirken çok su içiyorum. İçilmez diyorlar emzirirkenbilgisi olan varmı !??
Bence tesadüf birinin başına öyle birşey gelmiş hemen genelleme yapmışlarYok bogazina kacarmis çocuğunsanki içtiğimiz su bizim mideye değil ona gidiyor direk
Amin canım inşallah ilk doğumum bakalım nasıl olacakİlk doğumsa ve açıklık yoksa maalesef sonu sezaryen oluyor çığlunlukla . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer bebekte bir skıntı yoksa bekle bence de kilosu flama uygun çünkü :)
Evet benı etmedi ama benım 2. Doğumdu:)Amin canım inşallah ilk doğumum bakalım nasıl olacakdoktorun seni de alttan muayene etmemişti hiç değil mi öyle hatırlıyorum beni de doktorum muayene etmedi ancak 41 haftadan sonra ederim falan dedi bugün randevum var bakalım ne diyecek fazla ağırlaştım ağrılardan duramıyorum doğurmak istiyorum
sen böyle söyleyince bir heveslendim ama eve gidince aynı kiloyla karşılaşacakmışım gibi hissediyorum ya.Bende 10 kilo almıştım 76 ile doğum yaptım
Doğumdan sonra 5 kilo gitmişti sonrada ishalden dolayı 5 günde 6 kilo gitti
Şu an 64-65 arasıyım çok az göbek kaldı karnım çok yumuşak benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?