2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar mrb sessiz takip ediyorum uzun zamandır yazmadım.Hepimize geçmiş olsun.Aşı olan varmı aramızda öğlen alman aşısını olcam emzirmeye ara verilmiyor değil mi?Bilgisi olan varmı acaba?Birde bugün sezeryanın 15.günü en son 1 haftalıkken kontrol oldum herşey normal demişti dr kanamam hep ara ara az çok bazen bitmiş gibi oldu ama şimdi tekrar başladı yoğun kırmızı ve ilk günlerdeki gibi fazlalıkta nerdeyse budurumu yaşayan arkadaşlar normalmidir dr nuz ne dedi

Geçen hafta oldum bende biontech. Kimse aşı hakkında şunu yap bunu yapma demiyor çünkü sonuçları bilinmiyor cnm. Bende sütümü sağmaya ara vermedim verdik bebeğimize. Kontrolü bende 10günlükken gittim. Ara ara da gelebilir dedi kanama için birden de gelebilir korkma demişti. Benim kesildi bi haftadan fazladır olmuyor mesela. 40ın çıkana kadar bir ağrın sızın yoksa normalmiş galiba bu değişimler.

Evet canım aşı durumu tam bir bilinmezlik artık Allaha emanet sırf bebekte antikor olsun diye olmak istedim beende.Malum mutantlar bitmiyor.merak ettim acaba aşı olduğumuzda sütten sadece antikor mu geçiyor çocuğun ateşi falan çıkmaz umarım.Kanama hakkında banada aynısını söyledi ama insan korkuyor ya durmadan kanama olunca da.Ağrım sızım yok şükür baya toparlandım.sağol canım

Mama takviyesi ne devam ediyorsunuz demi. 1 saat 2 göğsümü emiyor sonra sağayım diyorum kalanı süt yok kuru bezden başka hiç bir doyamama belirtisi yok nasıl anlayabilirim acaba

Devam ediyor mu kasilmalarin?
İkinci çocuk olmasına rağmen sancı hakkında hala bi fikrim yok demek yalancı çıktı sıklaşmadı maalesef. Turp gibiyim bugün
Senin bugünkü kontrolün önemliyse benden önce doğum yaparsın belki. Ben hareketleri azalmazsa ya da sancılar başlamazsa pazartesi gideceğim artık.

Mama takviyesi ne devam ediyorsunuz demi. 1 saat 2 göğsümü emiyor sonra sağayım diyorum kalanı süt yok kuru bezden başka hiç bir doyamama belirtisi yok nasıl anlayabilirim acaba
Ne kadar sütün geldiğini sağarak öğrenebilirsin cnm. Sağdığından daha fazlasını bebek emebiliyordur. Yaklaşık 30 40 ml çıksa yetiyordur her 2saatte bir beslenmede. Benim bebeğim hiç emmedi 3 saatte bir 40ml çıkartabiliyorum mesela yetmiyor bu da mama veriyorlar.

Rica cnm. Sütten ne kadar antikor geçiyor hiç test edildiğini duymadım ama abd de gönüllü aşı olan hamile ve emzirenlerin bebeklerini okuyabildim bende. Hep olumlu şeyler yazılmış ama yinede bilemeyiz tabi benim bebeğim yoğunbakımda söyledik orayada birşey olmadı bebeğe, onlarda kesinlikle aşı olma vs demedi yani.

En son cumartesi kontrol etmisti bekliyoruz simdilik demisti ama asil onemli olan yarinki kontrol. Bakalm yarin ne diyecek cok merak ediyorum. Seninki ne diyor
Hayırlı haberler al inşallah Benim doktorumda 41 e kadar bekleriz fikrin değişmezse dedi

Vallahi canım ben her Allahın günü dışardayım gezmeyi seviyorum benim bebişte öyle galiba doktora konsolosluğa sahile avmye her yere gidiyoruz

Aaa ne güzel ya dışarıda acıkınca ne yapıyorsun en çok ona geriliyorum. Bir de yanında biri oluyor mu?
Her gün bahçeye çıkarıyorum 15 dk ama eczaneye bakkala çakkala işim oluyor gidemiyorum hep eşimden bekliyorum. Bahçe sınırlarından çıkmaya çok korkuyorum.
Doktora da tek başıma götüremiyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah biranönce kavuşursun canım.

Aynı ben
Doktor randevularını hep cumartesiye alıyorum eşimle gideyim diye aslında puseti bağlarım kemerle giderim ama ya ağlarsa yolda panik olurum araba sürerken diye vazgeçiyorum

Çıkmadan emziriyorum sonra sütümü sağıyorum biberon yapıyorum :) hastaneye veya biyere gidince 3 saat sonra dönmediysem biberonu veriyorum :) bukadar

Valla ben deniyorum biseyler bakalım işe yarayan olursa söylerim yarın chicconun kauçuk emzigini alicam o çok iyi diyolar haber veririm işe yararsa
Sağol canım ya bende bibs aldım işe yaramadı şimdi ise avent aldım sanki avent daha iyi

Prima kullaniyorum canim bazen bezini tam bagliyamiyorum bazen de o kadar çok yapıyorki taşırıyor.
Bende ilk kızıma prima kullanırdım, taşırırdı böyle. Emmezdi. Şimdi sleppy kullanıorm, hiç sızdırma falan yapmıor

Çıkmadan emziriyorum sonra sütümü sağıyorum biberon yapıyorum :) hastaneye veya biyere gidince 3 saat sonra dönmediysem biberonu veriyorum :) bukadar
Ben de hastaneye veya bahçeye giderken biberon alıyorum ama gündüz biberon vermek istemiyorum. Gece uyurken veriyorum daha çok. Meme reddi riski hala var mı? Ay kafamda deli sorular sürekli.

tek cesaret edemiyorum hastaneye gitmeye. Her hafta gitmek gerekti şimdiye kadar. Korkuyorum bir şey olsa baş edemicem gibi. Eşim de hep ben mi gelcem diye isyanlarda artık

Bugün bebek arabasıyla çıkardım ilk defa sokak boyunca yürüdük durduk. Böyle böyle cesaret gelecek sanırım.

Aynı ben
Doktor randevularını hep cumartesiye alıyorum eşimle gideyim diye aslında puseti bağlarım kemerle giderim ama ya ağlarsa yolda panik olurum araba sürerken diye vazgeçiyorum

Evet ben de araba sürerken ağlamasından aşırı korkuyorum. Kaza yaparım direk zaten beynim akmış gibi
Eşim taksiyle git diyor ona bile korkuyorum. Çok pısırık hissediyorum ya ben gençliğimde çok gözü karaydım ya yaşlandım ya lohusalık üzülüyorum böyle korkak olduğuma. Annem ve eşim aşırı üzerime geliyor çıkmam konusunda.

Canım yaptım sanki tutuyor birşey olmaz dimi çok minik batırdım ama

Bence sağlıksız bir şey ama sen bilirsin. Bebeğin karaciğeri midesi bağırsakları pekmezi sindirebilecek kuvvette mi? Onu geçtim emziği gerçek memeden daha cazip hale de getirmeye gerek yok bence. Evet emzik kolaylık ama bazı çocuk istemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…