2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
bende jetex var lazer yaptırdığım dönemden kalma onu sürerim inşallah. Ay korkuyorumda ama mecbur yapılacaksa en güzeli en az etkileneceği zaman olması.
İyi bari bişey olsun da evde canım benim en doğru zaman erken olması doğru karar vermişsiniz. İlerde travma oluyor sanki. Ben aileme iyi ki erkek değilim kesin kacardim diye dalga geçiyordum sünnetten kaçan çocuk haberlerini gördükçe .
Korkma sadece ilk bı iki idrarda uyuşuk olması daha avantaj . Hemen toparlaniyorlar gerçekten

Hnmlar bebegim uyurken gözlerini arada aciyor ve derin nefes alip veriyor rüya görür gibi sizde de böyle oluyor mu

Canım benim çok iyi anlıyorum seni hiç moralini bozma her şey çok güzel olacak eminim göz açıp kapayıncaya kadar bebişle dönersiniz evinize

Kızlar benim 3-4 gündür kanamam çoğaldı normal midir öyle şarıl şarıl değil ama doğumdan sonrasına göre bayağı arttı annem normal için temizleniyo falan dedi ama bi sormak istedim size de. Kadın doğuma randevu alıp kontrole gitmek de istemiyorum yaşadığım kabustan sonra gitmeye korkar oldum

Canım benim çok iyi anlıyorum seni hiç moralini bozma her şey çok güzel olacak eminim göz açıp kapayıncaya kadar bebişle dönersiniz evinize
Amin cnm inşaallah bugünde gördük pek iyi gelmedi gözüme ama iyi düşünmeye çalışıyorum yinede. Biberonla besleyemiyorlarmış hala, tam bitiremediğinden midesine salınan hortum duruyordu ağzında. İçim sızlıyor gördükçe artık

Bı artıp bı azalması normal canım. 40gun sürebilir bu da normal . Kesilip yine az az gelebilir . Emzirdigin için rahim kasılıyor ve toparlanıyor. İçin rahat etmezse yine de şeker bı doktora kontrole gidersin

Benim oğlanda 40 gün azar azar sürekli gelmişti hiç durmadan. Kızımda 4 5 günden sonra kesildi hala gelmiyor. Değişebiliyor o galiba. Muayenede doktorum az bi sıvı kalmış dedi sadece oda birara gelir merak etme dedi. Belkide tam boşalmamıştı rahmin, nasıl mudahale ettiler bilmiyorum ama pek iyi bir doğum olmadı malum senin. yinede bir görünsen iyi olur ultrasonla bakılır, son durumunu öğrenirdin.

Canimmm kıyamam geçecek inşallah Bak 30mayista doğum olmuştu 10 Haziran'da çıktı boncuğum. O şimdi nefes alırken bile yorulduğu için beslerken efor sarfedip güçsüz düşmesini istemezler. Bizde 10ml mama veriyorlarmış başta düşün anne sütü değil. Onu bile icememis. Tekrar destekle devam ettiler. Sonra geçti gitti toparlandı ama. Herşeyin çaresi zaman iyi sağlıklı gelsin evine de sen sabret bekle yeter ki güzel annesi

Sağolun kızlar valla destek oluyorsunuz sizde buradan yazdıklarınız, yaşadıklarınız herşeye şükür diyoruz inanın. eşimle de paylaşıyorum bir yandan. Bizimki de iyileşecek, yanımıza gelecek, ağlayıp durmayacak, uyutmayacak diyoruz ne yapalım. 15 gün dile kolay hala da bekliyoruz sabredip, şükrederek

Normal..
Benımde ilk 4 gün az geldi sonra çoğaldı doktora kontrole gittik ultrasondan baktı tertemiz için sıkıntı yok dedi . Şimdi mesela yine azaldı

Burdan kalbine ulaşıp bı nebze rahatlatiyorsa yazdıklarımız ne mutlu. İnşallah canım benim gelince unutturacak ayrı kaldığınız günleri sen güçlü ol gerçekten hisseder. Yoğun bakım hemsiremiz ağlayan anneler için hep bunu dedi.
Az kaldı güzel haberlerinizi yazacağın günler yakın .

İnşaallah canım benim rabbim tüm bebişleri korusun

Ayyy maşallah maşallah
Ben henüz cesaret edemedim
1 aylık olalım açık havada bir yerlere çıkartıcam
aynen cnm cesaretlen bence
canım bendede öyle oldu hatta adetmi görüyorum diye yazmıştım buraya. Araştırdım fransızca küçük adet deniyormuş ortalama 15 16. Gün oluyormuş üç beş gün sonra geçiyor tekrar eski haline :)

Aybala ya bende gitmedim daha. Bugün donucem Yalova ya. 3 günlükken burda bı doktora gittim 40 in çıkınca spiral için gel dedi. Ekstra gtmek gerekir mi acaba. Gerçi bugn dikişlerim ağrımaya başladı olmadı hafta içi giderim. Normal kontrol mu etti sadece aybala hanm . Ekstra birşey yaptı mı

Spiral mi taktıracaksın sen şimdi? Aybalada ultrasonla rahime baktı, dikişleri kontrol etti sadece. 3 gün erken olmuş ama 10günken gittim ben rahimin toparlanmasına bakıyor işte. Sonrada 40ın çıkınca gel dedi. Şikayetin yoksa gitmeyebilirsin ama tabi sezaryen sonrası kontrole giriyor bu muayene.

Kızlar mama yı bırakıp sadece anne sütüne dönmeye çalışıyorum bebeğimin bazı bezleri kuru oluyor önceden her bezi çişliydi sütüm yetersiz mi acaba aç mı kalıyor

Kızlar mama yı bırakıp sadece anne sütüne dönmeye çalışıyorum bebeğimin bazı bezleri kuru oluyor önceden her bezi çişliydi sütüm yetersiz mi acaba aç mı kalıyor
Cnm 2,5-3 saatte bi bezi islak olmasi gerekir hepsi olmasada cogu dolu dolu olmasi gerekir bezi pipiyle… doktorumuz doymazsa pipide guzel yapmaz dedi bana cidden ilk hafta dolu dolu olmazdi mamayla birlikte anne sutu verdikten sonra toparladi sukur.. pek dinlenemedigm icin 3 kucuk cocukla, sutum dolu dolu gelmiyor malesef bu sefer…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…