2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
pekmeze batıriyorum çok minicik alıyor .İlk kizimda da öyle yapmıştım canım bir şey olmaz korkma kimi recele batırıyor ama bence sakıncalı hakiki pekmez olursa iyi olur
Şeker oranı yüksek şeyleri ( hakiki bile olsa) bebeğe vermek hiç doğru deil. hiçbir organı daha bu tarz şeyleri sindirmeye hazır deil.

Bende emzik konusunda zorlamıyorum büyük kızım hiç tutmadı şimdi küçük bazen alıyor bazen almıyor canı istemiyor demek ki diyorum zorlamanın anlamı yok
Pekmezler reçeller çok şekerli zararlı minicikler daha

Canim helva ye üstüne 2 3 bardak su iç sütün artar inşallah zamanla

Ben hiç emzik kullanmadim kızlar ne kziimda ne oğlumda denemedim bile.
Emzikten dolayi meme reddi yaşayan bebekler var dikkat edin yine de.

Mama takviyesi ne devam ediyorsunuz demi. 1 saat 2 göğsümü emiyor sonra sağayım diyorum kalanı süt yok kuru bezden başka hiç bir doyamama belirtisi yok nasıl anlayabilirim acaba
Malesef etmek zorundayim cnm cunku bu sefer sutum 60 mlden fazla gelmiyor ve geceleri yetmiyor… bizde doymama belirtisi az pipi yapmasiydi ve surekli aglamasiydi ilk haftada

Canim çıktıkça alisacaksin. Onun panzehiri sende, kokun sakinleştirir oğlumda bende korkuyordum . Şimdi otobüse atlayıp hastane kontrollerine gittim . Çıktıkça bana da iyi geliyor. Sen de hergun mesafeyi birazcık daha uzat . Hissettiklerim lohusalıktan çoğumuz yasamisizdir.

Selam arkadaşlar k.bakmayın anca girebiliyorum,güzel dilekleriniz için çook teşekkür ediyorum,hepinizi ayrı ayrı alıntılayamadım,günler çok hızlı yoğun yorucu ve uykusuz geçiyor,bebeğimle alışma sürecindeyiz,doğum yapanlara göz aydınlığı diliyorum,yapmayanlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almayı diliyorum..

Malesef etmek zorundayim cnm cunku bu sefer sutum 60 mlden fazla gelmiyor ve geceleri yetmiyor… bizde doymama belirtisi az pipi yapmasiydi ve surekli aglamasiydi ilk haftada
Sütüm azaldı sağlarken farkediyorum malesef insallah oğlum emdikçe artar ben de azaltarak kesmeye çalışacağım tabi sütüm yeterse

Evet bugün ilk kez bebek arabasını açtım. Sokakta yürüdüm gittim geldim tek başıma. Ya düşersem kalkamazsam salak salak şeyler geliyor aklıma. Ben doğum öncesi uzun süre romatizmal ağrılardan evden çıkamadım. O da etkiledi sanırım beni.

Kızlar süt azalma tek bende değil galiba. Konduramıyordum ama benim de çok fazlaydı tek memeden 90 cc buluyorduk şimdi iki memeden ancak 100 cc topluyorum. O da sağdım diyelim gün içinde gexe için. 1 saat sonra bebek acıkırsa süt gelmiyor. Dengeye geliyordur belki. Fazla gelmesi de rahatsız ediyordu beni.

Bebeğinizi doyuruyor mu

Kızlar bizim oğlanda reflü var galiba ya bi türlü uykuya yatıramıyoruz sürekli ağlıyo arada kusuyo yutkunuyo hep. Emzirdikten sonra gazını falan da çıkarıyorum masallahi var ama midesi yanıyo galiba ondan uyuyamıyo gibi anason damlattim agzina bi iki damla rahatlatsin diye ama hak getire ne yapmak lazım gecemiz gunduzumuze karıştı valla

Sleepy bizde 2 gundur sizdirma yapiyor 4 kilo oldu ben hala 1 numara kullaniyorum ondan mi ki?

Ben beş günlükken biberon vermiştim hatta buradan yazdım o gün burnumdan getirdi resmen biber ondan sonra memeyi istemedi ama şu an neredeyse bir aylık 1 2 vermeden hemen bozulmuyor meme isteği
Kuzum benimkinde de var ama reflü yatağı aldım ve ona yatırdım da yan yatırıyorum kusarsa da başının altına bez koydum ama rahatlatıyo yatak

Ben de bakayım o zaman bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…