2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben çıkıyorum :) bebeğimizde çıkıyor .

yarın sabah hastaneye gidicez sünnet olucaz inşallah :)
Canim şimdiden hayırlı olsun tez zamanda toparlar inşallah. Erken olması büyük avantaj algısı açılınca zor oluyor. Oğlum 4 aylıkken oldu . Hareketlenmeye başlamıştı. Bölgesel uyusturdular oğlum gayet uyanık mutluydu benim tansiyonum düşmüştü
Naçizane tavsiyem emla krem almanız. Hani epilasyonda genital bölgeyi uyuşturmak için kullanılıyor. Doktorumuz işlemden önce bolca ondan sürmüştü . Eve gelince etkisi geçti ve ilk idrarda aglayisiyla yüreğim parçalandı. Lütfen garanti olsun bı kaç idrara kadar surersen kolay atlatırsiniz.
Mnkpnda canım seninde aklında bulunsun. Naçizane anne tavsiyesi.

Canim oğlumda galactago diye damla kullanıyordum kayısı kompostosuna ekleyip içiyordum ise yariyordu.
Şimdi bol su içiyorum arifoglunun anne çayı diye bitki karışımı çayını iciyorum oda iyi .
teşekkür ederim canım.
Doktorlar sürmüyormudur ki. Bence onlarda sürer yaa.

Vallahi canım ben her Allahın günü dışardayım gezmeyi seviyorum benim bebişte öyle galiba doktora konsolosluğa sahile avmye her yere gidiyoruz
Ayyy maşallah maşallah
Ben henüz cesaret edemedim
1 aylık olalım açık havada bir yerlere çıkartıcam

teşekkür ederim canım.

Doktorlar sürmüyormudur ki. Bence onlarda sürer yaa.
Doktor sürdü ama etkisi geçince çok kötü olmustu. Sonradan akil edip koşa koşa gidip almistim. Bize atesi çıkar ağrı olursa diye fitil yazdı paranox . Gerçi minicik bı tüp emla krem. Sen bana güven evde dursun bı iki kere daha sürmen . Gaz sancisinda kivraninca bile içimiz açıyor , sünnet açısında şahsen çok kötü oldum hala o ağlamasını unutamıyorum.

Bu aralar bizimde tek aktivitemiz hastaneye gitmek Kırkımız çıkmadan gezmeye gidersek, adetlerimize ihanet edecek gibi hissediyorum çıkarsam hatta kötü bişey olacak gibi saçma bi düşünce içindeyim resmen

bende jetex var lazer yaptırdığım dönemden kalma onu sürerim inşallah. Ay korkuyorumda ama mecbur yapılacaksa en güzeli en az etkileneceği zaman olması.

Ay maşallah Bizde de var canım yanaklarında ama 1.02 gündür yok oldu galiba her gün yıkıyorum çocuğu ve sıcaktan oluyor sanırım. Bizim en büyük derdimiz bu :
Hangi bezi kullanıosun cnm ? Maşallah bu arada bebişe, seninkine de cnm succulentaski . Bizimde isiliğimiz oluo arada ama bu kadar olmadı hiç. Geçmiş olsun. Kirpiklerede maşallah. Benim kızın daha 2-3 tel kirpiği var

Benim de uzun sarı kirpiklerim var. hiç gözükmüyor makyaj da yapmam. herkes yok sanıyor rimel sürünce kirpik taktım sanıyorlar
bana benzemiş yavrucak

Tavsiyen için çok teşekkğr ederim muhakkak doktorumuza danışıp bu kremden temin edicem

Çok sevindim canım
Evet, hala nefeslerini kontrol edemiyor emerken yada uyurken bazen unutuyor nefes almayı bazen izlerkende çok hızlı nefes alıp verdiğini, karnının hızlı hızlı inip kalktığını görüyorum
Ay iyi hepimizin bebişlerş sapasağlam olsun da
Kızlar bu isilik mi? 2-3 gündür çıktı bir anda böyle çoğaldı.
Doktora gittiğimizde sadece çenede vardı. Doktor isilik dedi. Ama içi irinli gibi. Bilemedim isilik böyle olur mu?
Maşallahhhh
Valla benim annemler yan sitede oturuyor kahvaltıya veya yemeğe gidiyoruz onun dışında eşimle bir iki tur atıyoruz sitede bebeğim direk uyuyor açık havada . Kendimizi bunaltmaya gerek yok bence gelenek görenek diyerek

Prima kullaniyorum canim bazen bezini tam bagliyamiyorum bazen de o kadar çok yapıyorki taşırıyor.

Tavsiyen için çok teşekkğr ederim muhakkak doktorumuza danışıp bu kremden temin edicem
Rica ederim canım benim. Bizim Dr survivordaki Metin kuş tu. O kullanmıştı işlemde sonrası için bizde akil edip soramadik . Sizinkiler hiç acısız geçsin tek temennim o yüzden ısrarla almanızı tavsiye ediyorum yine de en iyisini siz bilirsiniz tabii doktorunuza danışın canım benim

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…