2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Haftaya cumartesi randevumuz var 1 hafta var daha ama hafiften heyecan yaptım hem bebişin takibi için hemde insan göreceğim için
Hamilelik başından beri tek aktivitemiz hastaneye gitmek
Sizler dışarı çıkarıyor musunuz bebişleri

Eki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Benim bebegim baştan ayağına kadar böyle soyuluyor doktor normal dedi , derisi değişiyormuş heryeri aynı böyle hatta daha fazla

Ben de cok heyecanlanıyordum ve dedigin gibi tek aktivitem doktora gitmek olmuştu. Şimdi bebiş doğdu bugün 1 haftalık olduk ve hiçbirşeye vakit yok ve kızlar sizde de öyle mi acaba lohusaya rahat yok gelen giden evde devamlı bi iş resmen doğum yapmamış gibi ayaktayım. Uykusuzluk ve bebişim gazlanmaya basladı gaz sancıları derken yorgunluktan zor duruyorum

İlk 1 haftam benimde öyle geçti
Annem ve kayınvalidem vardı yanımda
Ablam ve eşimin abisi hariç hiç kimse gelmedi bize ama ben çok yoruldum yinede
Annem sürekli temizlik yapmak istiyor yemek yapmak istiyor kayınvalidem hiç yerinden kalmak istemiyor ben anneme yardım edicem diye stres oluyorum falan ayy fenalıklar geldi herkes evine gitti rahatladım
Vakit bulursak eşimle temizlikte yapıyoruz yemek te
Vakit olmazsa dağınıkta kalıyor dışardan da söylüyoruz en azından kafam rahat

Canım 2.gün ağlamaktan sütüm kesildi, bestlac verdi emzirme danışmanı günde 3 kez 20 damla şimdi lansinoh elektrikli ile sagıyorum da gayet geliyor artacaktır da inş arada mamayla da destekliyorum
eşimde bestlak almış ama 20 damla dedi sadece 3 kere falan demedi hiç ya. bende mi 3 kere içsem. Bende mama veriyorum zaten sürekli gidip gelip sık sık emzir diyorlar.‍♀

Ben çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .

yarın sabah hastaneye gidicez sünnet olucaz inşallah :)

Ay bizde 7 günlükken yaptırıcaz süreçten haberdar edersen çok sevinirim canım. İnşallah sıkıntısız geçip gider.❤

eşimde bestlak almış ama 20 damla dedi sadece 3 kere falan demedi hiç ya. bende mi 3 kere içsem. Bende mama veriyorum zaten sürekli gidip gelip sık sık emzir diyorlar.‍♀
Bana dediği hastanedeki emzirme danışmanının günde 3 kez 20 damla iç, çok etkili dedi. Ben başladım bol bol su içiyorum her uyku arasında sağıyorum 30 cc cıkıyor, arkadaşımla konuştum diyor ki biberon yetişmiyor 2 aylık bebeği var yani yapı olayı mı bilemedim

tamam canım bende öyle içeyim o zaman. oğlumu uyandıramadığımda mecbur biraz sağıp kaşıkla yada biberonla veriyorum. ama çok az çıkıyor daha yeniyiz ya ona bağlıyorum bende.

Ay bizde 7 günlükken yaptırıcaz süreçten haberdar edersen çok sevinirim canım. İnşallah sıkıntısız geçip gider.❤
Tabi ki :)
Bugün doktorla görüştük 5 dk bile sürmücek dedi .. aslında 3 günlükken yapılacaktı az bi sarılığımız olunca çocuk doktorum yaptırmadı. Eğer 1 haftadan önce yaptırırsan acı eşikleri çok düşük olduğu için hiç ugustumradan yapıyorlarmış sizin ki nasıl olucak ?
bizimki sanırım bölgesel uyuştrulcak şuan yine yarın yazarım

Nerelere gidiyorusunuz
Sanki ilk çocuğum ya her şeyde tereddüt ediyorum nedense
Şimdiden hayırlı ve geçmiş olsun
En güzeli böyle küçükken yaptırmak

Eşim bir cerrah ayarlamış mümessil arkadaşıyla ama nasıl olacak bende bilmiyorum. Ne kadar erken o kadar rahat diyorlar inşallah öyle olur.

Reactions: H E

Vallahi canım ben her Allahın günü dışardayım gezmeyi seviyorum benim bebişte öyle galiba doktora konsolosluğa sahile avmye her yere gidiyoruz

Canim oğlumda galactago diye damla kullanıyordum kayısı kompostosuna ekleyip içiyordum ise yariyordu.
Şimdi bol su içiyorum arifoglunun anne çayı diye bitki karışımı çayını iciyorum oda iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…