Şeker oranı yüksek şeyleri ( hakiki bile olsa) bebeğe vermek hiç doğru deil. hiçbir organı daha bu tarz şeyleri sindirmeye hazır deil.pekmeze batıriyorum çok minicik alıyor .İlk kizimda da öyle yapmıştım canım bir şey olmaz korkma kimi recele batırıyor ama bence sakıncalı hakiki pekmez olursa iyi olur
Yok sormadım canım geçer heralde yaSende mi hiç sormamıştın doktora cnm? Epey olmuş seninde geçmeyecek böyle kalacak gibi hissetmeye başladım
Canim helva ye üstüne 2 3 bardak su iç sütün artar inşallah zamanlaNe kadar sütün geldiğini sağarak öğrenebilirsin cnm. Sağdığından daha fazlasını bebek emebiliyordur. Yaklaşık 30 40 ml çıksa yetiyordur her 2saatte bir beslenmede. Benim bebeğim hiç emmedi 3 saatte bir 40ml çıkartabiliyorum mesela yetmiyor bu da mama veriyorlar.
Malesef etmek zorundayim cnm cunku bu sefer sutum 60 mlden fazla gelmiyor ve geceleri yetmiyor… bizde doymama belirtisi az pipi yapmasiydi ve surekli aglamasiydi ilk haftadaMama takviyesi ne devam ediyorsunuz demi. 1 saat 2 göğsümü emiyor sonra sağayım diyorum kalanı süt yok kuru bezden başka hiç bir doyamama belirtisi yok nasıl anlayabilirim acaba
Canim çıktıkça alisacaksin. Onun panzehiri sende, kokun sakinleştirirEvet ben de araba sürerken ağlamasından aşırı korkuyorum. Kaza yaparım direk zaten beynim akmış gibi
Eşim taksiyle git diyor ona bile korkuyorum. Çok pısırık hissediyorum ya ben gençliğimde çok gözü karaydım ya yaşlandım ya lohusalık üzülüyorum böyle korkak olduğuma. Annem ve eşim aşırı üzerime geliyor çıkmam konusunda.
Bizdede gunduz deliksiz uyur gece ayakta.. saati belli resmen gece 1 de basliyorGece boyu eşimle ayaktaydık benimki de uyumadı
Sütüm azaldı sağlarken farkediyorum malesef insallah oğlum emdikçe artar ben de azaltarak kesmeye çalışacağım tabi sütüm yeterseMalesef etmek zorundayim cnm cunku bu sefer sutum 60 mlden fazla gelmiyor ve geceleri yetmiyor… bizde doymama belirtisi az pipi yapmasiydi ve surekli aglamasiydi ilk haftada
Bitki çaylarından da aldım cnm suyu fazlaca içiyorum zaten ama geceleri kalkamıyorum bazen süre uzayınca o bile etkiliyor galiba 3 saattede 40ml çıkıyor 5saatte de.Canim helva ye üstüne 2 3 bardak su iç sütün artar inşallah zamanla
Canim çıktıkça alisacaksin. Onun panzehiri sende, kokun sakinleştiriroğlumda bende korkuyordum . Şimdi otobüse atlayıp hastane kontrollerine gittim . Çıktıkça bana da iyi geliyor. Sen de hergun mesafeyi birazcık daha uzat . Hissettiklerim lohusalıktan çoğumuz yasamisizdir.
Bebeğinizi doyuruyor muKızlar süt azalma tek bende değil galiba. Konduramıyordum ama benim de çok fazlaydı tek memeden 90 cc buluyorduk şimdi iki memeden ancak 100 cc topluyorum. O da sağdım diyelim gün içinde gexe için. 1 saat sonra bebek acıkırsa süt gelmiyor. Dengeye geliyordur belki. Fazla gelmesi de rahatsız ediyordu beni.
Ben beş günlükken biberon vermiştim hatta buradan yazdım o gün burnumdan getirdi resmen biber ondan sonra memeyi istemedi ama şu an neredeyse bir aylık 1 2 vermeden hemen bozulmuyor meme isteğiBen de hastaneye veya bahçeye giderken biberon alıyorum ama gündüz biberon vermek istemiyorum. Gece uyurken veriyorum daha çok. Meme reddi riski hala var mı? Ay kafamda deli sorular sürekli.
tek cesaret edemiyorum hastaneye gitmeye. Her hafta gitmek gerekti şimdiye kadar. Korkuyorum bir şey olsa baş edemicem gibi. Eşim de hep ben mi gelcem diye isyanlarda artık
Bugün bebek arabasıyla çıkardım ilk defa sokak boyunca yürüdük durduk. Böyle böyle cesaret gelecek sanırım.
Kuzum benimkinde de var ama reflü yatağı aldım ve ona yatırdım da yan yatırıyorum kusarsa da başının altına bez koydum ama rahatlatıyo yatakKızlar bizim oğlanda reflü var galiba ya bi türlü uykuya yatıramıyoruz sürekli ağlıyo arada kusuyo yutkunuyo hep. Emzirdikten sonra gazını falan da çıkarıyorum masallahi var ama midesi yanıyo galiba ondan uyuyamıyo gibi anason damlattim agzina bi iki damla rahatlatsin diye ama hak getire ne yapmak lazım gecemiz gunduzumuze karıştı valla
Ben de bakayım o zaman biBen beş günlükken biberon vermiştim hatta buradan yazdım o gün burnumdan getirdi resmen biber ondan sonra memeyi istemedi ama şu an neredeyse bir aylık 1 2 vermeden hemen bozulmuyor meme isteği
Kuzum benimkinde de var ama reflü yatağı aldım ve ona yatırdım da yan yatırıyorum kusarsa da başının altına bez koydum ama rahatlatıyo yatak
Sleepy 1 numarası cok küçük geldi bana . 3 numara aldim. Primanin 2 numarasi sleppy 3numara ayni boyutta.Sleepy bizde 2 gundur sizdirma yapiyor 4 kilo oldu ben hala 1 numara kullaniyorum ondan mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?