- 5 Ekim 2020
- 14.719
- 40.321
- 548
- 36
Bana atopik dermatit gibi geldi canım ilk oğlumda benzeri vardı
Canım 2.gün ağlamaktan sütüm kesildi, bestlac verdi emzirme danışmanı günde 3 kez 20 damla şimdi lansinoh elektrikli ile sagıyorum da gayet geliyor artacaktır da inş arada mamayla da destekliyorumkızlar acil süt arttırıcı damla ismi yazarmısınız
Benim bebegim baştan ayağına kadar böyle soyuluyor doktor normal dedi , derisi değişiyormuş heryeri aynı böyle hatta daha fazlaEki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Ben de cok heyecanlanıyordum ve dedigin gibi tek aktivitem doktora gitmek olmuştu. Şimdi bebiş doğdu bugün 1 haftalık olduk ve hiçbirşeye vakit yok ve kızlar sizde de öyle mi acaba lohusaya rahat yok gelen giden evde devamlı bi iş resmen doğum yapmamış gibi ayaktayım. Uykusuzluk ve bebişim gazlanmaya basladı gaz sancıları derken yorgunluktan zor duruyorumKızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Haftaya cumartesi randevumuz var 1 hafta var daha ama hafiften heyecan yaptım hem bebişin takibi için hemde insan göreceğim için
Hamilelik başından beri tek aktivitemiz hastaneye gitmek
Sizler dışarı çıkarıyor musunuz bebişleri
Canım normalde bende bugün doğuruyordum 40+0 olmuştum. 39+0 da geldi bebişim sancılarıyla bugün 1 haftalık olduk. Canım sana diyeceğim bol bol uyuBenbugun 40+0
İlk 1 haftam benimde öyle geçtiBen de cok heyecanlanıyordum ve dedigin gibi tek aktivitem doktora gitmek olmuştu. Şimdi bebiş doğdu bugün 1 haftalık olduk ve hiçbirşeye vakit yok ve kızlar sizde de öyle mi acaba lohusaya rahat yok gelen giden evde devamlı bi iş resmen doğum yapmamış gibi ayaktayım. Uykusuzluk ve bebişim gazlanmaya basladı gaz sancıları derken yorgunluktan zor duruyorum
eşimde bestlak almış ama 20 damla dedi sadece 3 kere falan demedi hiç ya. bende mi 3 kere içsem. Bende mama veriyorum zaten sürekli gidip gelip sık sık emzir diyorlar.Canım 2.gün ağlamaktan sütüm kesildi, bestlac verdi emzirme danışmanı günde 3 kez 20 damla şimdi lansinoh elektrikli ile sagıyorum da gayet geliyor artacaktır da inş arada mamayla da destekliyorum
Ben çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .Kızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Haftaya cumartesi randevumuz var 1 hafta var daha ama hafiften heyecan yaptım hem bebişin takibi için hemde insan göreceğim için
Ay bizde 7 günlükken yaptırıcaz süreçten haberdar edersen çok sevinirim canım. İnşallah sıkıntısız geçip gider.❤Ben çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .
yarın sabah hastaneye gidicez sünnet olucaz inşallah :)
Bana dediği hastanedeki emzirme danışmanının günde 3 kez 20 damla iç, çok etkili dedi. Ben başladım bol bol su içiyorum her uyku arasında sağıyorum 30 cc cıkıyor, arkadaşımla konuştum diyor ki biberon yetişmiyor 2 aylık bebeği var yani yapı olayı mı bilemedimeşimde bestlak almış ama 20 damla dedi sadece 3 kere falan demedi hiç ya. bende mi 3 kere içsem. Bende mama veriyorum zaten sürekli gidip gelip sık sık emzir diyorlar.♀
tamam canım bende öyle içeyim o zaman. oğlumu uyandıramadığımda mecbur biraz sağıp kaşıkla yada biberonla veriyorum. ama çok az çıkıyor daha yeniyiz ya ona bağlıyorum bende.Bana dediği hastanedeki emzirme danışmanının günde 3 kez 20 damla iç, çok etkili dedi. Ben başladım bol bol su içiyorum her uyku arasında sağıyorum 30 cc cıkıyor, arkadaşımla konuştum diyor ki biberon yetişmiyor 2 aylık bebeği var yani yapı olayı mı bilemedim
Gecer gecer sicaklardan biz bile mafoluyoruzTeşekkür ederiz teyzesi bi de isiliklerimiz olmasa
Tam da o moddayim surekli uyuyorumCanım normalde bende bugün doğuruyordum 40+0 olmuştum. 39+0 da geldi bebişim sancılarıyla bugün 1 haftalık olduk. Canım sana diyeceğim bol bol uyu
Tabi ki :)Ay bizde 7 günlükken yaptırıcaz süreçten haberdar edersen çok sevinirim canım. İnşallah sıkıntısız geçip gider.❤
Nerelere gidiyorusunuzBen çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .
yarın sabah hastaneye gidicez sünnet olucaz inşallah :)
Eşim bir cerrah ayarlamış mümessil arkadaşıyla ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Ne kadar erken o kadar rahat diyorlar inşallah öyle olur.Tabi ki :)
Bugün doktorla görüştük 5 dk bile sürmücek dedi .. aslında 3 günlükken yapılacaktı az bi sarılığımız olunca çocuk doktorum yaptırmadı. Eğer 1 haftadan önce yaptırırsan acı eşikleri çok düşük olduğu için hiç ugustumradan yapıyorlarmış sizin ki nasıl olucak ?
bizimki sanırım bölgesel uyuştrulcak şuan yine yarın yazarım
Kızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Canim oğlumda galactago diye damla kullanıyordum kayısı kompostosuna ekleyip içiyordum ise yariyordu.eşimde bestlak almış ama 20 damla dedi sadece 3 kere falan demedi hiç ya. bende mi 3 kere içsem. Bende mama veriyorum zaten sürekli gidip gelip sık sık emzir diyorlar.♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?