2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sol meme ucum yarılmış hnmlar sizler catlaklara neler yaptiniz garmastanpomat var ama ben pek sürmedim bagira bagira emziriyorm

Kızlar kimler doğurdu kaçırdım Hayırlı ugurlu olsn inşallah tüm doğuranlara Bir şey soracağım bebeğiniz aniden derin nefes alıyor mu ara sıra ?
Evet bugun saglik ocagina sordum benim bebis uyurken yapiyor o derin nefedi gozlerini açıyor hafiftrn bazen korkuyor uyurken saglikocagi normal dedi ama icin rahat etsin cocuk doktoruna sor dedi

Sol meme ucum yarılmış hnmlar sizler catlaklara neler yaptiniz garmastanpomat var ama ben pek sürmedim bagira bagira emziriyorm
Ben gümüş kapak aldım gün içinde ara ara kullanıyorum, bide göğüs pedinin altına buzdolabı poşeti kullanıyorm çok memnun kaldım baya gecti maşallh . biri iyileşti diğeri hala yara ama az kaldı oda

Kızlar kimler doğurdu kaçırdım Hayırlı ugurlu olsn inşallah tüm doğuranlara Bir şey soracağım bebeğiniz aniden derin nefes alıyor mu ara sıra ?

Ay evet doktora sordum gülüyor olur öyle diyor. Anneme kalsa kalbinde sorun mu var niye böyle diyip duruyor. Tam doktorda sakinleşiyorum annemle konuşunca geri evhamlanıyrum.

kızlar doğum yaptım ama hala hamileyim sanki göbeğim hala dolu dolu.‍♀ az biraz inmesi gerekmezmiydi.

kızlar acil süt arttırıcı damla ismi yazarmısınız
Üç gün sonra bile acayip şişti karnım dört yada beşinci gün bi uyandım bayağı inmişti henüz çok erken.bi marka eşim de almıştı bir de açık almış aktardan ben aktardan aldığını daha çok beğendim

Ahahahaha aynı ben canım çok sağol rahatladım İnanır mısın benim annem de kalp dedi analar neden böyle
Rahatlayın kızlar, benim kızımı görseniz. sürekli derin nefes alıp veriyordu onda bile birşey çıkmadıysa sizde sorun yoktur :) yenidoğanda olabiliyormuş ciğerler anca kendine geliyormuş.

teşekkür ederim canım. inşallah benimde iner. aldık bir tane damla bakalım etkisini görücez mii

Kizce nasıl şuan canm ?
Son durumu iyi cnm en son nefes alamama sorunu vardı şimdi makine desteği olmadan onu da yapabiliyor. İlk yapılan tahlillerin sonucu hala çıkmadı diyorlar onu bekliyoruz. Bir yandan da antibiyotik devam ediyor enfeksiyonu için. Verilen ilaçların zararlarına da bakıyorlar bir yandan, kısır döngüye girdi. Haftaya net birşeyler diyebilirlermiş. Bu akşamda görmeye gidiyoruz süt götüreceğiz bir de canlanmış görebilseydim içim rahat edecek de hep uyuyor gittiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…