2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tesekkur ederim Enjektör bebek için özel olanlardan olmalı mı yoksa klasik enjektör de iş görür mü acaba?

Kızlar neden sütlerinizi sagıp verıyosunuz bebeklerınıze ben sadce emziriyorm istedıkçe . sagıp vermek zor olmuyor mu ,hem süt azalmaz mı oyle benim maşallh baya var sürekli emziriyorum

Kizlar Allah hepimize kolaylık versin kimi kolik kimi gündüz gibi gece derken Allah'ım izniyle buyuyecekler
Benim oğlumda 14gunluk olduk şükür ama Ebruzerm arkadaşım dediği gibi evde bebekten hariç 3 çocuğum olduğundan çok fazla dinlenme imkanı olmuyor sütüm öğle dolu dolu değil var hamd olsun belki de ben stres yapıyorum ama yine bebeğim dinlenip uyuması için bol bol doğması lazım bunun farkındayım o yüzden anne sütü ile mama takviyesi yapanlar hangi mama nasıl veriyonuz hele bı anlatın

Benim de bebişim göğsüm şişince tutamamıştı. Mutlaka sağmaya çalışın. Ben sıcağa yakın duş alıp masaj yaparak sağdım. 2 günde ancak rahatladı.

Bende silikon uç almayı düşünmüştüm ama onu da bırakmak mesele oluyor, zamanla süt azalıyor dediler, almadım ama ilk başta zaten biraz tutmuştu benim göğsümü, eğer tutamıyorsa silikon almak mantıklı.

Ben bu süreçte göğüsten alan sütü mochi sür pompasıyla toplamıştım onu kaşıkla verdim. Şırınga da kullanabilirsin demişti doktorumuz.

Pekmez konusu tercih olabilir mecbur kalmış olabilirsiniz. Kar zarar hesabı yaparsınız. Çocuğu strese sokacağıma pekmez yesin artık dersiniz. Hepsine tamam.
Ama eskilerin şekerli su mevzusunu savunmak mantıklı gelmedi hiç bana. pek sapasağlam değillermiş ki eskiler. O nereden çıktı. Anneannelerimizle konuştuğumuzda en az 2 ölü bebek hep var sebebi belli olmayan.

Kızlar sizin bebeler normal rengine döndü mü? Benim oglum hala esmerimsi renkte . Ne zaman dönüyorlardi hatırlamıyorum.
Bir de sanki göz kenarlarında hala sarılık var gibi geliyor bana. Sizin gözler bembeyaz oldu mu?

Çok teşekkür ederim şırınga elimde mevcut ama yetişkin şırıngası. Acaba buyuk gelir mi yoksa bebek şırıngası mı almalıyız?

Ben hiç takmadım, elleri de hep yüzünde. Gece uyutken de başının altına sokuyor çok tavsiye edilmiyor eldiven
Bende artik cikartacagm insallah herseyi almisim da tirnak makasi ve törpüyu unutmusum eşim alsin hemen çıkartacağım

Çok teşekkür ederim şırınga elimde mevcut ama yetişkin şırıngası. Acaba buyuk gelir mi yoksa bebek şırıngası mı almalıyız?
Yavaş yavaş verirsiniZ bebek şırıngasına gerek yık bence . Finger feeding yapabilirsin demişlerdi bana. Ben kaşıkla verdim ama tavsiye rtmem, bebek ağlıyor boğazına kaçıyor hep

Hastane bizden mama isteyince hipp combiotic alıp verdik. Sütüm azalır yetmezse yine onu alıp verebilirim. Oğlumda anne sütüne yakın diye yetmediginde sma mamayı verdim. Sevmişti.
Önce kendi sütünü teklif edip üstüne mama verebilirsen sütun de devam eder. Miktarı bebeğin istahina gelişimine göre ayarlarsin deneme yanilmayla .

Aynı benimki de oyle sarı kara derler ya oyle gozleri de hala sarı , ama doktor sarılık yok dedi . bide çok kırmızı ya daha yeni 3,500 kilo oldu . küçük dıye mi acaba dıyorum . ama ilk çocukta hiç böyle seyler yasamdm valla bu kız beni iyice sasırttı

Benim annemde bana dedi sekerli su ver sakinler gece diye bana kardeslerime vermis ama ben vermedim tabi ama dedigin gibi yapmislar

Ezcane sorduğumda Aptamil Diyor

Bizde de sarılık hiç olmadı en son 13tu değeri sonra da olcturmedik daha . Öyle uyuklama durumu da yok ama neden hala rengi beyaza dönmedi merak ediyorum. Anne sütü sariligi olurmus kimi bebekte öyle bir şey mi dicem de endiselendim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…