- 8 Mart 2021
- 289
- 316
- 18
- 35
Hangi mama başladınız benimde aynı durumCnm 2,5-3 saatte bi bezi islak olmasi gerekir hepsi olmasada cogu dolu dolu olmasi gerekir bezi pipiyle… doktorumuz doymazsa pipide guzel yapmaz dedi bana cidden ilk hafta dolu dolu olmazdi mamayla birlikte anne sutu verdikten sonra toparladi sukur.. pek dinlenemedigm icin 3 kucuk cocukla, sutum dolu dolu gelmiyor malesef bu sefer…
Elimde 2 numara var hic acmadim o da mi kucuktur kullanamam mi ?Sleepy 1 numarası cok küçük geldi bana . 3 numara aldim. Primanin 2 numarasi sleppy 3numara ayni boyutta.
Bebeğinizi doyuruyor mu
Elimde 2 numara var hic acmadim o da mi kucuktur kullanamam mi ?
Doymayınca ağlamıyor bende anlayamıyorum doyuyor mu doymuyor mu sadece bez leri kuru olmaya başladı doktor doymuyor dur dediDoyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz? Bizimki kolik sanırım. Sürekli ağlıyor gazı var meme istiyor. Yani yetiyor heralde. Mama versem mama da alır bence. Gaz olacak diye korkuyorum veremiyorum.
Doymayınca ağlamıyor bende anlayamıyorum doyuyor mu doymuyor mu sadece bez leri kuru olmaya başladı doktor doymuyor dur dedi
Anladim 2 nunara bitince 3 aldiriyim o zamn3300 gramız sleepy 2 numara tam geliyor şu an. Küçük bence.
Eğer elleri sımsıkı yumruk yapıyorsa, kimilkimilsa, omzuna aldığında omzunu emiyor ellerini iştahlı emiyorsa, ağzının kenarına dokununca kuş gibi ağzını açıp araniyorsa hele canı yanmış gibi uzun ağlıyorsa açtır. Doyunca aranmaz mayisir elleri açılır .Doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz? Bizimki kolik sanırım. Sürekli ağlıyor gazı var meme istiyor. Yani yetiyor heralde. Mama versem mama da alır bence. Gaz olacak diye korkuyorum veremiyorum.
Merhaba, temmuz annesi olacaktım fakat kızım erken geldi ve haziran annesi oldum
Gögüs ucum küçük olduğu için bebeğim memeyi tutamıyor. Süt de indikçe gögsüm iyice gerildi ve iyice tutamaz hale geldi. Lansinoh gögüs ucu çıkarıcı sipariş verdim sizce faydası olur mu?
Bu süreçte çözüm bulana dek sütümü sağıp şırınga ile versem sizce iyi olur mu?
Önerileriniz var ise çok memnun olurum
Eğer elleri sımsıkı yumruk yapıyorsa, kimilkimilsa, omzuna aldığında omzunu emiyor ellerini iştahlı emiyorsa, ağzının kenarına dokununca kuş gibi ağzını açıp araniyorsa hele canı yanmış gibi uzun ağlıyorsa açtır. Doyunca aranmaz mayisir elleri açılır .
Kolik hergun neredeyse aynı saatte huzursuzlanir ikinir , ikindikca emmek ister memeyi verirsin kızar memeyle kavga eder.
Estağfurullah korkularimizin olması normal bunun geçeceğini tekrarla kendine . Oğlumda otobüste evimize gelince indigimizi bilmemEvet bugün ilk kez bebek arabasını açtım. Sokakta yürüdüm gittim geldim tek başıma. Ya düşersem kalkamazsam salak salak şeyler geliyor aklıma. Ben doğum öncesi uzun süre romatizmal ağrılardan evden çıkamadım. O da etkiledi sanırım beni.
Bizde öyleyiz . Gündüz sakin uyuyor uyanıyor. Gece 12-1 gibi başlıyoruz evde kucakta volta atıyoruz. 3.5 gibi uyucaz sandım yataga geçtik. 5te başa sardıkEvet bizimki aç değil direk kolik. Sürekli meme istiyor ama kavga halinde. Gerçekten açsa yapışıp 2 mememi bitiriyor. Huysuzluktan istiyorsa ki çoğunlukla böyle kavga ediyor 2 fırt alıp kaçıyormbağırıyor tekrar geliyor. Manyak gibi hareketler yapıyor memeye.
Yok canım merak etme.bir şey olmaz günde bir kaç kez minicik batirabilirsin öyle öyle alışır emzige sonra vermene gerek kalmaz pekmeziCanım yaptım sanki tutuyor birşey olmaz dimi çok minik batırdım ama
İlk gün üşür diye taktim o çıkardı daha da giydirmedim. Tırnaklarını kestim bişey olmadı. Törpüleyebilirsin tırnaklarını bişey olmaz. Dokunması temas etmesi iyi gelir canimHnmlar eldivenleri cikarttiniz mi ben cikartmaya korkuyorum elleri hep yüzünde gözünde nasıl yapsam
Cesaretimi toplayop uyurken keseyim bariİlk gün üşür diye taktim o çıkardı daha da giydirmedim. Tırnaklarını kestim bişey olmadı. Törpüleyebilirsin tırnaklarını bişey olmaz. Dokunması temas etmesi iyi gelir canim
pekmezi ben bile yiyemiyorum ciğerimi yakıyor bebeğime veremezdim. Burnuna minik pıt pıt vurunca alıyor emizigi uyuyunca bırakıyor. Koligin alasını yaşadım oglumda emzik almamıştı yine de denemedim. Ne bileyim uykusuz günleri kolikligi gazı göze alarak istedim kucaksa kucak memeyse meme ...Emzik konusu zaten tartışmalı bir konu ,herkesin kendi fikri .Benim kolik bir kızım uyanık olduğu her dakika emmek istiyor oyalayabimek adına emzik veriyorum ama almıyor boş boş .İlk kızım da öyleydi onun için pekmeze ucunu.degdiriyorum oylelikle.oyalaniyor.bir zararı olduğunu farkeder sen zaten vermem .Herkesin kendi tercihi neticede.Eskiler şekerli su verirmiş ona bakarsanız doğar doğmaz o çok mu iyi bir şey tabiki hayır.ama sapasaglamlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?