2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Buarada kızlar ben hastaneden aşırı memnun kaldım ya. Eskişehir şehir hastanesinde doğum yaptım.Yatış verdiği gün tek kaldım sezeryandan sonra annem geldi hemen yanıma. Tek kişilik bir odadayım cidden tertemiz ve büyük. Spinal oldum ameliyat haneye giderken uyuşmadan sondayı taktılar ama çok fazla sıkıntı yaşamadım. Ameliyathanede neredeyse 10 kişi vardı ve hepsi benimle birebir tanışıp sohbet etti. Kafam dağılsın ve strese girmiyim diye baya bildiğin gülüp söyledik. Bir ara midem bulanır gibi oldu hemen zafron yaptılar çok rahatladım. Bebek çıkınca hemen gösterdiler. Sonra sankinleştirici yaptılar kuş gibi hafifledim. Bebeğimi giydirip getirdiler bana dikiş falan atılırken onu öptüm sevdim. Çok nazik ve anlayışlı davrandılar. Anestezi uzmanı günde 3 fincan türk kahvesi ve 3 litre su iç dedi. Şu karına bastırma muhabettinden çok korkuyordum ama sadece hafif bastırarak masaj yaptılar ve benimde sürekli yapmamı söylediler. İlk gün ağrı kesicinin etkisi azalınca dikişlerimde değil ama karnımda sancı hissettim 1 saat kadar zor geçti sonra ağrı kesici vurdular ve yine rahatladım. 2 serum takıldı onlar bitene kadar sondamıda çıkarmadılar. Serumlar bitip sonda çıkınca gelip kendimi zorlamadan yürümem için ne yapmam gerektiğini anlattı. Allah razı olsun onları dinlediğim için çok sıkıntı yaşamadım çok çok dinlendim zorlamadım adım adım yürüdüm. Akşam gazım çıktı (rezene, kahve ve kayısı hoşafı içtim hep) sonra yemeyede başladım. Sık sık yürüdüm ve bugün baya rahatım ya. Bebeğim kilolu diye sürekli şekerine bakmak için kan aldılar tek bunda sorun yaşadım ama çok şükür onunda sonuçları iyi çıktı hep. Mamada veriyor hastane. Kulak testinide demin yaptılar geçti çok şükür. Kilosuna bakıldı dün 4210 gr doğmuştu bugün 4180 gr çıktı iyimi kötümü bir şey demediler. Oğlum gece uyumadı sürekli emmek istedi gündüzde uyandıramıyoruz şaka gibi. Uyurken ne memeyi ne biberonu almıyor. Altını açıp ayak tabanlarını elimle çizer gibi yapıp uyandırmaya çalışıyorum. İnşallah sarılık olmadan atlatırız bu dönemleri.❤

Bir kadın için doğum anı çok önemli ,
Çok şükür ki sende çok güzel bir şekilde geçirmişsin o süreci
Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah yavrunu

Kızlar bebeğim bugün hiç uyumuyor 4 saattir ayakta 5 dk dalıyor sonra uyanıyor ağlamaya başlıyor. Emziriyorum hala aranıyor sütüm yetmiyor desem fışkırıyor resmen suratına boğazına kaçıyor bazen memede uyuyor ama bırakmıyor memeyi bıraktırıp yatağa aldığımda başlıyor ağlamaya sürekli aranıyor gözlerini açamıyor uykudan ama hala ellerini emmeye çalışıyor emzik veriyoruz 5 dk emip atıyor sonra yine ağlıyor delireceğim artık oturup ağlıyorum bende onunla birlikte ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar kurban bayramında kv lere gideceğiz ve ben şimdiden strese girdim. Çok şükür bebeğim düzenli allah nazarlardan saklasın , 3 saatte bir kalkar yer yatar. Sadece bezini değiştirdiğimde ağlar mızmızlanır onun dışında hiç sesini duhmam . gece de 4 saate bir bazen 5 saate bir uyanır. Şimdi bayramda kv lerde nasıl olcak bilmiyorum ben uyutunca onlar kaldırırsa veya aman acıktı emzir aman şöyle oldu böyle yap derlerse ne dicem şimdiden stres oldum

Bir kadın için doğum anı çok önemli ,
Çok şükür ki sende çok güzel bir şekilde geçirmişsin o süreci
Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah yavrunu
Kesinlikle öyle sezeryan olacağım için çok üzgündüm ama şükür her şey çok güzel geçti. ❤ Aminn inşallah.

Benim bebiste öyleydi sabah 9 dan beri az once yikadik cok şükür uyudu

Bnm kızım 10 gün kaldı hep uyuyordu.ilac ağır geliyordur ki yeni dünya birde beslenme sonrası oluyor ziyaretler. Uyuyordur ins en kısa sürede evine de goturursun kızını

Evet 2. Hafta itibariyle gazlı bebek hoşgeldin
Biz dün öyle tavan yapmıştı hiç uyumadı.
Biogaia probiyotik doktor önerisiyle.
Youtube Ayşe öner gaz masajı(burada biri önermişti bunu da allah razı olsun kim hatırlamıyorum)
Kundaklamak (bizimki sevmiyordu ama gazlıyken hoşuna gittiğini farkettim)
Karnına sıcak havlu
Ilık banyo
Emzirmek
Kucakta kollarının arasında iyice sarılarak hafif hafif sallamak
Dün gece hiç uyumadık biz de gece. Bugün yorulmuş sızdı sanırım. Kundak içerisinde şu an sesi çıkmıyor.
Ben de yalnızım şu an zorlandım stres oldum ama bebek hissediyor stresi. Rahat ol sakin sakin davran.

Canım dtres yapma birincisi senin gerginliğini de hissediyor . Banyo yaptırmayı dene mayışsın sonrada kundakla koy beşiğine inşallah uyur

Hayırlı olsun gözün aydın

Aynı benim kızda oyle ya özellikle gece yapıyo ayakta uyuyorum . sürekli tın tın kucak istıyo sanırım kucagıma alıyorm sesi çıkmıyo ama ben emzik verip yatırıyrm tabi sabah ediyoruz öyle

gazı yok gibi canım ya bacaklarını kendine çekip suratı değişmiyor sadece meme arıyor ağlıyor valla sürekli memede kalmak istiyor benimde takatim kalmadı resmen gaz olsa. Ona göre davranacağım oda yok niye bu huysuzluk anlayamadım..

Canım dtres yapma birincisi senin gerginliğini de hissediyor . Banyo yaptırmayı dene mayışsın sonrada kundakla koy beşiğine inşallah uyur

bugün düştü göbeği yarın banyo yaptıracağız inşallah biraz rahatlar hergün yıkamayı düşünüyorum zaten

Baya uzun sürmüş göbeği ,hiç banyo yaptrmadınz mı ? Ben doktora sormuştum yaptr ama iyice kurula dedi . bizimkinin göbeği 8 gunde düştü

Rahatlayın kızlar, benim kızımı görseniz. sürekli derin nefes alıp veriyordu onda bile birşey çıkmadıysa sizde sorun yoktur :) yenidoğanda olabiliyormuş ciğerler anca kendine geliyormuş.
Canım senin bebiş ne yaptı ? Çıktı mı ? Vallaha her aklıma geldiğinde dua ettim inşallah kavuşmuşsunuzdur

Baya uzun sürmüş göbeği ,hiç banyo yaptrmadınz mı ? Ben doktora sormuştum yaptr ama iyice kurula dedi . bizimkinin göbeği 8 gunde düştü

Evet bu ağlama atakları her zaman gazla ilişkili değilmiş ama gaz çıkarmak rahatlatıyormuş. Bir de sarıp sarmalamak kucakta kokunla uyutmaya çalışmak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…