- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Canim şimdiden hayırlı olsun tez zamanda toparlar inşallah. Erken olması büyük avantaj algısı açılınca zor oluyor. Oğlum 4 aylıkken oldu . Hareketlenmeye başlamıştı. Bölgesel uyusturdular oğlum gayet uyanık mutluydu benim tansiyonum düşmüştüBen çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .
yarın sabah hastaneye gidicez sünnet olucaz inşallah :)
teşekkür ederim canım.Canim oğlumda galactago diye damla kullanıyordum kayısı kompostosuna ekleyip içiyordum ise yariyordu.
Şimdi bol su içiyorum arifoglunun anne çayı diye bitki karışımı çayını iciyorum oda iyi .
Doktorlar sürmüyormudur ki. Bence onlarda sürer yaa.Canim şimdiden hayırlı olsun tez zamanda toparlar inşallah. Erken olması büyük avantaj algısı açılınca zor oluyor. Oğlum 4 aylıkken oldu . Hareketlenmeye başlamıştı. Bölgesel uyusturdular oğlum gayet uyanık mutluydu benim tansiyonum düşmüştü
Naçizane tavsiyem emla krem almanız. Hani epilasyonda genital bölgeyi uyuşturmak için kullanılıyor. Doktorumuz işlemden önce bolca ondan sürmüştü . Eve gelince etkisi geçti ve ilk idrarda aglayisiyla yüreğim parçalandı. Lütfen garanti olsun bı kaç idrara kadar surersen kolay atlatırsiniz.
Mnkpnda canım seninde aklında bulunsun. Naçizane anne tavsiyesi.
Ayyy maşallah maşallahVallahi canım ben her Allahın günü dışardayım gezmeyi seviyorum benim bebişte öyle galiba doktora konsolosluğa sahile avmye her yere gidiyoruz
Bence isilik benim kızı ben isilik yaptımda yüzü hep böyle boynu kolları falanKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Doktora gittiğimizde sadece çenede vardı. Doktor isilik dedi. Ama içi irinli gibi. Bilemedim isilik böyle olur mu?
Doktor sürdü ama etkisi geçince çok kötü olmustu. Sonradan akil edip koşa koşa gidip almistim. Bize atesi çıkar ağrı olursa diye fitil yazdı paranox . Gerçi minicik bı tüp emla krem. Sen bana güven evde dursun bı iki kere daha sürmen . Gaz sancisinda kivraninca bile içimiz açıyor , sünnet açısında şahsen çok kötü oldum hala o ağlamasını unutamıyorum.teşekkür ederim canım.
Doktorlar sürmüyormudur ki. Bence onlarda sürer yaa.
Bu aralar bizimde tek aktivitemiz hastaneye gitmekKızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Haftaya cumartesi randevumuz var 1 hafta var daha ama hafiften heyecan yaptım hem bebişin takibi için hemde insan göreceğim için
Hamilelik başından beri tek aktivitemiz hastaneye gitmek
Sizler dışarı çıkarıyor musunuz bebişleri
Kızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Haftaya cumartesi randevumuz var 1 hafta var daha ama hafiften heyecan yaptım hem bebişin takibi için hemde insan göreceğim için
bende jetex var lazer yaptırdığım dönemden kalma onu sürerim inşallah. Ay korkuyorumda ama mecbur yapılacaksa en güzeli en az etkileneceği zaman olması.Doktor sürdü ama etkisi geçince çok kötü olmustu. Sonradan akil edip koşa koşa gidip almistim. Bize atesi çıkar ağrı olursa diye fitil yazdı paranox . Gerçi minicik bı tüp emla krem. Sen bana güven evde dursun bı iki kere daha sürmen . Gaz sancisinda kivraninca bile içimiz açıyor , sünnet açısında şahsen çok kötü oldum hala o ağlamasını unutamıyorum.
Hangi bezi kullanıosun cnm ? Maşallah bu arada bebişe, seninkine de cnmAy maşallahBizde de var canım yanaklarında ama 1.02 gündür yok oldu galiba her gün yıkıyorum çocuğu ve sıcaktan oluyor sanırım. Bizim en büyük derdimiz bu :
Hangi bezi kullanıosun cnm ? Maşallah bu arada bebişe, seninkine de cnmsucculentaski . Bizimde isiliğimiz oluo arada ama bu kadar olmadı hiç. Geçmiş olsun. Kirpiklerede maşallah. Benim kızın daha 2-3 tel kirpiği var
Tavsiyen için çok teşekkğr ederim muhakkak doktorumuza danışıp bu kremden temin edicemCanim şimdiden hayırlı olsun tez zamanda toparlar inşallah. Erken olması büyük avantaj algısı açılınca zor oluyor. Oğlum 4 aylıkken oldu . Hareketlenmeye başlamıştı. Bölgesel uyusturdular oğlum gayet uyanık mutluydu benim tansiyonum düşmüştü
Naçizane tavsiyem emla krem almanız. Hani epilasyonda genital bölgeyi uyuşturmak için kullanılıyor. Doktorumuz işlemden önce bolca ondan sürmüştü . Eve gelince etkisi geçti ve ilk idrarda aglayisiyla yüreğim parçalandı. Lütfen garanti olsun bı kaç idrara kadar surersen kolay atlatırsiniz.
Mnkpnda canım seninde aklında bulunsun. Naçizane anne tavsiyesi.
Çok sevindim canımSağolasın cnm az kaldı inşaallahdaha çıkmadı ama sorunları geçti çok şükür. Son taramalar yapılıyor işte ptesine kadar ilaçlar devam edecekmiş haftaya birşeyler derler artık. Bakmadık birşey kalmasın diye uğraşıyorlar.
Ay iyi hepimizin bebişlerş sapasağlam olsun daEvet, hala nefeslerini kontrol edemiyoremerken yada uyurken bazen unutuyor nefes almayı bazen izlerkende çok hızlı nefes alıp verdiğini, karnının hızlı hızlı inip kalktığını görüyorum
MaşallahhhhKızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Doktora gittiğimizde sadece çenede vardı. Doktor isilik dedi. Ama içi irinli gibi. Bilemedim isilik böyle olur mu?
Valla benim annemler yan sitede oturuyor kahvaltıya veya yemeğe gidiyoruz onun dışında eşimle bir iki tur atıyoruz sitede bebeğim direk uyuyor açık havadaKızlar sizde benim gibi doktora hastaneye gideceğiniz için heyecanlanıyor musunuz
Kasilma var gibi ama tam emin değilim. Bebek aralıklarla aşağı baskı yapıyor sanki . Siklasmadikca hastahaneye gitmeyi düşünmüyorum. İki günde bir gitmekten illallah dedimAyy nolcak bizim bu halimizsen ne durumdasin? Benim yarin dr kontrol var bakalim ne diyecek
Ayy hadi insallahh. Bende tik yok. Peki dogum kanalina inmis miydi senin?Kasilma var gibi ama tam emin değilim. Bebek aralıklarla aşağı baskı yapıyor sanki . Siklasmadikca hastahaneye gitmeyi düşünmüyorum. İki günde bir gitmekten illallah dedim
Yok inmedi. Oğlum da doğarken geçmek için kullandı sadece. Tam emin olamıyorum başladı mı başlamadı mı ama aşırı hareketli bugün.Ayy hadi insallahh. Bende tik yok. Peki dogum kanalina inmis miydi senin?
Sende mi hiç sormamıştın doktora cnm? Epey olmuş seninde geçmeyecek böyle kalacak gibi hissetmeye başladımAy yalnız değilmişim benim de hala bacak arası bazen ne ağrıyo sanki normal doğum yapmışım...
Prima kullaniyorum canim bazen bezini tam bagliyamiyorum bazen de o kadar çok yapıyorki taşırıyor.Hangi bezi kullanıosun cnm ? Maşallah bu arada bebişe, seninkine de cnmsucculentaski . Bizimde isiliğimiz oluo arada ama bu kadar olmadı hiç. Geçmiş olsun. Kirpiklerede maşallah. Benim kızın daha 2-3 tel kirpiği var
Normal tatlım, benim kızda da oldu. Yoğun sudan çıktığı için oluyormuş.Eki Görüntüle 2877740 kızlar bebegimin tüm vucudu boyşe soyuluyo normal mi bu ? Haftada iki kere banyo yaptırıyorm , bugunde yaptrdım daha da arttı
Rica ederim canım benim. Bizim Dr survivordaki Metin kuş tu. O kullanmıştı işlemde sonrası için bizde akil edip soramadik . Sizinkiler hiç acısız geçsin tek temennimTavsiyen için çok teşekkğr ederim muhakkak doktorumuza danışıp bu kremden temin edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?