- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Törpü işini görür canimm ince zaten tırnaklarıCesaretimi toplayop uyurken keseyim bari
Tesekkur ederimEvet ilk günler ben de bu durumdaydım sağıp biberonla verdim hep. Çok şükür şu an emebiliyor. Enjektör, minik kadeh, kaşık biberon deneyebilirsiniz biberon riskli ben de korktum meme reddi olur diye ama hazırlıksız yakalanmıştım.
Bizim 4300 ben 3 kullanıyorumElimde 2 numara var hic acmadim o da mi kucuktur kullanamam mi ?
Benim de bebişim göğsüm şişince tutamamıştı. Mutlaka sağmaya çalışın. Ben sıcağa yakın duş alıp masaj yaparak sağdım. 2 günde ancak rahatladı.Merhaba, temmuz annesi olacaktım fakat kızım erken geldi ve haziran annesi oldum
Gögüs ucum küçük olduğu için bebeğim memeyi tutamıyor. Süt de indikçe gögsüm iyice gerildi ve iyice tutamaz hale geldi. Lansinoh gögüs ucu çıkarıcı sipariş verdim sizce faydası olur mu?
Bu süreçte çözüm bulana dek sütümü sağıp şırınga ile versem sizce iyi olur mu?
Önerileriniz var ise çok memnun olurum
Pekmez konusu tercih olabilir mecbur kalmış olabilirsiniz. Kar zarar hesabı yaparsınız. Çocuğu strese sokacağıma pekmez yesin artık dersiniz. Hepsine tamam.Emzik konusu zaten tartışmalı bir konu ,herkesin kendi fikri .Benim kolik bir kızım uyanık olduğu her dakika emmek istiyor oyalayabimek adına emzik veriyorum ama almıyor boş boş .İlk kızım da öyleydi onun için pekmeze ucunu.degdiriyorum oylelikle.oyalaniyor.bir zararı olduğunu farkeder sen zaten vermem .Herkesin kendi tercihi neticede.Eskiler şekerli su verirmiş ona bakarsanız doğar doğmaz o çok mu iyi bir şey tabiki hayır.ama sapasaglamlarmis
Üstünde yazan kilolara göre alınmıyor mu benm ilk bebegm bu konuda bilgisizimBizim 4300 ben 3 kullanıyorum
Üstünde yazan kilolara göre alınmıyor mu benm ilk bebegm bu konuda bilgisizim
Çok teşekkür ederimBenim de bebişim göğsüm şişince tutamamıştı. Mutlaka sağmaya çalışın. Ben sıcağa yakın duş alıp masaj yaparak sağdım. 2 günde ancak rahatladı.
Bende silikon uç almayı düşünmüştüm ama onu da bırakmak mesele oluyor, zamanla süt azalıyor dediler, almadım ama ilk başta zaten biraz tutmuştu benim göğsümü, eğer tutamıyorsa silikon almak mantıklı.
Ben bu süreçte göğüsten alan sütü mochi sür pompasıyla toplamıştım onu kaşıkla verdim. Şırınga da kullanabilirsin demişti doktorumuz.
Ben niye hala 2 alma derdindeyim bilmiyorum halbuki çekiştire çekiştire takıyorum sanki 3 de büyük gelecek gibi düşünüp 2aliyorum.Bizim 4300 ben 3 kullanıyorum
Ben hiç takmadım, elleri de hep yüzünde. Gece uyutken de başının altına sokuyorHnmlar eldivenleri cikarttiniz mi ben cikartmaya korkuyorum elleri hep yüzünde gözünde nasıl yapsam
Bende artik cikartacagm insallah herseyi almisim da tirnak makasi ve törpüyu unutmusum eşim alsin hemen çıkartacağımBen hiç takmadım, elleri de hep yüzünde. Gece uyutken de başının altına sokuyorçok tavsiye edilmiyor eldiven
Yavaş yavaş verirsiniZ bebek şırıngasına gerek yık bence . Finger feeding yapabilirsin demişlerdi bana. Ben kaşıkla verdim ama tavsiye rtmem, bebek ağlıyor boğazına kaçıyor hepÇok teşekkür ederimşırınga elimde mevcut ama yetişkin şırıngası. Acaba buyuk gelir mi yoksa bebek şırıngası mı almalıyız?
Hastane bizden mama isteyince hipp combiotic alıp verdik. Sütüm azalır yetmezse yine onu alıp verebilirim. Oğlumda anne sütüne yakın diye yetmediginde sma mamayı verdim. Sevmişti.Kizlar Allah hepimize kolaylık versin kimi kolik kimi gündüz gibi gece derken Allah'ım izniyle buyuyecekler
Benim oğlumda 14gunluk olduk şükür amaEbruzerm arkadaşım dediği gibi evde bebekten hariç 3 çocuğum olduğundan çok fazla dinlenme imkanı olmuyor sütüm öğle dolu dolu değil var hamd olsun belki de ben stres yapıyorum ama yine bebeğim dinlenip uyuması için bol bol doğması lazım bunun farkındayım o yüzden anne sütü ile mama takviyesi yapanlar hangi mama nasıl veriyonuz hele bı anlatın
Aynı benimki de oyle sarı kara derler ya oyle gozleri de hala sarı , ama doktor sarılık yok dedi . bide çok kırmızı ya daha yeni 3,500 kilo oldu . küçük dıye mi acaba dıyorum . ama ilk çocukta hiç böyle seyler yasamdm valla bu kız beni iyice sasırttıKızlar sizin bebeler normal rengine döndü mü? Benim oglum hala esmerimsi renkte . Ne zaman dönüyorlardi hatırlamıyorum.
Bir de sanki göz kenarlarında hala sarılık var gibi geliyor bana. Sizin gözler bembeyaz oldu mu?
Benim annemde bana dedi sekerli su ver sakinler gece diye bana kardeslerime vermis ama ben vermedim tabiEmzik konusu zaten tartışmalı bir konu ,herkesin kendi fikri .Benim kolik bir kızım uyanık olduğu her dakika emmek istiyor oyalayabimek adına emzik veriyorum ama almıyor boş boş .İlk kızım da öyleydi onun için pekmeze ucunu.degdiriyorum oylelikle.oyalaniyor.bir zararı olduğunu farkeder sen zaten vermem .Herkesin kendi tercihi neticede.Eskiler şekerli su verirmiş ona bakarsanız doğar doğmaz o çok mu iyi bir şey tabiki hayır.ama sapasaglamlarmis
Ezcane sorduğumda Aptamil DiyorHastane bizden mama isteyince hipp combiotic alıp verdik. Sütüm azalır yetmezse yine onu alıp verebilirim. Oğlumda anne sütüne yakın diye yetmediginde sma mamayı verdim. Sevmişti.
Önce kendi sütünü teklif edip üstüne mama verebilirsen sütun de devam eder. Miktarı bebeğin istahina gelişimine göre ayarlarsin deneme yanilmayla .
Bizde de sarılık hiç olmadı en son 13tu değeri sonra da olcturmedik daha . Öyle uyuklama durumu da yok ama neden hala rengi beyaza dönmedi merak ediyorum. Anne sütü sariligi olurmus kimi bebekte öyle bir şey mi dicem de endiselendim bugünAynı benimki de oyle sarı kara derler ya oyle gozleri de hala sarı , ama doktor sarılık yok dedi . bide çok kırmızı ya daha yeni 3,500 kilo oldu . küçük dıye mi acaba dıyorum . ama ilk çocukta hiç böyle seyler yasamdm valla bu kız beni iyice sasırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?