- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 33
Canım geç gördüm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür doğum yaptım kızlar. Sağlıkla kucağıma aldım ya benden mutlusu yok.❤
Benim de öyle canım gün içinde banyo yaptırmasam bile losyonluyorum çok azaldı 2 3 gündeEki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Canım küme beslenme cluster feeding Denen bir şey varmış . Bebek aşırı sık emmek isteyebiliyormuş arada . Bende de oluyor bir iki seferdir . Emziricez mecburgazı yok gibi canım ya bacaklarını kendine çekip suratı değişmiyor sadece meme arıyor ağlıyor valla sürekli memede kalmak istiyor benimde takatim kalmadı resmen gaz olsa. Ona göre davranacağım oda yok niye bu huysuzluk anlayamadım..
bugün düştü göbeği yarın banyo yaptıracağız inşallah biraz rahatlar hergün yıkamayı düşünüyorum zaten
İnşallah cnm napalım iyi düşünmeye mecburuz zaten yoksa 2 hafta oldu dayanılmıyor beklemeye böyle.Bnm kızım 10 gün kaldı hep uyuyordu.ilac ağır geliyordur ki yeni dünyabirde beslenme sonrası oluyor ziyaretler. Uyuyordur ins en kısa sürede evine de goturursun kızını
Sağolasın cnm az kaldı inşaallahCanım senin bebiş ne yaptı ? Çıktı mı ? Vallaha her aklıma geldiğinde dua ettim inşallah kavuşmuşsunuzdur
Doğumdan sonra tüm vücudunda soyulma olması normal cnm ilk bebeğimde 1haftalıkken olmuştu benimde korkmuştuk. Anne karnında sıvı içinde yaşayan bebek dış ortamın kuruluğuna alışırken böyle kuruyup deri atarmış. Susuz kaldı sanmıştık bizde:)Eki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
gazı yok gibi canım ya bacaklarını kendine çekip suratı değişmiyor sadece meme arıyor ağlıyor valla sürekli memede kalmak istiyor benimde takatim kalmadı resmen gaz olsa. Ona göre davranacağım oda yok niye bu huysuzluk anlayamadım..
bugün düştü göbeği yarın banyo yaptıracağız inşallah biraz rahatlar hergün yıkamayı düşünüyorum zaten
Canım biz eve geldiğimizde yıkadık vallah. Havalar çok sıcak , bizim doktor yıkayın dedi bebek sıcaktan bunalmış olabilir 15 gün olmuş doğalı, tabi sen daha iyi bilirsin ama terliyse 15 gündür yıkanmadıysa normal bu kadar huysuzlanması . İnşallah düzelirBaya uzun sürmüş göbeği ,hiç banyo yaptrmadınz mı ? Ben doktora sormuştum yaptr ama iyice kurula dedi . bizimkinin göbeği 8 gunde düştü
Evet, hala nefeslerini kontrol edemiyorKızlar kimler doğurdu kaçırdımHayırlı ugurlu olsn inşallah tüm doğuranlara Bir şey soracağım bebeğiniz aniden derin nefes alıyor mu ara sıra ?
Normal cnm. Bizim ilk banyodan sonra göbeği ayakları böyle soyuldu. Bende tüm vücuduna zeytinyağı sürerek masaj yaptım bikaç gün. Düzeldi. Tavsiye ederimEki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Aynı bizi anlatmışsınEvet 2. Hafta itibariyle gazlı bebek hoşgeldin
Biz dün öyle tavan yapmıştı hiç uyumadı.
Biogaia probiyotik doktor önerisiyle.
Youtube Ayşe öner gaz masajı(burada biri önermişti bunu da allah razı olsun kim hatırlamıyorum)
Kundaklamak (bizimki sevmiyordu ama gazlıyken hoşuna gittiğini farkettim)
Karnına sıcak havlu
Ilık banyo
Emzirmek
Kucakta kollarının arasında iyice sarılarak hafif hafif sallamak
Dün gece hiç uyumadık biz de gece. Bugün yorulmuş sızdı sanırım. Kundak içerisinde şu an sesi çıkmıyor.
Ben de yalnızım şu an zorlandım stres oldum ama bebek hissediyor stresi. Rahat ol sakin sakin davran.
Aynı bizi anlatmışsınBizde geceden kalmayız maalesef. Bir adet kolik bebek bizde de var. Sancılandığında o, elinden bişey gelmemesi insanı daha çok kahrediyor
Masallahh sanaKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Doktora gittiğimizde sadece çenede vardı. Doktor isilik dedi. Ama içi irinli gibi. Bilemedim isilik böyle olur mu?
Masallahh sanaomrun bahtin guzel olsun
Ay yalnız değilmişim benim de hala bacak arası bazen ne ağrıyo sanki normal doğum yapmışım...Benim dikiş yerimden ziyade çatı kemiklerim ağrımaya devam ediyor hamileyken nasılsam hala aynıyım. Doktora da niye söylemedim bilmiyorum. Sanki zor bi normal doğum yapmışım da kemikler zorlanmış ağrısı kalmış gibi. Hala bacakları açarak yürüyorum mesela
Aynen çok hıçkırıklı oğlumKızlar sizinde bebekleri hıçkırık tutuyor mu? Her emzirme sonrası tam uyuyacak bi hıçkırık tutuyor 10 dk çocukta uyku falan kalmıyor
Aman yesinler o patileriniEki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Bana atopik dermatit gibi geldi canım ilk oğlumda benzeri vardıKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Doktora gittiğimizde sadece çenede vardı. Doktor isilik dedi. Ama içi irinli gibi. Bilemedim isilik böyle olur mu?
Isilik bizde de var ya boynunda kollarinda bacaklarında genelde beyaz tenlilerde daha cok oluyormusKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Maşallah paşaya bu aradaKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Ay maşallahKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Ay maşallahBizde de var canım yanaklarında ama 1.02 gündür yok oldu galiba her gün yıkıyorum çocuğu ve sıcaktan oluyor sanırım. Bizim en büyük derdimiz bu :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?